Hvis du ikke kan oprette forbindelse til eller logge på iCloud

Følg disse trin, hvis du har indstillet dit Apple-id og har brug for hjælp til at logge på eller bruge iCloud.

Få hjælp til at logge på iCloud

Før du begynder, skal du besøge Apple-siden Systemstatus for at sikre dig, at der ikke er afbrydelser eller planlagt vedligeholdelse, der påvirker iCloud på nuværende tidspunkt, og sørge for, at du er logget på iCloud med det samme Apple-id på alle dine enheder.

Hvis du har glemt dit Apple-id eller din adgangskode

Hvis du har glemt dit Apple-id, kan du bruge disse indstillinger og tjenester til at finde det. Læs mere om, hvordan du nulstiller adgangskoden til dit Apple-id, hvis du har glemt den.

Hvis du får en meddelelse om, at dit Apple-id er låst eller slået fra

Hvis du eller en anden person indtaster adgangskoden, sikkerhedsspørgsmål eller andre kontooplysninger forkert for mange gange, spærres dit Apple-id automatisk for at beskytte din konto. Hvis dette sker, kan du ikke logge på Apples tjenester. Læs mere om, hvordan du låser dit Apple-id op.

Hvis du ikke kan logge på iCloud.com

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at logge på iCloud.com.

Hvis du ikke kan logge på ved kun at bruge mobildata

Kontroller, at din iPhone, iPad eller pc har en hurtig internetforbindelse, og at du har slået mobildata tilpå din iPhone eller iPad ved at gå til Indstillinger > Mobildata eller Mobilnetværk. Hvis denne indstilling er slået fra, kan du muligvis ikke få adgang til dit Apple-id og iCloud, når du ikke har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Hvis du har problemer med at modtage bekræftelseskoder, eller hvis din bekræftelseskode afvises

Læs om, hvordan du får en bekræftelseskode og logger på iCloud med tofaktorgodkendelse. Hvis din enhed bruger iOS 8 eller OS X Yosemite eller en tidligere version, skal du logge på med totrinsbekræftelse i stedet.

Hvis du får vist meddelelsen "Kunne ikke oprette Apple-id" eller "Kunne ikke indstille iCloud"

Hvis du får vist en af disse meddelelser, betyder det, at du har overskredet antallet af nye Apple-id'er, som du kan indstille med iCloud på en enkelt enhed inden for et år. Læs mere om, hvad du skal gøre.

Andre meddelelser om adgangskode, du muligvis får vist

Hvis du gentagne gange bliver bedt om at indtaste adgangskoden til dit Apple-id på din Mac eller iOS-enhed

Hvis du vil logge på en app fra en anden producent, men din adgangskode afvises

Du skal bruge en app-specifik adgangskode, hvis du vil have adgang til dine iCloud-oplysninger fra en app fra en anden producent. Dette er med til at beskytte din konto ved at give dig mulighed for at logge sikkert på. Læs mere om, hvordan du opretter og bruger app-specifikke adgangskoder.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig har brug for hjælp til at logge på iCloud, skal du opdatere din iPhone, iPad og iPod touch til den nyeste version af iOS eller iPadOS og din Mac til den nyeste version af macOS. Du kan finde flere oplysninger i iCloud-systemkrav.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.