Aktiver JavaScript i nettleseren for å sende inn denne informasjonen.
Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes inn på nytt
iPhone 6s, iPhone 6s Plus

Serviceprogram for problemer med ingen strøm på iPhone 6s og iPhone 6s Plus

Apple har fastslått at enkelte iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-enheter har en funksjonsfeil som gjør at modellene kanskje ikke slås på. Dette problemet påvirker bare enheter innenfor et begrenset serienummerintervall som ble produsert mellom oktober 2018 og august 2019.

Hvis du mener du har opplevd dette problemet, kan du bruke serienummerkontrollen nedenfor til å finne ut om din iPhone 6s eller iPhone 6s Plus er kvalifisert for en kostnadsfri reparasjon.

Valid Input Invalid Input

Serienummeret du har skrevet inn, kan være kvalifisert for dette programmet. Velg et servicealternativ nedenfor.

Serienummeret du har skrevet inn, er ikke kvalifisert for dette programmet av en av følgende grunner:
– Det er ikke i det aktuelle serienummerintervallet.
– Oppføringene våre viser at du allerede har fått utført service på denne enheten som en del av programmet.
– Ifølge oppføringene våre er ikke enheten lenger kvalifisert for kostnadsfri service under dette programmet. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss.

Vi beklager, det oppsto et problem under behandling av forespørselen din. Prøv igjen om noen minutter.

Skriv inn serienummeret ditt.

Dette er ikke et gyldig serienummer for et Apple-produkt. Skriv inn nummeret på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss.

Vi beklager, det oppsto et problem under behandling av forespørselen din. Prøv igjen om noen minutter.

Det er enkelt å finne serienummeret. Slik gjør du det.

Merk: Dette programmet gjelder ikke for noen andre iPhone-modeller.

Serviceprosess

Velg et av alternativene nedenfor for å få utført service på iPhone 6s eller iPhone 6s Plus. iPhonen din blir undersøkt før det utføres service for å bekrefte at den er kvalifisert for dette programmet.

Før servicen må du sikkerhetskopiere iPhone til iTunes eller iCloud. Finn ut mer om hvordan du gjør iPhone klar for service.

Hvis det er skader på iPhonen som kan påvirke reparasjonen, for eksempel sprekker i skjermen, må dette problemet løses før det utføres service. I noen tilfeller må du betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense denne reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For iPhone 6s- eller iPhone 6s Plus-enheter som er kjøpt i EØS-land, er service tilgjengelig i andre EØS-land.

Hvis du mener du har en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus som var berørt av dette problemet, og du har betalt for å få den reparert, kan du kontakte Apple for å be om refusjon.

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke dekningen i standardgarantien for iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Dette programmet påvirker ikke rettighetene du har i henhold til forbrukerlovgivningen.

Programmet dekker berørte iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-enheter i to år fra datoen da enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 4. oktober 2019