Tilslut og brug dine AirPods Max

Lyt til musik, foretag telefonopkald, brug Siri og meget mere med dine AirPods Max.

AirPods Max tilsluttet iPhone 15 Pro.

Brug din iPhone eller iPad til at indstille dine AirPods Max

1. Sørg for, at din iPhone eller iPad er opdateret til den seneste version af iOS eller iPadOS.

2. Gå til hjemmeskærmen.

3. Tag dine AirPods Max ud af Smart Case. Inden for 60 sekunder skal du holde dem tæt på den enhed, du vil parre med dine AirPods Max, indtil du kan se en indstillingsanimation på enheden.

4. Tryk på Tilslut for at parre dine AirPods Max med enheden eller for at indstille funktioner som Hej Siri, hvis du ikke har indstillet den endnu.

5. Hvis du vil opleve rumlig lyd, skal du trykke på Se og hør, hvordan det virker, for at starte indstillingen.

6. Tryk på OK. Hvis du er logget ind på iCloud, indstilles dine AirPods Max automatisk med dine understøttede enheder, hvor du er logget på iCloud med samme Apple-id.1

Læs mere om, hvordan du opsætter dine AirPods Max med en Mac eller en enhed, der ikke er fra Apple, f.eks. en Android-telefon.

Lyt og kontroller lyden med dine AirPods Max

Når du sætter dine AirPods Max på hovedet, mens du afspiller lyd på din enhed, afspiller dine AirPods Max automatisk lyden fra din enhed. Hvis du fjerner dine AirPods Max fra hovedet, sættes lyden på pause. Hvis du sætter dem på hovedet igen inden for 15 sekunder, fortsætter afspilningen automatisk. AirPods Max sætter også lyden på pause, hvis du løfter den ene høretelefon væk fra hovedet.

Ørepuderne på dine AirPods Max er mærket med L og R. Sørg for at anbringe venstre høretelefon på venstre øre og højre øretelefon på højre øre for at få den bedste lydkvalitet og ydeevne.

Hvis du vil justere lydstyrken, skal du skrue op for lyden ved hjælp af Digital Crownnull. Hvis lyden ikke bliver højere, kan du justere lydstyrken på din telefon.2 Hvis du vil justere, hvilken retning du skal dreje Digital Crown i for at skrue op og ned for lyden, skal du gå til Indstillinger > Bluetooth > AirPods Max > Digital Crown.

Hvis Hej Siri er indstillet, kan du sige "Hej Siri" for at stille spørgsmål, foretage telefonopkald og styre din musik. Du kan også trykke og holde nede på Digital Crownnull for at bruge Siri.

Opbevar dine AirPods Max i Smart Case for at forlænge batterilevetiden. Dine AirPods Max kan blive beskadiget, hvis du lader dem ligge løst i en taske.

Du kan bruge dine AirPod Max med en Lightning-port til at oprette forbindelse til analoge lydkilder som f.eks. underholdningssystemet om bord på et fly: Slut et Lightning til 3,5 mm lydkabel til dine AirPods Max for at bruge dem i kablet tilstand.

Skift mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd

Med dine AirPods Max kan du styre, om du vil høre dine omgivelser. Tryk på knappen til støjkontrol for at skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Du kan vælge, hvilke tilstande trykhandlingen skal skifte mellem, i Indstillinger > Bluetooth > AirPods Max > Knap skifter mellem.

Digital Crown og knappen støjkontrol på AirPods Max. Knapperne sidder øverst på højre ørekop.

Styr lyden

• Hvis du vil afspille og sætte lyd på pause eller slå lyden fra for dig selv under et telefonopkald, skal du trykke én gang på Digital Crown. Hvis du vil genoptage afspilningen eller slå lyden til for dig selv, skal du trykke på den igen.

• Tryk på Digital Crown to gange, hvis du vil hoppe frem.

• Tryk på Digital Crown tre gange, hvis du vil hoppe tilbage.

Brug telefonen, og få beskeder med AirPods Max

• Tryk én gang på Digital Crown for at besvare eller afslutte et opkald.

• Hvis du vil afvise et indgående opkald, skal du trykke to gange på Digital Crown.

• Hvis du vil besvare et andet indgående opkald og sætte det første opkald på hold, skal du trykke én gang på Digital Crown.

• Når der er to aktive opkald, skal du trykke to gange på Digital Crown for at afslutte det aktuelle opkald og skifte til et andet opkald.

• Hvis du vil afvise et andet indgående opkald, skal du trykke og holde nede på Digital Crown.

• Hvis du vil stoppe med at lytte gennem dine hovedtelefoner og sende opkaldet til din telefon, skal du trykke to gange på Digital Crown.

Når du modtager et opkald, mens du bruger dine AirPods Max, kan Siri meddele det. Siri kan også læse dine indgående beskeder via dine AirPods Max.

Skift enhed

Du kan skifte fra at lytte til én enhed med dine AirPods Max til at lytte til en anden automatisk eller manuelt.

Skift automatisk

Du skal have iOS 14.3 eller nyere, iPadOS 14.3 eller nyere eller macOS Big Sur 11.1 eller nyere, hvis dine AirPods Max automatisk skal kunne skifte mellem enheder.3 Dine enheder skal være logget ind med det samme Apple-id ved hjælp af tofaktorgodkendelse. Mens du lytter til musik på din iPad, kan du f.eks. besvare et opkald på din iPhone. Dine AirPods Max skifter automatisk fra musikken på din iPad til telefonopkaldet på din iPhone.

Hvis du ikke ønsker, at dine AirPods automatisk skal skifte mellem enheder, kan du slå automatisk skift fra.

Skift manuelt

Følg disse trin for at vælge en anden enhed til at afspille lyd eller skifte lyden til forskellige hovedtelefoner eller højttalere:

På din iPhone eller iPad

Tryk på knappen AirPlayTryk på på skærmen Afspiller nu, Låseskærmen eller i Kontrolcenter på din iPhone eller på din iPad, og vælg derefter den ønskede enhed på listen. AirPods vises kun, når de er i nærheden og klar til brug.

På Mac

Klik på Kontrolcenternull på menulinjen, klik på Bluetooth, og vælg derefter dine AirPods på listen.

Læs mere

Sådan oplader du dine AirPods Max og mere om batteritiden

1. AirPods Max kan knyttes til én Apple-konto for at udnytte funktioner som automatisk skift af enheder og Find. Hvis du vil bruge AirPods Max, som en anden har brugt, skal vedkommende først fjerne dem fra sin Apple-konto.

2. Hvis du ikke kan se lydstyrkeknappen på menulinjen, kan du læse mere om, hvordan du tilføjer den.

3. Lyd bør ikke automatisk skifte fra én enhed til en anden, hvis du er i en samtale, f.eks. et telefonopkald, et FaceTime-opkald eller en videokonference.