Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes inn på nytt
Smart Battery Case

Utskiftingsprogram for Smart Battery Case for iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Apple har fastslått at enkelte Smart Battery Case-modeller som er utviklet for iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR, kan ha problemer med å lade. Et Smart Battery Case som er berørt, kan utvise ett eller flere av følgende problemer:

• Batterietuiet lader ikke eller lader sporadisk når det er koblet til strøm.
  • Batterietuiet lader ikke iPhonen eller lader den bare sporadisk.

De berørte enhetene ble produsert mellom januar 2019 og oktober 2019. Dette er ikke et sikkerhetsproblem, og Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør kan skifte ut kvalifiserte batterietuier kostnadsfritt.

Kvalifiserte modeller

Følgende Smart Battery Case-modeller er kvalifiserte for dette programmet:

Smart Battery Case for iPhone XS
iPhone XS
Smart Battery Case for iPhone XS Max
iPhone XS Max
Smart Battery Case for iPhone XR
iPhone XR

Merk: Dette programmet gjelder ikke for noen andre Smart Battery Case-modeller for iPhone.

Utskiftingsprosessen

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør som kan skifte ut Smart Battery Case for deg. Smart Battery Case blir undersøkt før det utføres service for å bekrefte at det er kvalifisert for dette programmet.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense denne reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For Smart Battery Case-modeller som er kjøpt i EØS-land, er service tilgjengelig i andre EØS-land.

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke dekningen i standardgarantien for Smart Battery Case. Dette programmet påvirker ikke rettighetene du har i henhold til forbrukerlovgivningen.

Programmet dekker berørte Smart Battery Case-enheter i to år fra datoen da enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

De berørte batterietuiene blir kassert på en miljøvennlig måte.

Informasjon per 10. januar 2020