Service og reparasjon for Mac

Finn ut hvordan du får reparert den stasjonære eller bærbare Macen, og hvor mye det kommer til å koste.

Hvordan får jeg reparert Macen min?

Du kan bestille time hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få service på Macen. Sørg for at du vet Apple-ID-en og passordet ditt før timen. Det kan være mulig å sjekke statusen for reparasjonen på nettet, avhengig av hvor du får servicen utført.

Start en serviceforespørsel

Hvor mye kommer det til å koste?

Du betaler ikke noe hvis problemet er dekket av garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrukerlovgivningen. Hvis problemet ikke er dekket, avhenger prisen av hva slags reparasjon som må utføres. Be tjenesteleverandøren om et prisanslag.

Batteriservice

Hvis du har et problem med batteriet, trenger den bærbare Macen din kanskje ikke en reparasjon. Disse tipsene viser deg hvordan du kan oppnå maksimal batteritid. Hvis du ikke kan slå på Macen eller skjermen blir svart, følger du disse trinnene for å løse problemet.

Det kan hende at batteriservice på den bærbare Macen dekkes av garantien, forbrukerlovgivningen eller AppleCare Protection Plan. Det kan hende at vi må teste produktet for å fastslå den endelige serviceavgiften.

Tilbehør

Apple-merket tilbehør dekkes av Apples ett-års begrensede garanti. Garantien dekker ikke batterier som slites ut gjennom normal bruk. Hvis batteriet til tilbehøret er oppbrukt og garantien din er utgått, kan du få batteriet til tilbehøret byttet ut mot en avgift.

Produkt Batteriservice for tilbehør
Magic Keyboard 299 NOK
Magic Keyboard med talltastatur 299 NOK
Magic Mouse 2 299 NOK
Magic Trackpad 2 299 NOK

Priser og vilkår kan variere hos andre tjenesteleverandører. Alle priser oppgis i norske kroner (NOK) og inkluderer mva. Hvis vi må sende tilbehøret, må du betale et fraktgebyr på 100,75 NOK.

AppleCare Protection Plan

Med AppleCare Protection Plan får du eksperthjelp over telefon og ekstra servicealternativer for maskinvare i opptil tre år fra datoen du kjøpte Macen. Hvis du ikke kjøpte AppleCare Protection Plan sammen med Macen, kan du kjøpe det innen ett år fra dagen du kjøpte Macen, såfremt produktet ikke er skadet.

Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrensede garanti og AppleCare Protection Plan kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Gjør Macen klar for service

Før du returnerer Macen til oss, må du sørge for å aktivere FileVault og sikkerhetskopiere dataene dine. Du kan få behov for sikkerhetskopien hvis Macen må omformateres i løpet av reparasjonsprosessen. Apple er ikke ansvarlig for tapte data.

Les Apples retningslinjer for personvern