Hvis din iPad ikke kan tændes eller er frossen

Hvis skærmen på din iPad er frossen eller ikke reagerer, når du trykker på den, kan du læse mere her.

Hvis skærmen er sort eller frossen

Følg trinnene for din enhed.

På din iPad uden knappen Hjem

1. Tryk på lydstyrkeknappen tættest på den øverste knap, og slip den hurtigt igen.

2. Tryk på lydstyrkeknappen længst væk fra den øverste knap, og slip den hurtigt igen.

3. Tryk på den øverste knap, og hold den inde, indtil enheden begynder at genstarte.

recovery-mode-ipad-face-id-ipad-mini-animation
  4. Hvis din iPad ikke tændes, skal du følge disse trin for at kontrollere din hardware og oplade din enhed. Du skal muligvis oplade i op til en time.

5. Hvis din iPad stadig ikke tændes, skal du kontakte Apple-support.

På din iPad med knappen Hjem

1. Tryk på både knappen Hjem og den øverste knap, og hold dem trykket ind, indtil Apple-logoet vises.

ipad-home-button-force-restart
  2. Hvis din iPad ikke tændes, skal du følge disse trin for at kontrollere din hardware og oplade din enhed. Du skal muligvis oplade i op til en time.

3. Hvis din iPad stadig ikke tændes, skal du kontakte Apple-support.

Hvis din iPad tænder, men går i stå under start

Hvis Apple-logoet eller en rød eller blå skærm vises under start, kan du prøve at følge disse trin:

1. Slut din iPad til en computer. På en Mac med macOS Catalina: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes. Find ud af, hvilket macOS din Mac bruger.

2. Find din enhed på din computer.

3. Mens enheden er tilsluttet, skal du følge disse trin for din enhed:

1. På din iPad uden knappen Hjem: Tryk på lydstyrkeknappen nærmest den øverste knap, og slip den hurtigt igen. Tryk på lydstyrkeknappen længst væk fra den øverste knap, og slip den hurtigt igen. Tryk på den øverste knap, og hold den inde, indtil enheden genstarter. Bliv ved med at holde den øverste knap inde.

recovery-mode-ipad-face-id-ipad-mini-animation
    2. På din iPad med knappen Hjem: Tryk på både knappen Hjem og den øverste knap, og hold dem inde.

ipad-home-button-force-restart
  4. Du skal først give slip på knappen (eller knapperne), når du ser skærmbilledet med gendannelsesfunktionen.

ipad-face-id-restore-screen
  5. Når du får valget mellem at gendanne eller opdatere, skal du vælge Opdater.

macos-monterey-finder-update-restore-ipad-finder
  6. Din computer downloader softwaren til enheden. Hvis det tager mere end 15 minutter, afslutter din iPad gendannelsesfunktionen, og du skal gentage trin 2-4.

Yderligere hjælp

Kontakt Apple-support, hvis du har brug for hjælp til indstillingen.