Så här ställer du in iCloud på din iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du ställer in iCloud på alla dina enheter. Resten sker automatiskt.

Du får den bästa iCloud-upplevelsen om du ser till att din enhet uppfyller minimisystemkraven.

Använd den senaste versionen av iOS

Kontrollera att du har den senaste versionen av iOS på din enhet. Gå till Inställningar, tryck på Allmänt och välj Programuppdatering. Kontrollera om det finns en uppdatering.

Logga in

Gå till Inställningar och logga in på din enhet med ditt Apple-ID. När du loggar in slås iCloud automatiskt på.

Har du frågor om Apple-ID?

Kontrollera dina iCloud-inställningar

Gå till Inställningar, tryck på [ditt namn] och välj sedan iCloud. Välj vilka appar, som Bilder, Kontakter, Kalender och appar från tredje part, som du vill använda med iCloud.

Ställ in iCloud på dina andra enheter så håller du ditt innehåll uppdaterat överallt.

Hitta lagringsplanen som passar dig

En säker plats för alla dina bilder, filer, med mera

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.