Om programuppdateringar för Apple TV 4K och Apple TV HD

Upptäck de senaste funktionerna i tvOS som är tillgängliga på din Apple TV 4K och Apple TV HD.

Nyheter i tvOS 14.0.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 14

• Dela ljud: titta på filmer och tv-program tillsammans med en vän utan att störa andra i närheten. Anslut två uppsättningar AirPods eller kompatibla Beats-produkter till din Apple TV 4K och dela en tittarupplevelse med separata volymkontroller.
  • Bild-i-bild: titta på en film samtidigt som du håller ett öga på de senaste sportresultaten, kolla vädret medan du sträcktittar på en tv-serie eller spela ett tv-spel medan du tittar på innehåll med din favoritspelare – nu med tredjepartsappar som stöds.
  • Hem: få notiser när någon ringer på din dörr och se en direktvy över vem som står vid dörren. Eller be Siri visa dina HomeKit-kompatibla kameror eller aktiva scener i en ny Hemvy i Kontrollcenter.
  • Flera användare: växla användare i Kontrollcenter för att komma åt dina spelframsteg, prestationer och vänner. Fortsätt sedan där du slutade med Fortsätt spela iApple Arcade.*
  • Handkontroller: Apple TV har stöd för ännu fler handkontroller som Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 och Xbox Adaptive Controller. Och nu kan du skapa anpassad knappmappning för handkontroller i Inställningar.
  • Skärmsläckare: res ut i rymden, ta en promenad i naturen eller dyk ner i havet genom att bara välja platser som du vill se. I inställningar kan du välja vilka typer av flygfoton du vill se på skärmen.
  • AirPlay: använd AirPlay till att strömma innehåll från appen Bilder på din iPhone till din Apple TV 4K så att du kan visa dina favoritbilder och -videor i full 4K-upplösning.

* Tillgängligheten för Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner.

tvOS 13.4.8

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.3.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 13

• Hemskärmen: du kan se förhandsvisningar av nya filmer i helskärm, hitmusik, topplistade spel och mycket mer när du markerar appar i den övre raden. Svep uppåt för att lyssna på ljud och göra dina val.
  • Flera användare: få en anpassad Apple TV-upplevelse med egna Nästa-listor i Apple TV-appen, spellistor i Apple Music och mycket mer. Bjud in användare med din Apple TV eller appen Hem för att komma igång
  • Kontrollcenter: håll ned TV-knappen på Siri Remote för att byta användare, ändra ljudkälla, komma åt musik och försätta Apple TV i viloläge.
  • Apple Arcade:* Få obegränsad åtkomst till över 100 nya spel på dina Apple-enheter. Från uppslukande nya världar till omvälvande ljudeffekter, du får en riktigt realistisk upplevelse på din skärm med Apple TV.
  • Spelkontroller: spela spel med populära spelkontroller som PlayStation DualShock 4 och Xbox Wireless med Bluetooth.
  • Apple Music: lyssna på din favoritmusik med perfekt synkade låttexter. Svep genom låttexterna och hoppa till vilken vers du vill i låten med ett klick.
  • Skärmsläckare: njut av enastående nya videor av undervattensvärldar från hela jordklotet. Tryck på Siri Remote för att visa var det är och svep för att visa nästa.

*Tillgängligheten för Apple Arcade och Apple Arcade-funktionen kan variera i olika länder eller regioner. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 12.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.3

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

• Apple TV-appen:* med den nya Apple TV-appen kan du titta på alla dina favoritprogram och favoritfilmer på alla dina enheter, från ett och samma ställe. Abonnera bara på de Apple TV-kanaler som du vill ha. Bläddra bland tusentals titlar från iTunes Store som du kan köpa eller hyra. Dessutom får du rekommendationer på program och filmer baserat på allt du tittar på.

* Apple TV-appen och funktioner i den är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Se vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

tvOS 12.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 12.1.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12.0.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.4

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11.3

*Tillgängligheten och funktionen för Siri kan variera beroende på land eller region.

tvOS 11.2.6

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.5

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda.

tvOS 11.2

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt dessa funktioner:

• Apple TV App: Nu tillgänglig i Frankrike, Tyskland och Storbritannien. Och i USA kan du bläddra i den nya fliken Sport för live-matcher och kommande matcher, och du kan välja dina favoritlag för att automatiskt lägga till matcher i Nästa samt få notiser.
  • Amazon Prime Video: Nu tillgänglig i App Store för Apple TV. Kolla in Prime Originals med populära filmer och TV-program.
  • Videouppspelning: På Apple TV 4K kan du spela upp videor i deras ursprungliga bildfrekvens och dynamiska omfång.
  • Hjälpmedel: VoiceOver-navigering och förbättring av läsning, inklusive VoiceOver-vredet Följ fokus och alternativet Läs upp skärmen efter fördröjning, är tillgängliga i alla navigeringslägen. Det ingår även förbättrad kontroll av textinmatning vid diktering.

tvOS 11.1

I den här uppdateringen ingår allmänna förbättringar av stabilitet och prestanda samt denna funktion:

tvOS 11

• 4K och High Dynamic Range (HDR): Få en bioliknande upplevelse på din Apple TV 4K med skarp bild och mer naturliga färger.
  • Apple TV App: Apple TV App, som nu är tillgänglig i USA och Kanada, samlar alla dina program och filmer på ett ställe. Fortsätt titta på dina favoriter och se vad som är nytt och populärt.
  • En hemskärm: Se till att appar och hemskärmar är desamma på alla dina Apple TV genom att helt enkelt logga in på iCloud.
  • Styr din Apple TV från Kontrollcenter: I iOS 11 kan du nu styra din Apple TV från Kontrollcenter på alla dina iOS-enheter.
  • AirPods: Om dina AirPods är parkopplade till en iOS-enhet som är inloggad på iCloud kan du automatiskt ansluta dem till din Apple TV.
  • Utseende: ändra automatiskt bakgrunden på din Apple TV från ljus till mörk beroende på tiden på dygnet.
  • Visa språk: Apple TV har nu stöd för språk som läses från höger till vänster, däribland arabiska och hebreiska.
  • Hjälpmedel: Apple TV är kompatibel med över 70 uppdateringsbara punktskriftsskärmar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.