Gå med i Apple Arcade

Prenumerera på Apple Arcade och få tillgång till en utvald samling med premiumspel på din iPhone, iPad, Mac och Apple TV.

Så här går du med i Apple Arcade

Apple Arcade är en prenumerationstjänst som ger dig och din familj obegränsad tillgång till en omfattande katalog premiumspel som du kan spela på alla dina enheter både online eller offline.

Gå med i Apple Arcade
  1. På din iPhone, iPad eller Mac går du till fliken Arcade i App Store och letar reda på prenumerationserbjudandet. Öppna Arcade-appen på din Apple TV för att se prenumerationserbjudandet.

2. Om du inte ser prenumerationserbjudandet kan du prova att hämta ett Apple Arcade-spel. Du uppmanas då att prenumerera.

3. Välj erbjudandet om en provprenumeration. (En provprenumeration per Apple-ID.) Med Familjedelning kan du och upp till fem familjemedlemmar få tillgång till Apple Arcade. Om du använder Familjedelning och försöker påbörja en prenumeration när någon i din familjegrupp redan prenumererar visas ett meddelande om att du har åtkomst till prenumerationen.

4. Logga in med det Apple-ID som du använder för Medier och köp om du uppmanas att göra det. Följ anvisningarna för att skapa ett Apple-ID om du inte har ett. Är du inte säker på om du har ett Apple-ID?

5. Bekräfta faktureringsuppgifterna om du uppmanas att göra det. Du kan behöva lägga till en giltig betalningsmetod.

6. Godkänn villkoren om du uppmanas att göra det.

Se till att din enhet är uppdaterad till den senaste mjukvaran för att använda alla funktioner i Apple Arcade.

Vad ingår i Apple Arcade?

Du kan köpa och hämta andra spel från App Store utan att prenumerera på Apple Arcade. Apple Arcade-spelen är bara tillgängliga med Apple Arcade-prenumerationer. För att ta reda på vilka spel som inkluderas i Apple Arcade:

1. Öppna App Store.

2. Välj Arcade.

3. Gå längst ned och välj Visa alla spel.

Tillgängligheten och funktioner för Apple Arcade kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.