Lokalisering og visning af en tilsluttet enhed i iTunes

Når du har sluttet din iPhone, iPad, iPod eller dit Apple TV til computeren, kan du se enheden og få adgang til indstillingerne for den forskellige steder i iTunes, afhængigt af hvilken version du bruger.

Slut din iPhone, iPad, iPod eller dit Apple TV til computeren med det medfølgende USB-kabel eller via Wi-Fi. Derefter skal du vælge din version af iTunes for at finde enhedens symbol.

iTunes 12

Klik på enhedens symbol i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet for at få vist enheden.

Hvis du har sluttet flere enheder til computeren, skal du klikke på enhedssymbolet og derefter vælge din enhed i menuen.

iTunes 11

Klik på knappen med enhedens navn i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet for at få vist enheden. Hvis du er i iTunes Store, skal du først klikke på knappen Bibliotek i øverste højre hjørne. Hvis enheden ikke vises, skal du vælge Oversigt > Skjul indholdsoversigt.

Hvis du har sluttet flere enheder til computeren, skal du klikke på knappen Enheder og derefter vælge din enhed i menuen.

iTunes 10 og ældre versioner

Vis din enhed i indholdsoversigten i iTunes.

Få hjælp

Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes.

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se enhedens symbol i iTunes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.