Om programuppdateringar för Apple TV 4K och Apple TV HD

Upptäck de senaste funktionerna i tvOS som är tillgängliga på din Apple TV 4K och Apple TV HD.

Vad är nytt i tvOS 12.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

• Apple TV-appen: Med Apple TV-appen kan du titta på alla dina favoritprogram och filmer på alla dina enheter från ett och samma ställe. Prenumerera bara på de Apple TV-kanaler som du vill ha. Bläddra bland tusentals titlar från iTunes Store som du kan köpa eller hyra. Dessutom får du rekommendationer på program och filmer baserat på allt du tittar på.

tvOS 12.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 12.1.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11.3

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 11.2.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

• Apple TV App: Nu tillgänglig i Frankrike, Tyskland och Storbritannien. Och i USA kan du bläddra i den nya fliken Sport för live-matcher och kommande matcher, och du kan välja dina favoritlag för att automatiskt lägga till matcher i Nästa samt få notiser.
  • Amazon Prime Video: Nu tillgänglig i App Store för Apple TV. Njut av Prime Originals tillsammans med populära filmer och TV-serier.
  • Videouppspelning: På Apple TV 4K kan du spela upp videor i deras ursprungliga bildfrekvens och dynamiska omfång.
  • Hjälpmedel: VoiceOver-navigering och förbättring av läsning, inklusive VoiceOver-vredet Följ fokus och alternativet Läs upp skärmen efter fördröjning, är tillgängliga i alla navigeringslägen. Det ingår även förbättrad kontroll av textinmatning vid diktering.

tvOS 11.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11

• 4K och High Dynamic Range (HDR): Få en bioliknande upplevelse på din Apple TV 4K med skarp bild och mer naturliga färger.
  • Apple TV App: Apple TV App, som nu är tillgänglig i USA och Kanada, samlar alla dina program och filmer på ett ställe. Fortsätt titta på dina favoriter och se vad som är nytt och populärt.
  • En hemskärm: Se till att appar och hemskärmar är desamma på alla dina Apple TV genom att helt enkelt logga in på iCloud.
  • Styr din Apple TV från Kontrollcenter: I iOS 11 kan du nu styra din Apple TV från Kontrollcenter på alla dina iOS-enheter.
  • AirPods: Om dina AirPods är parkopplade till en iOS-enhet som är inloggad på iCloud kan du automatiskt ansluta dem till din Apple TV.
  • Utseende: Ändra automatiskt bakgrunden på din Apple TV från ljus till mörk beroende på tiden på dygnet.
  • Visa språk: Apple TV har nu stöd för språk som läses från höger till vänster, däribland arabiska och hebreiska.
  • Hjälpmedel: Apple TV är kompatibel med över 70 uppdateringsbara braille-skärmar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.