Om programuppdateringar för Apple TV 4K och Apple TV HD

Upptäck de senaste funktionerna i tvOS som är tillgängliga på din Apple TV 4K och Apple TV HD.

Nyheter i tvOS 15.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

tvOS 15.5.1

Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som ledde till att musik kunde sluta spelas upp efter ett litet tag.

tvOS 15.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 15.4.1

I den här uppdateringen ingår även förbättringar av stabilitet när du ställer in eller återställer din Apple TV.

tvOS 15.4

Med tvOS 15.4 kan du genomföra ett köp på Apple TV via Apple Watch, och du har möjlighet att visa HomeKit-kameror som bild i bild medan du tittar på tv. Dessutom finns stöd för anslutning av Apple TV till Wi-Fi-nätverk som kräver ytterligare inloggningssteg, t.ex. sådana som används på hotell eller vandrarhem. I den här uppdateringen ingår även förbättringar av stabilitet och prestanda.

Apple Watch

• Använd Apple Watch tillsammans med en iPhone eller iPad för att slutföra ett köp på Apple TV.

Hemkameror

• Håll koll på hemmet – även när du tittar på tv – genom att visa ett hemkameraflöde via funktionen Bild i bild.

Nätverk med låst portal

• Använd Apple TV på fler platser, t.ex. hotell eller vandrarhem. Nu kan du använda din iPhone eller iPad för att ansluta Apple TV till Wi-Fi-nätverk som kräver ytterligare inloggningssteg.

tvOS 15.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 15.2

Med tvOS 15.2 introduceras en ny upplevelse med Minnen för bilder, inklusive den nya fliken Affär i Apple TV-appen, stöd för Apple Music Voice som är en ny abonnemangsnivå utformad för att komma åt musik med hjälp av Siri, stöd för fler Siri-språk och nya vackra skärmsläckare. Den här uppdateringen innehåller allmänna förbättringar av prestanda och stabilitet.

Minnen i Bilder

• Ett nytt sätt att visa Minnen på tv:n med ett nytt interaktivt gränssnitt, nya animeringar och övergångsstilar samt kollage med flera bilder.
  • Apple Music-abonnenter får höra låtar baserat på expertrekommendationer och din musiksmak samt det som finns i dina bilder och videor.

Apple TV-appen1

• Fliken Affär är en ny kombinerad plats där du kan bläddra, köpa och hyra världens bästa filmer och tv-program.

Apple Music Voice-abonnemang

• Apple Music Voice är en ny abonnemangsnivå som ger dig tillgång till alla låtar, spellistor och kanaler i Apple Music genom Siri.

Siri2

• Nu ingår språkstöd för nederländska och franska i Belgien, ryska i Ryssland och franska, tyska och italienska i Schweiz.
  • Låt Siri hjälpa dig att hitta tv-program, musik och mycket mer. Gå till Inställningar > Allmänt > Siri för att aktivera Siri. Tryck sedan på Siri-knappen på din fjärrkontroll för att se exempel på vad du kan fråga.

Skärmsläckare

• Upplev vackra vyer över Island och Skottland.
  • Tryck på klickplattan eller pekytan på Siri Remote för att visa platsinformation. Visa nästa plats genom att svepa på klickplattan eller pekytan.
  • Nya flygfoton kan hämtas oftare. Gå till Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare för att välja inställningar.

1. Apple TV-appen och funktionerna i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

2. Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 15.1.1

• Sydkorea: Nu när Apple TV, Apple TV-appen, Siri och App Store är tillgängliga i Sydkorea kan hela familjen få en fantastisk underhållningsupplevelse.
  • Apple TV-appen:* Lokaliseringsförbättringar för Sydkorea.

* Apple TV-appen och funktioner i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 15.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

• SharePlay: Titta på filmer och tv-program tillsammans var ni än är. Chatta med FaceTime på din iPhone eller iPad medan du tittar på Apple TV.

tvOS 15

• Apple TV-appen:1 Bläddra bland titlar på raden För dig eller För er alla för att ta del av rekommenderade titlar för alla som tittar. Markera Delat med dig för att se de serier och filmer som dina vänner delar i Meddelanden.
  • Siri:2 Siri förstår nu kantonesiska i Hongkong, engelska i Indien, italienska i Italien och mandarin i Taiwan.
  • Förbättrat ljud: Lyssna med rumsligt ljud i AirPods Pro och AirPods Max med Apple TV 4K. Eller använd HomePod mini som din standardhögtalare för Apple TV 4K.
  • HomePod-styrning: Starta appar och styr Apple TV från din HomePod mini. Säg någonting som ”Hej Siri, spela Trolls World Tour på tv:n.”.
  • Hem: Se alla dina HomeKit-kameror på en gång och styr tillbehör i närheten medan du tittar på en kamera på din Apple TV.
  • Logga in: Använd Face ID eller Touch ID på din iPhone eller iPad för att slutföra ett köp eller logga in i appar som stöds på din Apple TV.
  • Skärmsläckare: Upplev en fantastisk utsikt över Grand Canyon, Patagonien och Yosemite. Tryck på tryckplattan eller tryck på Touch-ytan på din Siri Remote för att visa platsen eller svep för att visa nästa skärmsläckare.

1. Apple TV-appen och funktionerna i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

2. Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 14.7

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.5

• Siri Remote (andra generationen) eller Apple TV Remote (andra generationen): Bläddra och styr Apple TV med en helt ny tryckaktiverad tryckplatta med femvägsnavigering som möjliggör exakta rörelser samt snabba och smidiga svepningar och gester.
  • Färgbalans: Mät tv:ns färgbalans med din iPhone så justerar Apple TV inställningarna och återger mer exakta färger på skärmen. Gå till Inställningar > Video och ljud > Kalibrering. Denna funktion kräver iPhone med Face ID och iOS 14.5 eller senare.
  • Siri:* Siri förstår nu österrikisk tyska, irländsk engelska och nyzeeländsk engelska.
  • Skriv till Siri: Använd skärmtangentbordet, en iPhone, en iPad eller ett Bluetooth-tangentbord med Siri. Sök efter filmer, starta appar med mera. Gå till Inställningar > Hjälpmedel för att slå på Siri.
  • Hemskärm: Frigör utrymme på din Apple TV genom att automatiskt ta bort appar som du inte använder. Dina data sparas, appar förblir synliga och appar hämtas igen när de används. Gå till Inställningar > Appar för att slå på detta.
  • Spelkontroller: Stöd för de senaste PlayStation DualSense- och Xbox Wireless-kontrollerna.

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 14.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.3

• Apple TV-appen:1 Upptäck och titta enkelt på alla dina Apple Originals-favoriter på en ny, dedikerad Apple TV+-flik.
  • Apple Fitness+:2 Håll dig i form med en ny fitnessupplevelse på stor skärm – som drivs av Apple Watch. Fitness+ ger obegränsad åtkomst till skräddarsydda träningspass från professionella tränare med nya träningspass varje vecka.
  • Apple One:3 Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ och mycket mer i ett enda smidigt abonnemang. Registrera dig genom att gå till Prenumerationer i Inställningar på din Apple-enhet.

1. Apple TV-appen och funktionerna i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

2. Fitness+ är endast tillgängligt i vissa länder eller regioner. Läs om var Fitness+ är tillgängligt.

3. Se om Apple One är tillgängligt i ditt land eller i din region. Om Apple News+ är tillgängligt i ditt land eller din region är även premiumabonnemanget på Apple One tillgängligt för dig.

tvOS 14.2

• HomePod-hemmabio: Anslut HomePod till Apple TV 4K och lyssna på stereosurroundljud och Dolby Atmos-ljud. Lägg till en andra HomePod om du vill få en mer uppslukande ljudupplevelse med äkta stereoljud.
  • Apple One:* Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ (kommer i slutet av 2020) och mycket mer i ett enda smidigt abonnemang. Dela ditt abonnemang med andra familjemedlemmar. Du har fortfarande personlig åtkomst till alla tjänster på alla dina enheter. Gå till Inställningar > Användare och konton > [Ditt konto] > Prenumerationer om du vill veta mer.

Se om Apple One är tillgängligt i ditt land eller i din region. Om Apple News+ är tillgängligt i ditt land eller din region är även premiumabonnemanget på Apple One tillgängligt för dig.

tvOS 14.0.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14

• Dela ljud: titta på filmer och tv-program tillsammans med en vän utan att störa andra i närheten. Anslut två uppsättningar AirPods eller kompatibla Beats-produkter till din Apple TV 4K och dela en tittarupplevelse med separata volymreglage.
  • Bild-i-bild: titta på en film samtidigt som du håller ett öga på de senaste sportresultaten, kolla vädret medan du sträcktittar på en tv-serie eller spela ett tv-spel medan du tittar på innehåll med din favoritspelare – nu med tredjepartsappar som stöds.
  • Hem: få notiser när någon ringer på din dörr och se en direktvy över vem som står vid dörren. Eller be Siri visa dina HomeKit-kompatibla kameror eller aktiva scener i den nya hemvyn i Kontrollcenter.
  • Flera användare: växla användare i Kontrollcenter för att komma åt dina spelframsteg, prestationer och vänner. Fortsätt sedan där du slutade med Fortsätt spela iApple Arcade.*
  • Handkontroller: Apple TV har stöd för ännu fler handkontroller som Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 och Xbox Adaptive Controller. Och nu kan du skapa anpassad knappmappning för handkontroller i Inställningar.
  • Skärmsläckare: res ut i rymden, ta en promenad i naturen eller dyk ner i havet genom att bara välja platser som du vill se. I inställningar kan du välja vilka typer av flygfoton du vill se på skärmen.
  • AirPlay: använd AirPlay till att strömma innehåll från appen Bilder på din iPhone till din Apple TV 4K så att du kan visa dina favoritbilder och -videor i full 4K-upplösning.

* Tillgängligheten till Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner.

tvOS 13.4.8

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.3.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13

• Hemskärmen: du kan se förhandsvisningar av nya filmer i helskärm, hitmusik, topplistade spel och mycket mer när du markerar appar i den övre raden. Svep uppåt för att lyssna på ljud och göra dina val.
  • Flera användare: få en anpassad Apple TV-upplevelse med egna Nästa-listor i Apple TV-appen, spellistor i Apple Music och mycket mer. Bjud in användare med din Apple TV eller appen Hem för att komma i gång
  • Kontrollcenter: håll ned TV-knappen på Siri Remote för att byta användare, ändra ljudkälla, komma åt musik och försätta Apple TV i viloläge.
  • Apple Arcade:* Få obegränsad åtkomst till över 100 nya spel på dina Apple-enheter. Från uppslukande nya världar till omvälvande ljudeffekter, du får en riktigt realistisk upplevelse på din skärm med Apple TV.
  • Spelkontroller: spela spel med populära spelkontroller som PlayStation DualShock 4 och Xbox Wireless med Bluetooth.
  • Apple Music: lyssna på din favoritmusik med perfekt synkade låttexter. Svep genom låttexterna och hoppa till vilken vers du vill i låten med ett klick.
  • Skärmsläckare: njut av enastående nya videor av undervattensvärldar från hela jordklotet. Tryck på Siri Remote för att visa var det är och svep för att visa nästa.

*Tillgängligheten till Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 12.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

• Apple TV-appen:* Med den nya Apple TV-appen kan du titta på alla dina favoritprogram och favoritfilmer på alla dina enheter, från ett och samma ställe. Abonnera bara på de Apple TV-kanaler som du vill ha. Bläddra bland tusentals titlar från iTunes Store som du kan köpa eller hyra. Dessutom får du rekommendationer på program och filmer baserat på allt du tittar på.

* Apple TV-appen och funktioner i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 12.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 12.1.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11.3

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 11.2.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

• Apple TV App: Nu tillgänglig i Frankrike, Tyskland och Storbritannien. Och i USA kan du bläddra i den nya fliken Sport för live-matcher och kommande matcher, och du kan välja dina favoritlag för att automatiskt lägga till matcher i Nästa samt få notiser.
  • Amazon Prime Video: Nu tillgänglig i App Store för Apple TV. Kolla in Prime Originals med populära filmer och TV-program.
  • Videouppspelning: På Apple TV 4K kan du spela upp videor i deras ursprungliga bildfrekvens och dynamiska omfång.
  • Hjälpmedel: VoiceOver-navigering och förbättring av läsning, inklusive VoiceOver-vredet Följ fokus och alternativet Läs upp skärmen efter fördröjning, är tillgängliga i alla navigeringslägen. Det ingår även förbättrad kontroll av textinmatning vid diktering.

tvOS 11.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11

• 4K och High Dynamic Range (HDR): Få en bioliknande upplevelse på din Apple TV 4K med skarp bild och mer naturliga färger.
  • Apple TV App: Apple TV App, som nu är tillgänglig i USA och Kanada, samlar alla dina program och filmer på ett ställe. Fortsätt titta på dina favoriter och se vad som är nytt och populärt.
  • Samma skärm: Se till att appar och hemskärmar är desamma på alla dina Apple TV genom att helt enkelt logga in på iCloud.
  • Styr din Apple TV från Kontrollcenter: I iOS 11 kan du nu styra din Apple TV från Kontrollcenter på alla dina iOS-enheter.
  • AirPods: Om dina AirPods är parkopplade till en iOS-enhet som är inloggad på iCloud kan du automatiskt ansluta dem till din Apple TV.
  • Utseende: ändra automatiskt bakgrunden på din Apple TV från ljus till mörk beroende på tiden på dygnet.
  • Visa språk: Apple TV har nu stöd för språk som läses från höger till vänster, däribland arabiska och hebreiska.
  • Hjälpmedel: Apple TV är kompatibel med över 70 uppdateringsbara punktskriftsskärmar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.