Vise, endre eller si opp abonnementer

Finn ut hvordan du ser aktive, utløpende og nylig avsluttede abonnementer, og hvordan du sier opp abonnementer og medlemskap.

En iPhone X som viser abonnementer på HBO NOW, Apple Music og Hulu.

For enkelte apper og tjenester kan du få tilgang til innholdet ved å abonnere. Til forskjell fra enkeltkjøp (f.eks. av spillvalutaer som perler og mynter) blir abonnementer automatisk fornyet til du velger å avslutte dem.

Abonnementer som fornyes automatisk, inkluderer:

• Apple Music-abonnementer
  • Apple News-, avis- og magasin-abonnementer
  • Abonnementer i apper for innhold eller tjenester (HBO NOW, Spotify, Netflix, Pandora, Hulu osv.)

Hvis du for øyeblikket ikke er logget på med samme Apple-ID som du bruker med abonnementet du vil administrere, hvis du bruker en annen enhet, eller hvis du ikke ser abonnementet ditt, følger du instruksjonene nedenfor.

Abonnementer avsluttes på en litt annen måte i Israel, Sør-Afrika og Tyrkia. Finn ut mer om spesielle omstendigheter for disse landene og regionene.

Administrer abonnementer

Følg disse trinnene for å se, endre eller si opp abonnementer via iPhone, iPad, eller iPod touch, Mac eller PC eller Apple TV.

Enkelte abonnementer kan ha en rabattert eller kostnadsfri prøveperiode. Hvis du ikke sier opp mer enn 24 timer før fornyelsesdatoen, kan abonnementet bli fornyet.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iTunes og App Store.
  2. Trykk på Apple-ID-en din øverst på skjermen, og trykk deretter på Vis Apple-ID. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.
    En iPhone X der iTunes- og App Store-innstillingene er åpne. En meny vises i forgrunnen på skjermen, og Vis Apple-ID er uthevet.
  3. Rull til og trykk på Abonnementer.
    En iPhone X som viser Kontoinnstillinger-skjermbildet. Abonnementer-knappen er uthevet.
  4. Trykk på abonnementet du vil administrere.
    Hvis kontoen din blir belastet for et abonnement du ikke ser på listen over abonnementer, kan det hende at det faktureres via noen andre enn Apple. Finn ut hva du kan gjøre hvis du fremdeles ikke kan se abonnementet ditt.
  5. Bruk valgene for å administrere abonnementet. Du kan velge et annet abonnementstilbud, eller du kan trykke Avbryt abonnement for å avbryte abonnementet. Hvis du avbryter, stoppes abonnementet på slutten av den inneværende faktureringssyklusen.
    En iPhone X som viser et Apple Music-abonnement. Et popupvindu vises i forgrunnen der brukeren blir bedt om å bekrefte oppsigelsen av abonnementet.

På Mac eller PC

1. Åpne iTunes.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Vis konto.
    Et iTunes-vindu der Konto-menyen er åpen foran vinduet. Vis kontoen min er valgt i menyen.
  3. Logg på med Apple-ID-en din, og klikk deretter på Vis konto.
  4. På Kontoinformasjon-siden ruller du til Innstillinger-delen. Klikk på Administrer til høyre for Abonnementer.
  5. Klikk på Rediger til høyre for det abonnementet du vil administrere.
    Hvis kontoen din blir belastet for et abonnement du ikke ser på listen over abonnementer, kan det hende at det faktureres via noen andre enn Apple. Finn ut hva du kan gjøre hvis du fremdeles ikke kan se abonnementet ditt.
  6. Bruk valgene for å administrere abonnementet. Du kan velge et annet abonnementstilbud, eller du kan klikke Avbryt abonnement for å avbryte abonnementet. Hvis du avbryter, stoppes abonnementet på slutten av den inneværende faktureringssyklusen.
    Et iTunes-vindu som viser et Apple Music-abonnement. Et melding vises i forgrunnen der brukeren blir bedt om å bekrefte oppsigelsen av abonnementet.

Du kan også si opp abonnementer i App Store på Mac.

På Apple TV

Du kan bare endre abonnementer for tvOS-apper som er installert på Apple TV-en din. For Apple TV (3. generasjon eller eldre) må du bruke en iOS-enhet eller datamaskin til å administrere abonnementene dine.

1. Åpne Innstillinger.
  2. Velg Kontoer.
  3. Velg Administrer abonnementer under Abonnementer.
    Apple TV der Kontoinnstillinger-skjermbildet vises. Administrer abonnementer er valgt.
  4. Velg abonnementet du vil administrere.
    Hvis kontoen din blir belastet for et abonnement du ikke ser på listen over abonnementer, kan det hende at det faktureres via noen andre enn Apple. Hvis abonnementet du vil administrere, ikke er installert på Apple TV, må du bruke iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC til å endre det. Finn ut hva du kan gjøre hvis du fremdeles ikke kan se abonnementet ditt.
  5. Bruk valgene for å administrere abonnementet. Du kan velge et annet abonnementstilbud, eller du kan velge Avbryt abonnement for å avbryte abonnementet. Hvis du avbryter, stoppes abonnementet på slutten av den inneværende faktureringssyklusen.
    Apple TV som viser et Apple Music-abonnement. Si opp abonnementet er valgt.

Hvis du fortsatt ikke kan se abonnementene dine

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.