Om programuppdateringar för Apple TV 4K och Apple TV HD

Upptäck de senaste funktionerna i tvOS som är tillgängliga på din Apple TV 4K och Apple TV HD.

Ta reda på vilken Apple TV du har eller hur du uppdaterar till den senaste mjukvaran.

Nyheter i tvOS 17.4

I den här uppdateringen ingår förbättring av stabilitet och prestanda.

tvOS 17.3

I den här uppdateringen ingår förbättring av stabilitet och prestanda.

tvOS 17.2

Den här uppdateringen förbättrar FaceTime, Fitness och Apple TV-appen, effektiviserar röstsökning i appar som stöds, lägger till nytt stöd för Siri och inkluderar prestanda- och stabilitetsförbättringar.

Apple TV-appen

• Det nya sidofältet gör det lättare att navigera och hitta något bra att titta på.

• Alla kanaler du prenumererar på och anslutna appar finns nu under Kanaler och appar i sidofältet och i Hem.

• iTunes-filmer och program har flyttats till Apple TV-appen. Köp och hyr från butiken och hitta dina köp i Biblioteket.

• Titta nu heter nu Hem, och där kan du bläddra bland filmer och tv-program.

FaceTime

• Möjlighet att svara på samtal direkt på din Apple TV 4K.

• Stöd för FaceTime-ljudsamtal på Apple TV 4K.

• Samtal kan nu flyttas från din Apple TV 4K till din iPhone eller iPad.

FaceTime stöds på Apple TV 4K (2:a generationen eller senare).

SharePlay

• Dolby Atmos- och Dolby Digital-surroundljudsformat är nu tillgängliga när du tittar på något med SharePlay.

Apple Fitness+

• Med ljudfokus kan du välja att höra mer av det som motiverar dig under träningen, oavsett om det är tränarens röst eller musiken.

Röstsökning

• Sökning på skärmen kan starta var som helst i appar som stöds som TV och Musik. Tryck på Siri-knappen för att diktera en sökning.

Siri

• Innehåller nu språkstöd för arabiska i Saudiarabien och Förenade Arabemiraten, malaysiska i Malaysia och turkiska i Turkiet för att hjälpa dig hitta shower, musik med mera med bara din röst.

Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 17.1

Den här uppdateringen lägger till stöd för framhäv dialog på HomePod mini och HomePod (1:a generationen) när de parkopplas med Apple TV 4K, och innehåller prestanda- och stabilitetsförbättringar.

tvOS 17

Med den här uppdateringen introduceras FaceTime-appen på Apple TV, ett omdesignat Kontrollcenter, stöd för att hitta en Siri Remote med hjälp av en iPhone och tydligare dialog med HomePod, en funktion för att välja minnen som skärmsläckare, en förbättrad Apple Music Sing-upplevelse och utökat stöd för Siris kunskap. I den här uppdateringen ingår även förbättringar av prestanda och stabilitet.

FaceTime

• Med FaceTime på Apple TV 4K (2:a generationen eller senare) kan du tillbringa tid med familj och vänner på den stora skärmen.

• Med stödet för Synkad kamera är det enkelt att ansluta din iPhone eller iPad till Apple TV och använda kamerorna och mikrofonerna för att synas och höras bra.

• Centrerat håller dig i bild när du rör på dig och utökar kameravyn när andra kommer in i rummet.

• Med gestbaserade reaktioner visas effekter på skärmen, till exempel ballonger, konfetti och fyrverkerier.

• Med Split View och SharePlay kan du titta på filmer och program tillsammans med andra och samtidigt se alla i samtalet.

Kontrollcenter

• Med den helt nya designen blir det mer intuitivt att hantera Apple TV.

• Aktiv profil, aktuell tid och annan systemstatus visas på hemskärmen.

• Interagera med Kontrollcenter genom att hålla ned [TV] på din Siri Remote och justera ljud- och hjälpmedelsinställningar, ställa in en vilotimer, byta profil, visa hemkameror med mera.

Siri Remote

• Funktion för att hitta din Siri Remote (2:a generationen eller senare) när den är i närheten men utom synhåll.

• Öppna Kontrollcenter på din iPhone och öppna sedan Apple TV Remote när du vill hitta fjärrkontrollen.

Siri*

• Resultaten på skärmen innehåller nu utökad kunskap. Prova att fråga ”Är majs en frukt?” eller ”Var föddes Mozart?”

• När du har på dig anslutna AirPods eller har en HomePod i huset behöver du bara säga ”Siri” för att aktivera och styra Apple TV.

• Språkstöd för thailändska i Thailand för att hitta program, musik med mera. Gå till Inställningar > Allmänt > Siri för att aktivera Siri.

Skärmsläckare

• Minnen från dina bilder har en perfekt inramning för tv-apparaten med smidiga animeringar och övergångar. Aktivera funktionen genom att gå till Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare.

• Nya skärmsläckare visar fantastiska flygfoton av Monument Valley i Arizona och redwood-träd längs Kaliforniens kust.

HomePod-hemmabio

• Med Framhäv dialog kan du höra tal tydligare över bakgrundsljud om du har HomePod-högtalare (2:a generationen) parkopplade till Apple TV 4K.

• Du aktiverar funktionen genom att välja Framhäv dialog i Ljudalternativ bland uppspelningsreglagen medan du tittar på en film eller ett program eller i Inställningar.

Apple Music

• Apple Music Sing har nu stöd för Synkad kamera så att du kan se dig själv på skärmen och använda visuella effekter med Apple TV 4K (3:e generationen).

• Aktivera funktionen genom att välja [kamera] när Apple Music Sing är aktiverat.

Apple Fitness+

• Med travar kan du skapa en egen träningsrutin genom att gruppera träningspass eller meditationer.

• Anpassade planer som du skapar på din iPhone finns på din Apple TV så att du får ännu mer flexibla tränings- eller meditationsscheman.

Fler användare

• Profiler innehåller nu inställningar för systemspråk och AirPods-parkopplingar så att Apple TV-upplevelsen blir ännu mer anpassningsbar.

Virtuellt privat nätverk (VPN)

• Hämta VPN-appar i App Store för Apple TV om du vill använda tjänster som kan kryptera och dirigera viss nätverkstrafik.

Videoformat

• Med stöd för Dolby Vision 8.1 kan dynamiska metadata bevaras i fler filmer och program vid utmatning till Dolby Vision-kompatibla tv-apparater.

* Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 16.6

Den här uppdateringen lägger till Siri-stöd för hebreiska i Israel för att hjälpa dig hitta tv-program, musik och mer med bara din röst, och innehåller prestanda- och stabilitetsförbättringar.

tvOS 16,5

Den här uppdateringen lägger till stöd för vy för flera vyer i Apple TV-appen för att titta på upp till fyra direktsända sportevenemang samtidigt på Apple TV 4K (tillgängligt för MLS Season Pass och Friday Night Baseball*) och inkluderar prestanda- och stabilitetsförbättringar.

*Funktioner och innehåll varierar beroende på land eller region och kan kräva ett abonnemang. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 16.4.1

I den här uppdateringen ingår förbättring av stabilitet och prestanda.

tvOS 16.4

Den här uppdateringen lägger till en funktion för att dämpa ljusblixtar. Det är ett hjälpmedelsalternativ för att automatiskt dämpa visningen av video när ljusblixtar eller stroboskopeffekter upptäcks, och omfattar prestanda- och stabilitetsförbättringar.

tvOS 16.3.3

Den här uppdateringen åtgärdar ett problem där Siri Remote kan sluta svara på Apple TV 4K (3:e generationen).

tvOS 16.3.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 16.3.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 16.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 16.2

tvOS 16.2 introducerar en mer personlig Siri-upplevelse och gör det ännu roligare att sjunga med i låtarna på Apple Music.

Siri*

• Få personligt anpassade rekommendationer, spela din favoritmusik och mycket mer när som helst med stöd för Känn igen min röst för upp till sex olika familjemedlemmar. Prova ”Vad ska jag titta på?” ”Spela min musik” eller ”Växla till min profil”.

• Ställ in språket för Siri till ett annat än det som visas på din Apple TV. Gå till Inställningar > Allmänt > Siri-språk.

• Innehåller nu språkstöd för danska i Danmark, franska och tyska i Luxemburg och engelska i Singapore för att hjälpa dig att hitta serier, musik och mycket mer med bara rösten.

Apple Music

• Sjung med i dina favoritlåtar med låttext för varje taktslag i realtid.

• Styr röstvolymen för miljontals sånger med Apple TV 4K (3:e generationen).

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 16.1.1

tvOS 16.1.1, endast för Apple TV 4K (3:e generationen), åtgärdar ett problem där det finns risk för att Apple TV inte kan installera appar.

tvOS 16.1

tvOS 16.1 lanserar en helt omdesignad Siri-upplevelse, tar delat bildbibliotek till den största skärmen i hemmet och låter dig träna och meditera med Apple Fitness+ med iPhone.

Siri

• Helt ny design för Siri gör det ännu enklare att hitta filmer och program att titta på, spela den senaste musiken, upptäcka nya appar, få sportresultat och mer.

• Säg ”Hej Siri” för att använda handsfree-reglage när du använder AirPods som är anslutna till din Apple TV.

Bilder

• Med stöd för delat bildbibliotek kan du se dina favoritögonblick från hela familjen.

• Skapa ett delat bildbibliotek på din iPhone, iPad eller Mac och välj sedan Delat bibliotek i appen Bilder.

Apple Fitness+

• Träna och meditera med Apple Fitness+ på Apple TV – nu behöver du bara en iPhone för att ta emot coachning, timer och tränarmeddelanden på skärmen samtidigt som du spårar dina beräknade framsteg i ringen Rörelse.

Hemhubb

• Nu stöds Matter, den nya anslutningsstandarden för smarta hem, vilket gör att ett brett utbud av smarta hemtillbehör kan samarbeta över ekosystem.

tvOS 16

tvOS 16 gör den bästa underhållningsupplevelsen ännu bättre för alla i familjen. Det är enklare att lägga till användare, det finns fler språk tillgängliga på tangentbordet på skärmen, stöd för personanpassat rumsligt ljud och nya Siri-språk och hjälpmedelsfunktioner. I den här uppdateringen ingår även förbättringar av prestanda och stabilitet.

Fler användare

• Förbättringar som gör det lättare att lägga till profiler för varje medlem i Familjedelningsgruppen så att alla får sin egen Nästa-lista och personanpassade tv-, film-, musik- och apprekommendationer.

• Lägg till medlemmar genom att trycka och hålla in TV-knappen för att öppna Kontrollcenter. Välj sedan en person på skärmen.

Rumsligt ljud

• Personanpassat rumsligt ljud använder en personlig profil för Rumsligt ljud som skapas på din iPhone för att ge en mer precis och omslutande ljudupplevelse med Apple TV 4K och AirPods (3:e generationen), AirPods Pro (1:a och 2:a generationen) samt AirPods Max.

• Börja med att ställa in en personlig profil för Rumsligt ljud på en iPhone med samma Apple-ID som huvudanvändaren på Apple TV 4K. Ytterligare profiler stöds inte.

Tangentbord

• Med stöd för flera tangentbordsspråk finns det flera språk att byta mellan när du använder tangentbordet på skärmen.

• Lägg till fler språk genom att gå till Inställningar > Allmänt > Språk. Välj sedan jordglobssymbolen för att ändra språket som används när du skriver text.

Siri

• Språkstöd för spanska (Chile), finska (Finland) och engelska (Sydafrika) hjälper dig att hitta program, musik och annat med hjälp av enbart rösten.

• Gå till Inställningar > Allmänt > Siri för att aktivera Siri. Tryck sedan på Siri-knappen på din fjärrkontroll för att se exempel på vad du kan fråga.

Hjälpmedel

• Håll muspekaren över stödet för text om du vill ha tydligare beskrivningar på skärmen.

• Nya röstalternativ i VoiceOver.

• Gå till Inställningar > Hjälpmedel för att slå på hjälpmedelsfunktioner eller justera inställningar.

tvOS 15.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 15.5.1

Den här uppdateringen åtgärdar ett problem som ledde till att musik kunde sluta spelas upp efter ett litet tag.

tvOS 15.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 15.4.1

I den här uppdateringen ingår även förbättringar av stabilitet när du ställer in eller återställer din Apple TV.

tvOS 15.4

Med tvOS 15.4 kan du genomföra ett köp på Apple TV via Apple Watch, och du har möjlighet att visa HomeKit-kameror som bild i bild medan du tittar på TV. Dessutom finns stöd för anslutning av Apple TV till Wi-Fi-nätverk som kräver ytterligare inloggningssteg, t.ex. sådana som används på hotell eller studentboende. I den här uppdateringen ingår även förbättringar av prestanda och stabilitet.

Apple Watch

• Använd Apple Watch tillsammans med en iPhone eller iPad för att slutföra ett köp på Apple TV.

Hemkameror

• Håll koll på hemmet – även när du tittar på TV – genom att visa ett hemkameraflöde via funktionen Bild i bild.

Wifi-nätverk med låst portal

• Använd Apple TV på fler platser, t.ex. hotell eller studentboende. Nu kan du använda din iPhone eller iPad för att ansluta Apple TV till Wi-Fi-nätverk som kräver ytterligare inloggningssteg.

tvOS 15.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 15.2

Med tvOS 15.2 introduceras en ny upplevelse med Minnen för bilder, inklusive den nya fliken Affär i Apple TV-appen, stöd för Apple Music Voice som är en ny abonnemangsnivå utformad för att komma åt musik med hjälp av Siri, stöd för fler Siri-språk och nya vackra skärmsläckare. I den här uppdateringen ingår även förbättringar av prestanda och stabilitet.

Minnen i Bilder

• Ett nytt sätt att visa Minnen på tv:n med ett nytt interaktivt gränssnitt, nya animeringar och övergångsstilar samt kollage med flera bilder.

• Apple Music-abonnenter får höra låtar baserat på expertrekommendationer och din musiksmak samt det som finns i dina bilder och videor.

Apple TV-appen1

• Fliken Affär är en ny kombinerad plats där du kan bläddra, köpa och hyra världens bästa filmer och tv-program.

Apple Music Voice-prenumerationen

• Apple Music Voice är en ny abonnemangsnivå som ger dig tillgång till alla låtar, spellistor och kanaler i Apple Music genom Siri.

Siri2

• Nu ingår språkstöd för nederländska och franska i Belgien, ryska i Ryssland och franska, tyska och italienska i Schweiz.

• Låt Siri hjälpa dig att hitta tv-program, musik och mycket mer. Gå till Inställningar > Allmänt > Siri för att aktivera Siri. Tryck sedan på Siri-knappen på din fjärrkontroll för att se exempel på vad du kan fråga.

Skärmsläckare

• Upplev vackra vyer över Island och Skottland.

• Tryck på klickplattan eller pekytan på Siri Remote för att visa platsinformation. Visa nästa plats genom att svepa på klickplattan eller pekytan.

• Nya flygfoton kan hämtas oftare. Gå till Inställningar > Allmänt > Skärmsläckare för att välja inställningar.

1. Apple TV-appen och funktionerna i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

2. Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 15.1.1

• Sydkorea: Nu när Apple TV, Apple TV-appen, Siri och App Store är tillgängliga i Sydkorea kan hela familjen få en fantastisk underhållningsupplevelse.

• Apple TV-appen

:* Lokaliseringsförbättringar för Sydkorea.

* Apple TV-appen och funktioner i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 15.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

• SharePlay: Titta på filmer och tv-program tillsammans var ni än är. Chatta med FaceTime på din iPhone eller iPad medan du tittar på Apple TV.

tvOS 15

• Apple TV-appen:1 Bläddra bland titlar på raden För dig eller För er alla för att ta del av rekommenderade titlar för alla som tittar. Markera Delat med dig för att se de serier och filmer som dina vänner delar i Meddelanden.

• Siri:2 Siri förstår nu kantonesiska i Hongkong, engelska i Indien, italienska i Italien och mandarin i Taiwan.

• Förbättrat ljud: Lyssna med rumsligt ljud i AirPods Pro och AirPods Max med Apple TV 4K. Du kan också använda HomePod mini som din standardhögtalare för Apple TV 4K.

• HomePod-styrning: Starta appar och styr Apple TV från din HomePod mini. Säg någonting som ”Hej Siri, spela Trolls World Tour på tv:n”.

• Hem: Se alla dina HomeKit-kameror på en gång och styr tillbehör i närheten medan du tittar på en kamera på din Apple TV.

• Logga in: Använd Face ID eller Touch ID på din iPhone eller iPad för att slutföra ett köp eller logga in i appar som stöds på din Apple TV.

• Skärmsläckare: Upplev en fantastisk utsikt över Grand Canyon, Patagonien och Yosemite. Tryck på tryckplattan eller tryck på Touch-ytan på din Siri Remote för att visa platsen eller svep för att visa nästa skärmsläckare.

1. Apple TV-appen och funktionerna i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

2. Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 14.7

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.5

• Siri Remote (2:a generationen) eller Apple TV Remote (2:a generationen): Bläddra och styr Apple TV med en helt ny tryckaktiverad tryckplatta med femvägsnavigering som möjliggör exakta rörelser samt snabba och smidiga svepningar och gester.

• Färgbalans: Mät tv:ns färgbalans med din iPhone så justerar Apple TV inställningarna och återger mer exakta färger på skärmen. Gå till Inställningar > Video och ljud > Kalibrering. Denna funktion kräver iPhone med Face ID och iOS 14.5 eller senare.

• Siri:* Siri förstår nu tyska i Österrike och engelska i Irland och på Nya Zeeland.

• Skriv till Siri: Använd skärmtangentbordet, en iPhone, en iPad eller ett Bluetooth-tangentbord med Siri. Sök efter filmer, starta appar med mera. Gå till Inställningar > Hjälpmedel för att slå på Siri.

• Hemskärm: Frigör utrymme på din Apple TV genom att automatiskt ta bort appar som du inte använder. Dina data sparas, appar förblir synliga och appar hämtas igen när de används. Gå till Inställningar > Appar för att slå på detta.

• Spelkontroller: Stöd för de senaste PlayStation DualSense- och Xbox Wireless-kontrollerna.

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 14.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.3

• Apple TV-appen:1 Upptäck och titta enkelt på alla dina Apple Originals-favoriter på en ny, dedikerad Apple TV+-flik.

• Apple Fitness+:2 Fitness+ ger obegränsad åtkomst till skräddarsydda träningspass från professionella tränare med nya träningspass varje vecka.

• Apple One:3 Registrera dig genom att gå till Prenumerationer i Inställningar på din Apple-enhet.

1. Apple TV-appen och funktionerna i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

2. Fitness+ är endast tillgängligt i vissa länder eller regioner. Läs om var Fitness+ är tillgängligt.

3. Se om Apple One är tillgängligt i ditt land eller i din region. Om Apple News+ är tillgängligt i ditt land eller din region är även premiumabonnemanget på Apple One tillgängligt för dig.

tvOS 14.2

• HomePod-hemmabio: Anslut HomePod till Apple TV 4K och lyssna på stereosurroundljud och Dolby Atmos-ljud. Lägg till en andra HomePod om du vill få en mer uppslukande ljudupplevelse med äkta stereoljud.

• Apple One:* Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ (kommer i slutet av 2020) och mycket mer i ett enda smidigt abonnemang. Dela ditt abonnemang med andra familjemedlemmar. Du har fortfarande personlig åtkomst till alla tjänster på alla dina enheter. Gå till Inställningar > Användare och konton > [Ditt konto] > Prenumerationer om du vill veta mer.

* Se om Apple One är tillgängligt i ditt land eller i din region. Om Apple News+ är tillgängligt i ditt land eller din region är även premiumabonnemanget på Apple One tillgängligt för dig.

tvOS 14.0.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14

• Dela ljud: Titta på filmer och tv-program tillsammans med en vän utan att störa andra i närheten. Anslut två uppsättningar AirPods eller kompatibla Beats-produkter till din Apple TV 4K och dela en tittarupplevelse med separata volymreglage.

• Bild-i-bild: Titta på en film samtidigt som du håller ett öga på de senaste sportresultaten, kolla vädret medan du sträcktittar på en tv-serie eller spela ett tv-spel medan du tittar på innehåll med din favoritspelare – nu med tredjepartsappar som stöds.

• Hem: Få notiser när någon ringer på din dörr och se en direktvy över vem som står vid dörren. Eller be Siri visa dina HomeKit-kompatibla kameror eller aktiva scener i den nya hemvyn i Kontrollcenter.

• Flera användare: Växla användare i Kontrollcenter för att komma åt dina spelframsteg, prestationer och vänner. Fortsätt sedan där du slutade med Fortsätt spela iApple Arcade.*

• Handkontroller: Apple TV har stöd för ännu fler handkontroller som Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 och Xbox Adaptive Controller. Och nu kan du skapa anpassad knappmappning för handkontroller i Inställningar.

• Skärmsläckare: Res ut i rymden, ta en promenad i naturen eller dyk ner i havet genom att bara välja platser som du vill se. I inställningar kan du välja vilka typer av flygfoton du vill se på skärmen.

• AirPlay: använd AirPlay till att strömma innehåll från appen Bilder på din iPhone till din Apple TV 4K så att du kan visa dina favoritbilder och -videor i full 4K-upplösning.

tvOS 13.4.8

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.3.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13

• Hemskärmen: Du kan se förhandsvisningar av nya filmer i helskärm, hitmusik, topplistade spel och mycket mer när du markerar appar i den övre raden. Svep uppåt för att lyssna på ljud och göra dina val.

• Flera användare: Få en anpassad Apple TV-upplevelse med egna Nästa-listor i Apple TV-appen, spellistor i Apple Music och mycket mer. Bjud in användare med din Apple TV eller appen Hem för att komma igång.

• Kontrollcenter: Håll ned TV-knappen på Siri Remote för att byta användare, ändra ljudkälla, komma åt musik och försätta Apple TV i viloläge.

• Apple Arcade:* Få obegränsad åtkomst till över 100 nya spel på dina Apple-enheter. Från uppslukande nya världar till omvälvande ljudeffekter, du får en riktigt realistisk upplevelse på din skärm med Apple TV.

• Spelkontroller: spela spel med populära spelkontroller som PlayStation DualShock 4 och Xbox Wireless med Bluetooth.

• Apple Music: Lyssna på din favoritmusik med perfekt synkade låttexter. Svep genom låttexterna och hoppa till vilken vers du vill i låten med ett klick.

• Skärmsläckare: Njut av enastående nya videor av undervattensvärldar från hela jordklotet. Tryck på Siri Remote för att visa var det är och svep för att visa nästa.

*Tillgängligheten till Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 12.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

• Apple TV-appen: *Med den nya Apple TV-appen kan du titta på alla dina favoritprogram och favoritfilmer på alla dina enheter, från ett och samma ställe. Abonnera bara på de Apple TV-kanaler som du vill ha. Bläddra bland tusentals titlar från iTunes Store som du kan köpa eller hyra. Dessutom får du rekommendationer på program och filmer baserat på allt du tittar på.

* Apple TV-appen och funktioner i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 12.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 12.1.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11.3

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 11.2.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

• Apple TV-appen: Nu tillgänglig i Frankrike, Tyskland och Storbritannien. Och i USA kan du bläddra i den nya fliken Sport för live-matcher och kommande matcher, och du kan välja dina favoritlag för att automatiskt lägga till matcher i Nästa samt få notiser.

• Amazon Prime Video: Nu tillgänglig i App Store för Apple TV. Kolla in Prime Originals med populära filmer och TV-program.

• Videouppspelning: På Apple TV 4K kan du spela upp videor i deras ursprungliga bildfrekvens och dynamiska omfång.

• Hjälpmedel: VoiceOver-navigering och förbättring av läsning, inklusive VoiceOver-vredet Följ fokus och alternativet Läs upp skärmen efter fördröjning, är tillgängliga i alla navigeringslägen. Det ingår även förbättrad kontroll av textinmatning vid diktering.

tvOS 11.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.