Fejl 9, 4005, 4013 eller 4014 under gendannelse af en iOS-enhed

Når du forsøger at opdatere eller gendanne din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du få vist en af nedenstående meddelelser i iTunes.

Prøv at opdatere din iOS-enhed igen

Hvis forbindelsen til din iOS-enhed afbrydes under en igangværende opdatering eller gendannelse, eller hvis iTunes ikke kan få enheden til at gendanne, kan du få vist en af følgende meddelelser:

• iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (9).
  • iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (4005).
  • iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (4013).
  • iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (4014).

Prøv disse trin:

1. Installer den nyeste version af iTunes.
  2. Sådan tvinger du din enhed til at genstarte:
    • På en iPhone 8 eller nyere: Tryk kortvarigt på tasten Lydstyrke op. Tryk på og slip hurtigt knappen Lydstyrke ned. Hold derefter sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus skal du holde sideknappen og tasten Lydstyrke ned nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.
    • På iPhone 6s og tidligere, iPad eller iPod touch skal du holde knappen Hjem og knappen øverst (eller på siden) nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.
  3. Slut din enhed til computeren via et USB-kabel.
  4. Når iTunes beder dig om at opdatere eller gendanne, skal du klikke på Opdater (ikke Gendan) for at installere iOS og bevare dine personlige data.

Prøv disse trin, hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du kan opdatere, men din enhed starter op i gendannelsesfunktion, skal du følge nedenstående trin igen. Vælg dog Gendan i stedet for Opdater i trin 4. Når gendannelsen er færdig, skal du indstille din enhed fra en sikkerhedskopi.

Sådan gør du, hvis du stadig får vist en fejl under opdateringen:

1. Tjek, om der er opdateringer til din Mac eller pc. Hvis du genstarter computeren efter en opdatering, skal du kontrollere, om der er flere opdateringer efter genstarten.
  2. Prøv at gendanne enheden ved hjælp af et andet USB-kabel.
  3. Prøv at gendanne enheden ved hjælp af en anden computer.

Kontakt os, hvis du stadig får vist fejl 9, 4005, 4013 eller 4014, når du forsøger at gendanne din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs mere om andre fejl under opdatering og gendannelse.