Visa låttexter och sjung med i Apple Music på din iPhone eller iPad

Lyssna på dina favoritlåtar och följ med i låttexter som visas prefekt tajmade för varje rad och taktslag. Justera sången så att du kan sjunga med i din favoritmusik. Allt med ditt Apple Music-abonnemang.

Så här visar du låttexter på din iPhone eller iPad

1. Öppna appen Apple Music.

2. Spela upp en låt från Apple Music-katalogen.

3. Tryck på låten som spelas upp längst ned på skärmen.

4. Tryck på Låttexterknappen Låttexter längst ned på skärmen när du vill visa eller gömma låttexter.

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-callout
    • Tidssynkroniserade låttexter visas automatiskt på skärmen om de finns tillgängliga.

• Finns det inte några synkroniserade låttexter kan det hända att den fullständiga låttexten visas för en låt istället.

Om låttexter inte visas på din iPhone eller iPad

Om knappen Låttexterknappen Låttexter är nedtonad spelar du en låt som inte är från Apple Music-katalogen, låttexten är inte tillgänglig för den låten, eller så är du inte ansluten till internet.

Så här använder du Apple Music Sing på din iPhone eller iPad

1. Öppna appen Apple Music.

2. Spela upp en låt från Apple Music-katalogen.

3. Tryck på låten som spelas upp.

4. Tryck på Låttexter längst ned på skärmen knappen Låttexter.

5. Tryck på mikrofonen knappen Röstvolym. Visas inte mikrofonknappen?

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-vocal-volume-callout
  6. Justera sången genom att dra reglaget uppåt eller nedåt.

Har du en Apple TV 4K (3:e generationen)? Så här använder du din iPhone- eller iPad-kamera till att se dig själv sjunga på tv-skärmen.

Om mikrofonknappen inte visas

Apple Music Sing stöds på följande iPhone- och iPad-modeller:

Om du vill använda AirPlay med HomePod trycker du först på mikrofonknappen på din iPhone eller iPad.

Om du använder en iPhone eller iPad som stöder funktioner och inte kan se mikrofonknappen kanske Apple Music Sing inte är tillgängligt för den låten.

Så här rapporterar du problem med låttexter

1. Håll ned på en vers när du tittar på synkroniserade låttexter.

2. Tryck på raderna du vill rapportera i delningsbladet som öppnas.

3. Rulla ned till delningsbladets slut och tryck på Rapportera problem.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att rapportera problemet.

Läs om hur du ser låttexter på andra enheter

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Umbrella (med JAY-Z) skriven av Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell och Shawn Carter