Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes inn på nytt
Apple Watch, Series 2 og 3

Utskiftningsprogram for skjermen på modeller av Apple Watch Series 2 og Series 3 i aluminium

Apple har fastslått at det i svært sjeldne tilfeller kan dannes en sprekk langs den avrundede kanten på skjermen til modeller av Apple Watch Series 2 eller Series 3 i aluminium. Sprekken kan begynne på én side og fortsette rundt skjermen som vist på bildene nedenfor.

Apple Watch, eksempel 1
Apple Watch, eksempel 2

Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør kan skifte ut skjermen på kvalifiserte Apple Watch-enheter som har denne typen sprekk, uten kostnad.

Kvalifiserte modeller

Følgende modeller er kvalifiserte for dette programmet. Gå til Identifiser Apple Watch for å sjekke modellen, kolleksjonen og fargen til Apple Watch.

Serie og modell Urkassestørrelser Farge og materiale Salgsperiode
Apple Watch Series 2 38 mm og 42 mm Stellargrå, gull, rosegull eller aluminium i sølvfinish September 2016 – september 2017
Apple Watch Nike+ Series 2 38 mm og 42 mm Stellargrå eller aluminium i sølvfinish Oktober 2016 – oktober 2017

Apple Watch Series 3 (GPS)

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm og 42 mm Stellargrå, gull eller aluminium i sølvfinish September 2017 – september 2019

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS)

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm og 42 mm Stellargrå eller aluminium i sølvfinish Oktober 2017 – september 2019

Ingen andre Apple Watch-modeller er med i dette programmet.

Serviceprosess

Velg et av alternativene nedenfor for å få utført service på Apple Watch. I alle tilfeller blir enheten sendt til et Apple-reparasjonssenter. Apple Watch blir undersøkt i forkant av servicen for å sikre at den er kvalifisert for programmet.

Apple Watch blir sendt tilbake til deg i løpet av ca. fem virkedager.

For å forberede Apple Watch på service ber vi om at du ser gjennom Før du sender oss Apple Watch.

Merk: Hvis Apple Watch har skader som kan påvirke servicen, må dette problemet repareres først. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense denne reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For Apple Watch-enheter som er kjøpt i EØS-land, er reparasjon tilgjengelig i andre EØS-land.

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke dekningen i standardgarantien for Apple Watch.

Programmet dekker kvalifiserte modeller av Apple Watch Series 2 og Series 3 i aluminium i tre år fra enheten først ble solgt hos en forhandler, eller i ett år fra startdatoen for dette programmet, avhengig av hvilken periode som er lengst.

Informasjon per 30. august 2019