Un MacBook Pro amb el selector de plantilles del Numbers obert a la pantalla. Hi ha la categoria “Totes les plantilles” seleccionada a l’esquerra i es mostren plantilles predissenyades en files a la dreta ordenades per categoria.

Començar amb una plantilla

Tots els fulls de càlcul comencen amb una plantilla, un model que pots utilitzar com a punt de partida. Substitueix els gràfics i les dades de la plantilla pel teu contingut i afegeix-hi taules i fórmules noves, i molt més.

Crear un full de càlcul

Taula que mostra les distàncies de rutes. L’editor de fórmules està obert i mostra la funció SUMAR per a la columna de distància.

Afegir dades a una taula

Introdueix les teves dades o importa dades d’un altre arxiu. També pots afegir diverses fórmules, com ara una suma o una mitjana, a qualsevol cel·la. Per organitzar les teves dades i identificar tendències, pots afegir filtres, agrupar les dades en categories, crear taules dinàmiques i molt més.

Introduir text i números a taules

Un gràfic sectorial mostra percentatges de rutes completades. El menú Format també està obert i mostra diferents estils de gràfic per escollir, així com opcions per activar o desactivar el títol o la llegenda del gràfic, mostrar dades ocultes, i editar el tipus de lletra, els colors i el fons del gràfic.

Crear un gràfic

Il·lustra les dades amb un gràfic 2D, 3D o interactiu. Quan modifiquis dades de la taula, el gràfic s’actualitzarà automàticament.

Afegir un gràfic

Full de càlcul que fa un seguiment d’informació sobre rutes; els noms dels fulls es mostren a prop de la part superior de la pantalla. El botó “Afegir full” és a l’esquerra, seguit per les pestanyes dels fulls per a l’hora de la ruta, l’altitud, els segments de la ruta, l’equipament i el menjar. Hi ha seleccionat el full sobre l’altitud.

Organitza’t amb fulls

Pots organitzar un full de càlcul amb diversos fulls de treball per a cada tipus d’informació que vols registrar, com ara ingressos, despeses, etc. A continuació, només has de fer clic a una pestanya a la part superior del full de càlcul per anar al full que vols veure.

Afegir fulls

El menú “Col·laboració”, en què es mostren els noms de les persones que col·laboren al full de càlcul.

Col·laborar en temps real

Pots convidar altres persones a treballar amb tu en el teu full de càlcul. Totes les persones que invitis veuran els canvis en temps real, però podràs controlar qui pot editar el full de càlcul o només visualitzar-lo.

Introducció a la col·laboració

Aquest manual t’ajudarà a començar a utilitzar el Numbers 13.2 al Mac. (Per veure quina versió del Numbers tens, selecciona Numbers > “Sobre Numbers” al menú del Numbers de la part superior de la pantalla). Per explorar el manual d’ús del Numbers, fes clic a “Taula de contingut” a prop de la part superior d’aquesta pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del Numbers.