Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt

Program for tilbakelevering av USB-strømforsyningsenheter

Nylige rapporter har påvist at noen piratadaptere og adaptere laget av tredjepart ikke er konstruert hensiktsmessig og kan føre til at sikkerheten ikke ivaretas. Fordi det ikke finnes problemer med alle adaptere laget av tredjepart, starter vi et program for tilbakelevering av USB-strømforsyningsenheter for at kunder skal kunne skaffe seg adaptere som er hensiktsmessig konstruert.

Hos Apple har kundenes sikkerhet topp-prioritet. Derfor tester vi alle våre produkter – inkludert USB-strømforsyningsenheter til iPhone, iPad og iPod – grundig for sikkerhet og pålitelighet og at de er konstruert for å møte de statlige sikkerhetsstandardene rundt om i verden.

Fra 16. august 2013 kan du ta opp problemer med en av dine USB-strømforsyningsenheter i en Apple Store-butikk eller hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Vi vil sørge for at disse strømforsyningsenhetene fjernes på en miljøvennlig måte.

Hvis du trenger ny strømforsyning til din iPhone, iPad eller iPod, anbefaler vi Apples USB-strømforsyningsenhet. I en begrenset periode kan du kjøpe Apples USB-strømforsyningsenhet til spesialpris – 79 NOK. For å benytte tilbudet må du levere inn minst én USB-strømforsyningsenhet og ta med din iPhone, iPad eller iPod til en Apple Store-butikk eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å validere serienummeret. Spesialprisen på Apples USB-strømforsyningsenhet er begrenset til én adapter for hver iPhone, iPad og iPod du eier og er gyldig til 18. oktober 2013.

Merk: Det krever særdeles grundig testing å oppdage en utrygg adapter eller en piratadapter, og derfor kan ikke Apple Store-butikken eller Apple-autoriserte tjenesteleverandører gi deg råd om autentisiteten eller sikkerheten til adapteren din.  Vi tilbyr dette spesielle tilbakeleveringsprogrammet for alle USB-strømforsyningsenheter som er laget for bruk med iPhone, iPad og iPod og som du vil bytte.

Tilleggsinformasjon

Finn en butikk som deltar i programmet:

• Apple Store-butikk – Finn en her.
  • Apple-autorisert tjenesteleverandør – Finn en her.

For å få informasjon om hvordan du kan identifisere en Apple USB-strømforsyningsenhet, klikk her.

Informasjon pr. 6. august 2013

Apple forbeholder seg retten til å endre vilkårene for programmet når som helst.