Slik avslutter du et abonnement fra Apple

Finn ut hvordan du avslutter abonnementer du har kjøpt med apper i App Store. Du kan også avslutte Apple TV+, Apple News+, Apple Fitness+ og andre abonnementer fra Apple.

Avslutt et abonnement fra Apple

Du kan avslutte et abonnement i Innstillinger-appen på iPhone eller iPad, eller i App Store på Mac.

Avslutt et abonnement

Slik avslutter du et abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på Abonnementer.
    iPhone som viser Abonnementer-menyalternativet i Innstillinger.
  4. Trykk på abonnementet du vil administrere. Ser du ikke abonnementet du leter etter?
  5. Trykk på Avslutt abonnement. (Eller hvis du vil avslutte Apple One, men beholde noen abonnementer, trykker du på Velg individuelle tjenester.) Hvis du ikke ser Avslutt, er abonnementet allerede avsluttet, og det blir ikke fornyet.

Avslutt et abonnement på Mac

1. Åpne App Store-appen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller navnet ditt nederst i sidepanelet.
  3. Klikk på  Vis informasjon øverst i vinduet. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. På siden som vises, blar du til du ser Abonnementer, og deretter klikker du på Administrer.
    En Mac som viser Kontoinformasjon-siden som vises etter at du klikker på Vis informasjon.
  5. Klikk på Endre ved siden av abonnementet du vil endre. Ser du ikke abonnementet du leter etter?
  6. Klikk på Avslutt abonnement. Hvis du ikke ser Avslutt abonnement, er abonnementet allerede avsluttet, og det blir ikke fornyet.

Avslutt et abonnement på en Windows-PC

Avslutt et abonnement på Apple Watch

1. Åpne App Store på Apple Watch.
  2. Bla til Konto, og trykk på den.
  3. Trykk på Abonnementer.
  4. Trykk på abonnementet du er ute etter. Ser du ikke abonnementet du leter etter?
  5. Trykk på Avslutt abonnement. Hvis du ikke ser Avslutt abonnement, er abonnementet allerede avsluttet, og det blir ikke fornyet.

Avslutt et abonnement på Apple TV

På Apple TV kan du bare endre abonnementer for tvOS-apper som er installert på den aktuelle Apple TV-en. For Apple TV (3. generasjon eller eldre), bruker du en iOS- eller iPadOS-enhet eller datamaskin til å administrere abonnementene dine.

1. Åpne Innstillinger.
  2. Velg Brukere og kontoer, og velg deretter kontoen din.
  3. Velg Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil administrere, og velg deretter Avslutt abonnement. Hvis du ikke ser Avslutt abonnement, er abonnementet allerede avsluttet, og det blir ikke fornyet.

Hvis du ikke har en Apple-enhet eller Windows-PC

Om å avslutte abonnementer fra Apple

• De fleste abonnementer fornyes automatisk, med mindre du avslutter dem.
  • Hvis du avslutter et betalt abonnement, kan du fortsette å bruke abonnementet til neste faktureringsdato.
  • Hvis du avslutter et abonnement i løpet av en kostnadsfri prøveperiode, kan du miste tilgangen til abonnementet umiddelbart.

Hvis du har registrert deg for et kostnadsfritt eller rabattert prøveabonnement og du ikke vil fornye det, må du avslutte det minst 24 timer før prøveperioden er over.

Abonnementer avsluttes på en litt annen måte i Israel, Sør-Afrika og Tyrkia. Finn ut mer om spesielle omstendigheter for disse landene og regionene.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.