Om firmwareopdateringer til AirPods

Læs mere om ændringer og funktioner i firmwareopdateringerne til dine AirPods.

Find firmwareversionen til dine AirPods

Firmwareopdateringer leveres automatisk, mens dine AirPods oplades og er inden for Bluetooth-rækkevidde af din iPhone, iPad eller Mac, der er forbundet til Wi-Fi. Du kan også bruge din iPhone, iPad eller Mac til at kontrollere, om dine AirPods har den nyeste version.

Hvis du vil bruge din iPhone eller iPad til at kontrollere, at dine AirPods er opdaterede, skal du have den seneste version af iOS eller iPadOS. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og tryk derefter på knappen Infoknappen Info ud for navnet på dine AirPods. Rul ned til sektionen Om for at finde firmwareversionen.

Hvis du vil bruge din Mac til at kontrollere, om dine AirPods er opdaterede, skal du have den nyeste version af macOS. Tryk på Alternativtasten, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen  > Oplysninger om system. Klik på Bluetooth, og se efter firmwareversionen under dine AirPods. Med macOS Ventura eller nyere kan du også vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger, klikke på Bluetooth og derefter klikke på knappen Infoknappen Info ud for navnet på dine AirPods.

Hvis du ikke har en Apple-enhed i nærheden, kan du kontakte en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få opdateret din firmware.

Seneste firmwareversioner

• AirPods Pro (2. generation) med MagSafe-opladningsetui (USB-C): 6F8

• AirPods Pro (2. generation) med MagSafe-opladningsetui (Lightning): 6F8

• AirPods Pro (1. generation): 6A326

• AirPods (3. generation): 6A326

• AirPods (2. generation): 6A326

• AirPods Max: 6A326

• AirPods (1. generation): 6.8.8

Læs mere om, hvordan du kan identificere dine AirPods.

Udgivelsesnoter til version 6F8

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A326

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6F7

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A325

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A324

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A321

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A317

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6B34

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6B32

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A305

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A303

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 6A300/6A301

Hvis du bruger dine AirPods Pro (2. generation) sammen med iOS 17 og macOS Sonoma, vil AirPods-firmwareopdatering 6A300/6A301 give dig en helt ny oplevelse med adaptiv lyd, opmærksomhed under samtale og tilpasset lydstyrke. Denne opdatering øger også brugervenligheden og betjeningen under opkald, da du kan trykke for at slå lyden til og fra på AirPods (3. generation), AirPods Pro (1. og 2. generation) og AirPods Max, og du får betydelige forbedringer til Automatisk skift for alle tilgængelige AirPods på alle dine Apple-enheder med de nyeste softwareopdateringer.

Udgivelsesnoter til version 5E135

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 5E133

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 5B59

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 5B58

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 5A377

• Fejlrettelser og andre forbedringer

Udgivelsesnoter til version 5A374

• Tilføjede funktioner til understøttelse af de nye AirPods Pro (2. generation)

Udgivelsesnoter til version 4E71

• Fejlrettelser og andre forbedringer