Service og reparasjon for Mac

Finn ut hvordan du får reparert den stasjonære eller bærbare Macen, og hvor mye det kommer til å koste.

Hvordan får jeg service på Macen min?

Du kan bestille time hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få service på Macen. Sørg for at du vet Apple-ID-en og passordet ditt før timen. Vi sender det reparerte produktet tilbake til deg så raskt som mulig. Det kan være mulig å sjekke statusen på reparasjonen på nettet, avhengig av hvor du får servicen utført.

Maskinvareservice er kanskje ikke tilgjengelig lenger for eldre Macer. Kontakt en lokal tjenesteleverandør for å sjekke hvilke servicealternativer som er tilgjengelige.

Start en serviceforespørsel

Hvor mye koster det?

Du betaler ikke noe hvis problemet er dekket av garantien, AppleCare+ eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke er dekket, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Be tjenesteleverandøren om et prisanslag.

Batteriservice

Hvis du har et problem med batteriet, trenger den bærbare Macen din kanskje ikke en reparasjon. Disse tipsene viser deg hvordan du kan oppnå maksimal batterilevetid. Hvis du ikke kan slå på Macen eller skjermen blir svart, følger du disse trinnene for å løse problemet.

Det kan hende at batteriservice på den bærbare Macen dekkes av garantien, forbrukerlovgivningen eller AppleCare+. Det kan hende at vi må teste produktet for å fastslå den endelige serviceavgiften.

MacBook Pro Utenom garantien
16-tommers MacBook Pro 2 150 NOK
14-tommers MacBook Pro 2 150 NOK
15-tommers MacBook Pro 2 150 NOK
13-tommers MacBook Pro 2 150 NOK
MacBook Air Utenom garantien
13-tommers MacBook Air 1 350 NOK
11-tommers MacBook Air 1 350 NOK
MacBook Utenom garantien
12-tommers MacBook 2 150 NOK

Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer frakt og mva.

Tilbehør

Apple-merket tilbehør dekkes av Apples ett-års begrensede garanti. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk. Hvis batteriet til tilbehøret er tomt og garantien din er utgått, kan du få batteriet til tilbehøret byttet ut mot en avgift.

Produkt Batteriservice for tilbehør
Magic Keyboard med Touch ID 299 NOK
Magic Keyboard med Touch ID og numerisk tastatur 299 NOK
Magic Keyboard 299 NOK
Magic Keyboard med talltastatur 299 NOK
Magic Mouse 299 NOK
Magic Trackpad 299 NOK

Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Hvis levering kreves, må du i tillegg betale en leveringsavgift på 100,75 NOK.

Er Macen din dekket av AppleCare+?

Med AppleCare+ får du teknisk kundestøtte fra eksperter og maskinvaredekning fra Apple, inkludert dekning for skade ved uhell. Hvert tilfelle av skade ved uhell er underlagt et servicetillegg.

Hvis du ikke har AppleCare+, betaler du avgiften utenom garantien for den typen reparasjon.

Modell Kun skjerm eller eksternt kabinett (med AppleCare+) Annen skade (med AppleCare+)
Alle Mac-modeller 890 NOK 2 690 NOK

Disse avgiftene gjelder i Norge. Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. AppleCare+ dekker ikke alvorlig fysisk skade, inkludert totalskader som skyldes kontakt med eller nedsenkning i væske, eller skade som skyldes eksponering for farlige stoffer. Enheter som er modifisert av uautoriserte tjenesteleverandører, gir ikke rett til dekning for skade ved uhell gjennom AppleCare+, med mindre alle originaldelene returneres til Apple.

Vet du ikke om du har dekning? Kontroller om du har AppleCare+-dekning ved å skrive inn serienummeret til Macen.

Finn ut mer om AppleCare+

Gjør AirPods klar for service

Før du returnerer Macen til oss, må du sørge for å aktivere FileVault og sikkerhetskopiere dataene dine. Du kan få behov for sikkerhetskopien hvis Macen må omformateres i løpet av reparasjonsprosessen. Apple er ikke ansvarlig for tapte data.