Om du inte kan visa dina iTunes Extras

Få hjälp om du inte kan visa eller spela iTunes Extras när du tittar på en film som köpts i Apple TV-appen eller från iTunes Store.

För att se om en film har iTunes Extras klickar du dig in på Apple TV-appen eller iTunes Store och letar upp följande märke  på filmens beskrivningssida.

Du kan se iTunes Extras i Apple TV-appen på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Eller i iTunes för Windows på en PC. Använd din enhet i liggande läge för att iTunes Extras ska visas på en iPhone, iPad eller iPod touch.

iTunes Extras är inte tillgänglig i alla länder och regioner. Ta reda på vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Kontrollera att du har en bra internetanslutning

Anslut enheten till ett wifi-nätverk och försök igen. Om du använder en iPhone eller iPad med mobilanslutning, se då till att mobil data är aktiverat för Apple TV-appen under Inställningar.

Kontrollera om filmen har iTunes Extras

Öppna Apple TV-appen på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV, och klicka sedan vidare till Bibliotek. På en PC öppnar du iTunes för Windows, väljer Filmer från menyn i det övre vänstra hörnet och väljer sen Bibliotek.

Välj en film för att se beskrivningssidan. Om en film har iTunes Extras finns ett iTunes Extras-märke.

Om du inte har köpt filmens HD-version, eller om du har hyrt filmen, är inte iTunes Extras tillgängligt.

iTunes Extras är inte tillgängligt i Apple TV-appen på smart-tv eller strömningsenheter.

Uppdatera mjukvaran

Se till att din iPhone eller iPod touch har uppdaterats till den senaste versionen av iOS, iPad är uppdaterad till den senaste versionen iPadOS, Mac är uppdaterad till den senaste versionen macOS, och att Apple TV är uppdaterad till den senaste versionen tvOS. Som PC-användare ser du till att du använder densenaste versionen av iTunes för Windows.

Mer hjälp

Om du fortfarande inte kan se dina iTunes Extras kan du rapportera ett problem med ditt köp.

Om du köpt filmen före 10 juli 2014

Om du har köpt en film med iTunes Extras före 10 juli 2014 kanske du också kan hämta en version av den ursprungliga iTunes Extras-filmen (om det finns) från iTunes Store på en Mac eller PC med iTunes.

När du hämtar iTunes Extras visas de som ett separat objekt i Biblioteket.