Sådan nulstiller du dine AirPods og AirPods Pro

Du skal muligvis nulstille dine AirPods, hvis de ikke oplades, eller for at løse et andet problem.

1. Sæt dine AirPods i opladningsetuiet, og luk låget.

2. Vent 30 sekunder.

3. Åbn låget på opladningsetuiet, og put dine AirPods i ørerne.

4. Gå til Indstillinger > Bluetooth. Eller gå til Indstillinger > [dine AirPods].

• Hvis dine AirPods vises som tilsluttede der, skal du trykke på knappen Mere infoDer er ikke angivet et alternativ til billede ud for dine AirPods, trykke på Glem denne enhed og derefter trykke igen for at bekræfte.

• Hvis dine AirPods ikke vises der, skal du fortsætte til næste trin.

5. Sæt dine AirPods i opladningsetuiet, og lad låget stå åbent.

6. Hold indstillingsknappen bag på etuiet nede i ca. 15 sekunder, indtil statusindikatoren på forsiden af etuiet blinker gult og derefter hvidt.*

Opladningsetuier til AirPods
  7. Tilslut dine AirPods igen: Når dine AirPods er i opladningsetuiet, og låget står åbent, skal du placere dine AirPods tæt på din iPhone eller iPad. Følg trinnene på enhedens skærm.

AirPods kan tilknyttes ét Apple-id. Hvis du vil bruge AirPods (3. generation) eller AirPods Pro (1. eller 2. generation), som en anden har brugt, skal vedkommende først fjerne de pågældende AirPods fra sit Apple-id.

* Når du nulstiller dine AirPods, nulstilles indstillingerne for dine AirPods også. Du kan ændre indstillingerne igen.