Om du inte kan visa dina iTunes Extras

Få hjälp om du inte kan visa eller spela upp iTunes Extras när du tittar på en film som du har köpt från iTunes Store.

Blå iTunes Extras-symbol

Filmer med iTunes Extras är märkta med den här symbolen på objektets produktsida i iTunes Store. Du kan titta på iTunes Extras när du har en internetanslutning.

Använd din enhet i liggande läge för att iTunes Extras ska visas på en iPhone, iPad eller iPod touch.

iTunes Extras är inte tillgänglig i alla länder och regioner. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Kontrollera att du har en bra internetanslutning

Anslut enheten till ett wifi-nätverk och försök igen. Om du använder en iPhone eller iPad med mobildataanslutning kontrollerar du att mobildata är aktiverat för TV- eller Video-appen i Inställningar.

Kontrollera om filmen har iTunes Extras

Alla filmer har inte iTunes Extras. Du kan se om en film du har köpt har iTunes Extras genom att välja den under Köpt1 på din iPhone, iPad eller iPod touch, eller i iTunes-biblioteket på en Mac eller pc. Om en film har iTunes Extras visas ett iTunes Extras-märke på filmens informationssida i iTunes Store eller till höger om filmens titel i biblioteket.

Det finns inga iTunes Extras för filmen om du inte köpte HD-versionen av den. Läs om att växla mellan SD och HD.

Om du hyrt filmen kan du heller inte se iTunes Extras.

Uppdatera mjukvaran

Se till att du har den senaste versionen av iOStvOS och iTunes.

Mer hjälp

Om du fortfarande inte kan se dina iTunes Extras kan du rapportera ett problem med ditt köp.

Om du köpt filmen före 10 juli 2014

Om du har köpt en film med iTunes Extras före 10 juli 2014 kanske du också kan hämta en version av den ursprungliga iTunes Extras-filmen (om det finns) från iTunes Store på en Mac eller pc med iTunes.

När du hämtar iTunes Extras visas de som ett separat objekt i biblioteket.

Öppna iTunes Store-appen för att visa dina köp på din iOS-enhet. Tryck sedan på Mer > Köpt > Filmer på din iPhone eller iPod touch. På iPad trycker du på Köpt > Filmer. Tryck på en film för att visa detaljsidan.