Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt
iPhone X

Erstatningsprogram for skjermmoduler på iPhone X-enheter med berøringsproblemer

Apple har fastslått at man kan oppleve berøringsproblemer med noen iPhone X-skjermer på grunn av en mulig feil ved en komponent i skjermmodulen. En påvirket enhet kan vise følgende tegn:

• Skjermen, eller deler av skjermen, responderer ikke eller responderer sporadisk på berøring.
  • Skjermen reagerer selv om den ikke er blitt berørt.

Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør erstatter skjermmodulen på kvalifiserte enheter kostnadsfritt.

Ingen andre iPhone-modeller er med i dette programmet.

Serviceprosess

Velg et av alternativene nedenfor for å få utført service på iPhone X. iPhone-enheten din blir undersøkt før det utføres service for å bekrefte at den er kvalifisert for dette programmet.

Før servicen må du sikkerhetskopiere iPhone til iTunes eller iCloud. Finn ut mer om hvordan du gjør iPhone klar for service.

Hvis det er skader på iPhone X som kan påvirke reparasjonen, for eksempel brister på skjermen, må disse problemene løses før det utføres service. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne ekstra reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense denne reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For iPhone X-enheter som er kjøpt i EØS-land, er reparasjon tilgjengelig i andre EØS-land.

Dette Apple-programmet innebærer ingen utvidelse av den normale garantidekningen for iPhone X.

Hvis du mener at iPhone X-enheten din har vært berørt av dette problemet, og hvis du betalte for å erstatte skjermmodulen, kan du kontakte Apple angående refusjon.

Dette programmet dekker berørte iPhone X-enheter i tre år fra datoen da enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 9. november 2018