Søgning efter og visning af din tilsluttede enhed på din computer

Når du har sluttet iPhone, iPad, iPod eller Apple TV til computeren, kan du se enheden og få adgang til indstillingerne for den forskellige steder i Finder eller iTunes.

Se enheden i et Finder-vindue

Fra og med macOS Catalina vises dine enheder i indholdsoversigten i Finder-vinduet. Klik på enheden for at vælge den.

iTunes 12

Klik på enhedens symbol i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet for at få vist enheden.

Hvis du har sluttet flere enheder til computeren, skal du klikke på enhedssymbolet og derefter vælge din enhed i menuen.

iTunes 11

Klik på knappen med enhedens navn i øverste højre hjørne af iTunes-vinduet for at få vist enheden. Hvis du er i iTunes Store, skal du først klikke på knappen Bibliotek i øverste højre hjørne. Hvis enheden ikke vises, skal du vælge Oversigt > Skjul indholdsoversigt.

Hvis du har sluttet flere enheder til computeren, skal du klikke på knappen Enheder og derefter vælge din enhed i menuen.

iTunes 10 og ældre versioner

Vis din enhed i indholdsoversigten i iTunes.

Sådan får du hjælp

Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan se enheden på din computer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.