Logga ut från iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac-dator

Du kan logga ut från iCloud på en av dina enheter eller sluta använda iCloud genom att logga ut alla dina enheter.

Se till att arkivera eller kopiera informationen som du lagrar på iCloud innan du loggar ut. När du loggar ut från iCloud kan du inte längre komma åt följande tjänster på dina enheter eller din Mac:

• Apple Pay, Apple Cash och Apple Card*
  • Hitta
  • Game Center
  • Appen Hem för att styra dina HomeKit-enheter
  • iCloud-säkerhetskopiering
  • iCloud Drive
  • iCloud-nyckelring
  • iCloud Mail
  • iCloud-bilder
  • Siri-genvägar
  • Röstmemon
  • Delade album
  • Meddelanden på iCloud
  • Delade anteckningar
  • Delade dokument i Pages, Numbers och Keynote
  • Uppdateringar av dina kontakter, kalendrar, påminnelser, bokmärken och dina flikar i Safari
  • Synkad-funktioner som Handoff, Universella urklipp och Autoupplåsning med hjälp av din Apple Watch
  • Appdata som tillhör installerade appar från tredje part och som använder iCloud

*Dina Apple Cash- och Apple Card-konton är länkade till ditt Apple-ID. De kan inte överföras till ett annat Apple-ID eller användas med ett annat Apple-ID.

När du loggar ut från iCloud loggas du även automatiskt ut från App Store, iMessage och FaceTime. Du kan fortsätta använda tjänsterna med ditt Apple-ID genom att logga in på dem igen. Så här loggar du in på App StoreiMessage och FaceTime. Om du inte vill logga in igen med ditt Apple-ID kan du fortsätta att använda iMessage och FaceTime med ditt telefonnummer.

Om du loggar ut från iCloud och inte behåller en kopia av dina data på dina enheter eller på din Mac-dator, så kan du inte komma åt dessa data på din enhet eller din Mac-dator förrän du loggar in på iCloud igen.

Logga ut på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Bläddra nedåt och tryck på Logga ut.
  3. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och tryck på Stäng av.
  4. Aktivera de data du vill behålla en kopia av på din enhet.
  5. Tryck på Logga ut.
  6. Tryck på Logga ut igen för att bekräfta att du vill logga ut från iCloud.

Logga ut på din Mac-dator

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar.
  2. Klicka på Apple-ID och sedan på Översikt. Om du använder macOS High Sierra eller tidigare klickar du på iCloud.
  3. Klicka på Logga ut.
  4. Om du vill behålla en kopia av dina iCloud-data på din Mac-dator innan du loggar ut ska du se till att du har markerat kryssrutorna som motsvarar det du vill spara. Klicka sedan på Behåll en kopia.
  5. Om du vill behålla en kopia av dina Safari-lösenord på din Mac-dator klickar du på Spara på denna Mac.

Logga ut på din Apple Watch

När du loggar ut från iCloud på den iPhone som är parkopplad med din Apple Watch kommer du automatiskt att loggas ut från iCloud även på din Apple Watch.

Logga ut på din Apple TV

1. Gå till Inställningar > Konton > iCloud.
  2. Välj Logga ut.

Logga ut från iCloud för Windows

1. Öppna iCloud för Windows.
  2. Klicka på Logga ut.