Søgning efter og visning af din tilsluttede enhed på din computer

Når du har sluttet iPhone, iPad, iPod eller Apple TV til computeren, kan du se enheden og få adgang til indstillingerne for den forskellige steder i Finder eller iTunes.

Se enheden i et Finder-vindue

Fra og med macOS Catalina vises dine enheder i indholdsoversigten i Finder-vinduet. Klik på enheden for at vælge den.

iTunes 12

Klik på enhedens symbol i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet for at få vist enheden.

Hvis du har sluttet flere enheder til computeren, skal du klikke på enhedssymbolet og derefter vælge din enhed i menuen.

iTunes 11

Klik på knappen med enhedens navn i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet for at få vist enheden. Hvis du er i iTunes Store, skal du først klikke på knappen Bibliotek i øverste højre hjørne. Hvis enheden ikke vises, skal du vælge Oversigt > Skjul indholdsoversigt.

Hvis du har sluttet flere enheder til computeren, skal du klikke på knappen Enheder og derefter vælge din enhed i menuen.

iTunes 10 og ældre versioner

Vis din enhed i indholdsoversigten i iTunes.

Sådan får du hjælp

Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se enheden på din computer.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.