Logga ut från iCloud på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac

Du kan logga ut från iCloud på en av dina enheter, eller sluta använda iCloud genom att logga ut alla dina enheter.

Arkivera eller kopiera informationen som du lagrar i iCloud innan du loggar ut. När du loggar ut från iCloud, kan du inte längre komma åt följande tjänster på dina enheter eller din Mac.

• Apple Pay
  • Tillbaka till min Mac
  • Hitta mina vänner
  • Hitta min iPhone eller Hitta min Mac
  • Game Center
  • Appen Hem för att styra dina HomeKit-enheter
  • iCloud-säkerhetskopiering
  • iCloud Drive
  • iCloud-nyckelring
  • iCloud Mail
  • iCloud-bildbibliotek
  • iCloud-bilddelning
  • Meddelanden i iCloud
  • Delade anteckningar
  • Delade dokument i Pages, Numbers och Keynote
  • Uppdateringar av dina kontakter, kalendrar, påminnelser, bokmärken och flikar i Safari
  • Synkad-funktioner som Handoff, Universal Clipboard och Autoupplåsning med hjälp av Apple Watch
  • Appdata som tillhör installerade appar från tredje part och som använder iCloud

När du loggar ut från iCloud loggas du automatiskt ut från App Store, iMessage och FaceTime. Du kan fortsätta använda dessa tjänster med ditt Apple-ID genom att logga in på dem igen. Så här loggar du in på App StoreiMessage och FaceTime. Om du inte vill logga in igen med ditt Apple-ID kan du fortsätta använda iMessage och FaceTime med ditt telefonnummer.

Om du loggar ut från iCloud och inte behåller en kopia av dina data på dina enheter eller din Mac, kan du inte komma åt dessa data på din enhet eller din Mac förrän du loggar in på iCloud igen.

Logga ut på iPhone, iPad eller iPod touch

Om du använder iOS 10.3 eller senare:

1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
  2. Bläddra nedåt och tryck på Logga ut.
  3. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och tryck på Stäng av.
  4. Slå på de data du vill behålla en kopia av på din enhet.
  5. Tryck på Logga ut.
  6. Tryck på Logga ut igen för att bekräfta att du verkligen vill logga ut från iCloud.

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare:

1. Gå till Inställningar > iCloud.
  2. Bläddra nedåt och tryck på Logga ut.
  3. Tryck på Logga ut.
  4. Tryck på Radera från min iPhone.
  5. Tryck på Behåll eller Radera för data på din iOS-enhet, till exempel för iCloud-kalendrar, Safari-data, påminnelser och kontakter.
  6. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och tryck på Stäng av.

Logga ut på din Mac

Om du använder macOS High Sierra eller senare:

1. Gå till Apple-menyn > Systeminställningar > iCloud.
  2. Klicka på Logga ut.
  3. Om du vill behålla en kopia av dina iCloud-data på din Mac innan du loggar ut ska du se till att du har markerat kryssrutorna som motsvarar det du vill spara. Klicka sedan på Behåll en kopia.
  4. Om du vill behålla en kopia av dina Safari-lösenord på Mac-datorn klickar du på Spara på denna Mac.

Logga ut på din Apple Watch

När du loggar ut från iCloud på den iPhone som är parkopplad med din Apple Watch, kommer du automatiskt att loggas ut från iCloud även på din Apple Watch.

Logga ut på din Apple TV

1. Gå till Inställningar > Konton > iCloud.
  2. Välj Logga ut.

Logga ut från iCloud för Windows

1. Öppna iCloud för Windows.
  2. Klicka på Logga ut.