Service og reparasjon for Mac

Finn ut hvordan du får reparert den stasjonære eller bærbare Mac-maskinen og hvor mye det kommer til å koste.

Hvordan får jeg reparert Mac-maskinen min?

Avtal en time hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få service på den bærbare Mac-maskinen din. Sørg for at du vet Apple-ID-en og passordet ditt før timen.

Hvis du trenger service på den stasjonære Mac-maskinen din, kan du starte en kundestøtteforespørsel.

Det kan hende at du kan sjekke reparasjonsstatusen på nettet, avhengig av hvor du får utført servicen.

Hvor mye kommer det til å koste?

Det er ingen kostnad hvis problemet dekkes av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke dekkes, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Be tjenesteleverandøren om et estimat.

Batteriservice

Hvis du har et problem med batteriet, trenger den bærbare Mac-maskinen din kanskje ikke en reparasjon. Disse tipsene viser deg hvordan du kan oppnå maksimal batteritid. Hvis du ikke kan slå på Mac-maskinen eller skjermen blir svart, følger du disse trinnene for å løse problemet.

Det kan hende at batteriservice på den bærbare Mac-maskinen dekkes av garantien, forbrukerlovgivningen eller AppleCare Protection Plan. Det kan hende at vi må teste produktet for å fastslå den endelige serviceavgiften.

Tilbehør

Apple-merket tilbehør dekkes av Apples ettårige begrensede garanti. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk. Hvis batteriet til tilbehøret er oppbrukt og garantien din er utgått, kan du erstatte tilbehøret mot en avgift.

Produkt Batteriservice for tilbehør
Magic Keyboard 299 NOK
Magic Keyboard med talltastatur 299 NOK
Magic Mouse 2 299 NOK
Magic Trackpad 2 299 NOK

Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) inkludert mva. Hvis du krever levering, må du betale en leveringsavgift på 100,75 NOK.

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du eksperthjelp over telefon, samt ekstra servicealternativer for maskinvare i opptil tre år fra dagen du kjøpte Mac-maskinen din. Hvis du ikke kjøpte AppleCare Protection Plan sammen med Mac-maskinen, kan du kjøpe det innen ett år fra dagen du kjøpte Mac-maskinen, hvis produktet ikke er skadet.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Gjør deg klar for service

Før du returnerer Mac-maskinen til oss, må du sørge for å aktivere FileVault og sikkerhetskopiere dataene dine. Du kan få behov for sikkerhetskopien hvis Mac-maskinen må omformateres i løpet av reparasjonsprosessen. Apple er ikke ansvarlig for tapte data.

Les Apples retningslinjer for personvern