Hvis abonnementet du vil avslutte, ikke er oppført

Hvis du prøvde å avslutte et abonnement, men ikke ser det i listen, kan du prøve dette.

Hvis abonnementet du vil avslutte, er et iCloud-lagringsabonnement

Hvis abonnementet ikke faktureres via Apple

Ser du ikke abonnementet når du følger fremgangsmåten for å avslutte abonnementet? Du kan ha kjøpt dette abonnementet fra et annet firma.

Finn belastningen for abonnementet i kontoutskriften din. Hvis kontoutskriften din ikke sier Apple, apple.com/bill eller noe lignende, er det ikke Apple som leverer dette abonnementet til deg. Hvis du vil avslutte abonnementet, kontakter du firmaet som leverer abonnementet til deg. Kontoutskrifter viser ofte navnet på selskapet, for eksempel Hulu, Pandora, YouTube, Amazon, HBO, etc.

Har du flere enn én Apple-ID?

Når du følger fremgangsmåten for å avslutte abonnementet, ser du abonnementer du har registrert deg for med Apple-ID-en din. Hvis du har en annen Apple-ID, logger du på med den Apple-ID-en, og deretter prøver du å avslutte på nytt.

Har du glemt Apple-ID-en?

Hvis et familiemedlem registrerte seg for abonnementet

Du kan ikke avslutte et familiemedlems abonnement. Be familiemedlemmet ditt om å bruke sin egen enhet for å avslutte abonnementet. Eller hvis dere deler en enhet, kan du be familiemedlemmet om å logge på med Apple-ID-en sin og avslutte abonnementet.

Hvis du vil at barn skal få tillatelse før de kjøper et abonnement, aktiver Spør om kjøp.

Hvis du vil kansellere et AppleCare-abonnement

Kontakt Apple-kundestøtte

Hvis du fremdeles ikke finner eller får avsluttet abonnementet, kontakt Apple-kundestøtte.