Et FileVault-symbol på en MacBook Pro.

Rask oversikt over personlig sikkerhet

Denne brukerveiledningen er en ressurs for personlig sikkerhet for alle som er bekymret for eller har blitt utsatt for teknologibasert misbruk, forfølgelse eller trakassering. Du kan bruke den til å bryte digitale bånd med personer du ikke lenger vil ha kontakt med, og den beskriver også funksjonene for personlig sikkerhet som er innebygd i Apple-enheter.

Mer om personlig sikkerhet med Apple-enheter

En iPhone som viser Trygghetssjekk-skjermen.

Bruk Trygghetssjekk

Finn ut hvordan du kan bruke Trygghetssjekk til å gå gjennom og oppdatere deling med personer og apper.

Slik fungerer Trygghetssjekk på iPhone for å beskytte deg

Kart-appen på iPhone, som viser at en persons posisjon deles med fire andre.

Se gjennom og utfør tiltak

Finn ut mer om hvordan du kan se gjennom og endre hva du deler samt hvordan du kan sikre enheten din hvis andre kan ha hatt fysisk tilgang til den.

Slik utfører du tiltak

En iPhone-skjerm som viser at tofaktorautentisering er slått på.

Beskytt informasjonen din

Finn ut mer om funksjonene som er innebygd i Apple-enheter for å ivareta personvern og personlig sikkerhet.

Finn ut mer om verktøy og metoder for personvern og sikkerhet

Tre sjekklistesymboler.

Alle sjekklistene du trenger

Bruk disse sjekklistene til å finne ut hvordan du velger hvem som skal ha tilgang.

Sjekkliste for å begrense tilgang

Sjekkliste for å stoppe deling

Sjekkliste for å administrere deling av posisjon

Hvis du vil se nærmere på innholdet i brukerveiledningen for personvern, velger du Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet. Du kan også laste ned veiledningen (med forbehold om tilgjengelighet).

Publiseringsdato: Februar 2024
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.