Sådan bruger du flere skærme sammen med Windows på Mac Pro (ultimo 2013)

Du kan slutte flere skærme til Thunderbolt-, Mini DisplayPort- og HDMI-forbindelserne på Mac Pro (ultimo 2013) og derefter bruge dem, når Mac-computeren startes fra Microsoft Windows.

Tilslutning af skærme til Mac Pro (ultimo 2013)

Du kan slutte op til seks skærme til en Mac Pro-computer (ultimo 2013) ved brug af Thunderbolt, Mini DisplayPort og HDMI. Du kan bruge disse skærme, når Mac-computeren er startet fra OS X eller fra Windows 8.1 eller en nyere version ved hjælp af Boot Camp.

Hver skærmforbindelse er en del af en indbygget "bus" på Mac Pro-computeren. Når du bruger mere end én skærm sammen med Mac Pro-computeren, skal nogle af dine skærme være tilsluttet bestemte porte. Brug nedenstående retningslinjer for at sikre, at du tilslutter skærmene korrekt.

Du kan tilslutte:

• Seks Apple LED Cinema Displays (27") eller skærme fra en anden producent end Apple via Thunderbolt. Du opnår de bedste resultater ved at slutte skærmene til forskellige Thunderbolt-busser, når det er muligt.
  • Tre Apple Thunderbolt Displays (27"). Slut kun én skærm til hver Thunderbolt-bus. Du kan tilslutte tre ekstra LED Cinema Displays (27") eller skærme fra en anden producent end Apple – en pr. Thunderbolt-bus – for at komme op på i alt seks skærme.
  • To Apple Thunderbolt Displays (Thunderbolt-bus 1 og 2) og et 4K Ultra HD-tv via HDMI.
  • To 4K-skærme (Thunderbolt-bus 1 og 2) og et 4K Ultra HD-tv via HDMI.

DVI-skærme

Du kan tilslutte DVI-skærme med et passende mellemstik. Du kan bruge to eller færre DVI-skærme (eller andre TMDS-signalenheder) sammen med Mac Pro-computeren samtidigt. Brug kun én DVI-skærm, hvis du også bruger en HDMI-enhed.

4K-skærme

Du kan bruge de samme 4K- og Ultra HDTV-skærme på Mac Pro-computeren i Windows , som fungerer sammen med OS X. Nogle Windows-programmer viser muligvis kun halvdelen af billedet på en 4K-skærm, der kører med en opdateringsfrekvens på 60 Hz. Du skal ændre indstillingerne på 4K-skærmen til 30 Hz vha. af skærmens indbyggede betjeningspanel for at bruge hele skærmen sammen med dine programmer.

Sådan gør du, hvis skærmen ikke fungerer

Hvis du ikke kan se et billede på en tilsluttet skærm, skal du prøve at frakoble og derefter igen tilslutte Thunderbolt-, HDMI- eller Mini DisplayPort-kablet eller mellemstikket til Mac Pro-computeren. Hvis du stadig ikke kan se et billede, skal du prøve at geninstallere Boot Camp-supportsoftwaren

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.