Håll dina kontakter uppdaterade på alla dina enheter med iCloud

Med iCloud kan du ha dina kontakter i fickan och på skrivbordet. När du lägger till eller uppdaterar en kontakt gör iCloud ändringen överallt.

Mac och iPhone som visar iCloud Kontakter

Med iCloud får du tillgång till dina kontakter från din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller på icloud.com. När du gör en ändring på en enhet eller dator uppdateras Kontakter automatiskt. Så du alltid har dina kontakters uppdaterade information när och var du behöver den.

Kom igång

Ställa in iCloud-kontakter

När du slår på iCloud-kontakter överförs all information som lagrats på olika enheter till iCloud. Om du sedan slår av iCloud-kontakter flyttas inte informationen automatiskt från iCloud tillbaka till enheten.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud. Om du har iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud.
  2. Slå på Kontakter.
  3. När du tillfrågas om du vill Slå ihop eller Avbryta trycker du på Slå ihop.

All information som lagrats i Kontakter överförs till iCloud.

På Mac-datorn

1. Välj Apple-menyn () > Systeminställningar från navigeringsmenyn överst på datorskärmen.
  2. Klicka på iCloud.
  3. Välj Kontakter. Du blir inte tillfrågad om du vill slå ihop.

All information som lagrats i Kontakter överförs till iCloud.

På iCloud.com eller iCloud för Windows

När du slagit på iCloud Kontakter på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac överförs dina kontakter till iCloud. Du hittar och kan redigera dina kontakter på iCloud.com eller i iCloud för Windows. Alla ändringar du gör uppdateras automatiskt på dina andra enheter.

Om du slår av iCloud Kontakter på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac kommer kontakterna inte att tas bort från iCloud, men de uppdateras inte automatiskt och inga ändringar du gör synkroniseras mellan dina enheter.

Använd iTunes för att synkronisera Kontakter

Om du inte vill hantera dina kontakter med iCloud eller om du vill göra en engångssynkronisering, synkroniserar du kontakterna manuellt via iTunes.

När du synkroniserar via iTunes lagras din information lokalt på dina enheter. Det kan finnas olikheter i informationen om du uppdaterar en av dina enheter mellan synkroniseringar. Om du till exempel tar bort kontakter från din dator efter att ha synkroniserat med din iPhone, iPad eller iPod touch kommer dessa kontakter också att tas bort från din iOS-enhet nästa gång du synkroniserar.

Få hjälp med iCloud-kontakter