Søgning efter og visning af din tilsluttede enhed på din computer

Når du har sluttet din iPhone, iPad eller iPod til din computer, kan du se enheden og få adgang til dens indstillinger i Finder eller iTunes.

Se din enhed i Finder

Fra og med macOS Catalina vises dine enheder i indholdsoversigten i Finder. Klik på enheden for at vælge den.

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se enheden på din computer.

Se din enhed i iTunes

Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes. Hvis du bruger Windows eller macOS Mojave eller en tidligere version, vises din enhed i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet. Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se enheden på din computer.

Hvis du har sluttet flere enheder til computeren, skal du klikke på enhedssymbolet og derefter vælge din enhed i menuen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.