Om du inte kan visa dina iTunes Extras

Få hjälp om du inte kan visa eller spela iTunes Extras när du tittar på en film som har köpts i Apple TV-appen eller från iTunes Store.

Om en film har iTunes Extras visas iTunes Extras-märket på filmens beskrivningssida i Apple TV-appen eller iTunes Store.

Du kan se iTunes Extras i Apple TV-appen på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV. Eller i iTunes för Windows på en pc.

Öppna iTunes Extras på en iPhone, iPad eller iPod touch genom att trycka på skärmen medan du tittar på media i liggande läge och tryck sedan på Extras i uppspelningskontrollerna.

iTunes Extras är inte tillgänglig i alla länder och regioner. Läs mer om vad som finns tillgängligt i ditt land eller i din region.

Kontrollera att du har en bra internetanslutning

Anslut enheten till ett wifi-nätverk och försök igen. Om du använder en iPhone eller iPad med mobilanslutning måste du kontrollera att mobildata är aktiverat för Apple TV-appen i Inställningar.

Kontrollera om filmen har iTunes Extras

Öppna Apple TV-appen på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV och gå sedan till fliken Bibliotek.

På en pc öppnar du iTunes för Windows, väljer Filmer från menyn i det övre vänstra hörnet och väljer sedan Bibliotek.

Välj en film för att öppna beskrivningssidan. Om en film har iTunes Extras har den ett iTunes Extras-märke.

Om du inte har köpt filmens HD-version, eller om du har hyrt filmen, är inte iTunes Extras tillgängligt.

iTunes Extras är inte tillgängligt i Apple TV-appen på smart-tv-enheter eller strömningsenheter.

Uppdatera mjukvaran

Uppdatera din iPhone eller iPod touch till den senaste iOS-versionen.

Uppdatera din iPad till den senaste iPadOS-versionen.

Uppdatera din Mac till den senaste macOS-versionen.

Uppdatera din Apple TV till den senaste tvOS-versionen.

Som pc-användare ser du till att du använder den senaste versionen av iTunes för Windows.

Få mer hjälp

Om du fortfarande inte kan se dina iTunes Extras kan du rapportera ett problem med ditt köp.

Om du köpt filmen före 10 juli 2014

Om du har köpt en film med iTunes Extras före 10 juli 2014 kanske du också kan hämta en version av den ursprungliga iTunes Extras-filmen (om det finns) från iTunes Store på en Mac eller pc med iTunes.

När du hämtar iTunes Extras visas de som ett separat objekt i biblioteket.