Sådan nulstiller du dine AirPods Max

Læs om, hvordan du genstarter dine AirPods Max eller nulstiller dem til fabriksindstillingerne, hvis du oplever problemer.

Knappen Støjkontrol, Digital Crown og statusindikator

Sådan genstarter eller nulstiller du dine AirPods Max:

• Først skal du oplade dem i et par minutter.

• Hvis du oplever problemer med dine AirPods Max, kan du prøve at genstarte dem. Hold nede på knappen til støjkontrol og Digital Crown, indtil LED-indikatoren blinker gul.

• Du kan også nulstille dine AirPods Max til fabriksindstillingerne. Hold nede på knappen til støjkontrol og Digital Crown i 15 sekunder, indtil LED-indikatoren blinker gul og derefter hvid.

• Når du har nulstillet dine AirPods Max, kan du tilslutte dem til din iOS- eller iPadOS-enhed eller tilslutte dem til din Mac eller en anden enhed.

AirPods Max kan kun være knyttet til ét Apple-id. Hvis du gerne vil bruge nogle AirPods Max, som en anden tidligere har brugt, skal de først fjernes fra vedkommendes Apple-id.