Fejl 9, 4005, 4013 eller 4014 under gendannelse af en iOS-enhed

Når du forsøger at opdatere eller gendanne din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du få vist en af nedenstående meddelelser i iTunes.

Prøv at opdatere din iOS-enhed igen

Hvis forbindelsen til din iOS-enhed afbrydes under en igangværende opdatering eller gendannelse, eller hvis iTunes ikke kan få enheden til at gendanne, kan du få vist en af følgende meddelelser:

• iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (9).
  • iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (4005).
  • iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (4013).
  • iPhone [enhedsnavn] kan ikke gendannes. Der opstod en ukendt fejl (4014).

Prøv disse trin:

1. Installer den nyeste version af iTunes.
  2. Sådan tvinger du din enhed til at genstarte:
    • iPad-modeller med Face ID: Tryk kort på knappen Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Hold nede på den øverste knap, indtil enheden genstartes.
    • iPhone 8 eller en nyere model: Tryk kort på knappen Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Hold sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.
    • iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Hold både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Lydstyrke ned nede i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises.
    • iPad med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Hold både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Hjem nede i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises.
  3. Slut din enhed til computeren via et USB-kabel.
  4. Når iTunes beder dig om at opdatere eller genstarte, skal du klikke på Opdater (ikke Gendan) for at installere iOS igen og beholde dine personlige data.

Prøv disse trin, hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du kan opdatere din enhed, men den starter op i gendannelsesfunktion, skal du følge nedenstående trin igen. Vælg dog Gendan i stedet for Opdater i trin 4. Når gendannelsen er færdig, skal du indstille din enhed fra en sikkerhedskopi.

Sådan gør du, hvis du stadig får vist en fejl under opdateringen:

1. Tjek, om der er opdateringer til din Mac eller pc. Hvis du genstarter computeren efter en opdatering, skal du kontrollere, om der er flere opdateringer efter genstarten.
  2. Prøv at gendanne enheden ved hjælp af et andet USB-kabel.
  3. Prøv at gendanne enheden ved hjælp af en anden computer.

Kontakt os, hvis du stadig får vist fejl 9, 4005, 4013 eller 4014, når du forsøger at gendanne din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs mere om fejl under opdatering og gendannelse.