Använda e-postadresser av typen @icloud.com

Lär dig hur du skickar och tar emot e-post med din @icloud.com-adress.

Beroende på när du började använda iCloud kan e-postadresser och alias för iCloud sluta med domänerna @icloud.com, @me.com eller @mac.com. Oavsett vilken adress du skickar e-post från får du all e-post som skickas till dina @me.com-, @mac.com- och @icloud.com-adresser direkt till din iCloud-inkorg.

Skicka e-post från din @icloud.com-adress

Öppna Mail och påbörja ett nytt meddelande:

• Om du endast har en @icloud.com-adress och inte har något iCloud e-postalias visas det i fältet Kopia/Dold kopia, Från, på iOS-enheten eller fältet Från på Mac och iCloud.com.
  • Om du har flera e-postadresser kan du behöva välja din @icloud.com-adress:
    • iOS: Tryck på fältet Kopia/Dold kopia, Från. Tryck på fältet Från och välj sedan @icloud.com-adressen.
    • macOS: Välj @icloud.com-adressen på menyn Från.
    • iCloud.com: Klicka på Kopia/Dold kopia, Från, och välj sedan din @icloud.com-adress i menyn Från.

Slutför sedan ditt e-postmeddelande och skicka det.

Gör en @icloud.com-adress till din standardadress för att skicka och ta emot meddelanden

Följ stegen nedan för var och en av dina enheter om du vill göra din @icloud-adress till standardadressen för att skicka och ta emot e-post från iCloud.

iPhone, iPad eller iPod touch

Om du använder iOS 10.3 eller senare:

1. Gå till Inställningar > Mail.
  2. Rulla nedåt och tryck på Förvalt konto.
  3. Tryck på iCloud.

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare:

1. Gå till Inställningar > iCloud.
  2. Gå till Mail under Avancerat.
  3. Under iCloud-kontoinformation trycker du på din e-postadress.
  4. Tryck på den @icloud.com-adress för e-post som du vill använda som standard när du skickar e-post från iCloud Mail.

Mac

1. Gå till Mail > Inställningar och klicka på Skriva.
  2. Klicka på Skicka nya brev från, och välj den @icloud.com-adress du vill använda.

iCloud.com

1. Klicka på   i sidofältet i iCloud Mail och välj Inställningar.
  2. Klicka på Skriva.
  3. Markera Ange som standardadress och välj den @icloud.com-adress som du vill använda.

Outlook

• Outlook 2007: Välj verktyg > Kontoinställningar. Välj fliken E-post och sedan din @icloud.com-adress i listan. Klicka på Ange som standard.
  • Outlook 2010 och Outlook 2013: Välj Arkiv > Info > Kontoinställningar. Välj fliken E-post och sedan din @icloud.com-adress i listan. Klicka på Ange som standard.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.