Om programuppdateringar för Apple TV 4K och Apple TV (4:e generationen)

Upptäck de senaste funktionerna i tvOS som är tillgängliga på din Apple TV 4K och Apple TV (4:e generationen).

Nyheter i 12.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11.3

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 11.2.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

• Apple TV App: Nu tillgänglig i Frankrike, Tyskland och Storbritannien. Och i USA kan du bläddra i den nya fliken Sport för live-matcher och kommande matcher, och du kan välja dina favoritlag för att automatiskt lägga till matcher i Nästa samt få notiser.
  • Amazon Prime Video: Nu tillgänglig i App Store för Apple TV. Njut av Prime Originals tillsammans med populära filmer och TV-serier.
  • Videouppspelning: På Apple TV 4K kan du spela upp videor i deras ursprungliga bildfrekvens och dynamiska omfång.
  • Hjälpmedel: VoiceOver-navigering och förbättring av läsning, inklusive VoiceOver-vredet Följ fokus och alternativet Läs upp skärmen efter fördröjning, är tillgängliga i alla navigeringslägen. Det ingår även förbättrad kontroll av textinmatning vid diktering.

tvOS 11.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.