Indstil dine AirPods Max med Mac og andre Bluetooth-enheder

Læs mere om, hvordan du indstiller dine AirPods Max med din Mac, Android-enhed eller en anden Bluetooth-enhed.

Brug AirPods Max med din Mac

Sørg for, at din Mac har macOS Big Sur 11.1 eller nyere.

Hvis du indstiller dine AirPods Max med din iPhone, og din Mac er logget på iCloud med det samme Apple-id, er dine AirPods Max klar til brug med din Mac. Hvis de ikke får forbindelse, skal du tage AirPods Max på ørerne og klikke på KontrolcenterIntet alternativ leveret til billede i menulinjen. Klik på Bluetooth, og vælg derefter dine AirPods Max på listen.

Intet alternativ leveret til billede

Hvis dine AirPods Max ikke vises i KontrolcenterIntet alternativ leveret til billede, skal du parre dine AirPods Max med din Mac-computer:

1. På din Mac skal du vælge Systemindstillinger i Apple-menuen () og derefter klikke på Bluetooth.

2. Kontroller, at Bluetooth er slået til.

3. Tryk på og hold knappen til støjkontrol nede på dine AirPods Max, indtil statusindikatoren blinker hvidt.

4. Klik på Opret forbindelse ud for dine AirPods Max på listen over enheder i nærheden.

Intet alternativ leveret til billede

Hvis lyden stadig afspilles fra dine Mac-højttalere, skal du klikke på KontrolcenterIntet alternativ leveret til billede på menulinjen og kontrollere, at dine AirPods Max er valgt som enhed til udgående lyd.

Brug AirPods Max med enheder fra andre producenter end Apple

Du kan bruge AirPods Max som et Bluetooth-headset med en enhed fra en anden producent end Apple. Du kan ikke bruge Siri, men du kan lytte og tale og bruge Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Følg disse trin for at indstille dine AirPods Max med en Android-telefon eller en anden enhed, der ikke er fra Apple1:

1. Gå til indstillingerne for Bluetooth på den enhed, der ikke er fra Apple, og kontroller, at Bluetooth er slået til.2 Hvis du har en Android-enhed, skal du gå til Indstillinger > Forbindelser > Bluetooth.

2. Tryk på og hold knappen til støjkontrol nede på dine AirPods Max, indtil statusindikatoren blinker hvidt.

3. Vælg dine AirPods Max, når de vises på listen over Bluetooth-enheder.

Læs mere

1. Funktionerne i dine AirPods Max kan være begrænsede, afhængigt af den Bluetooth-enhed de er tilsluttet.

2. Tjek brugerhåndbogen, hvis du ikke kan finde Bluetooth-indstillingerne for din enhed.