Hvis du har glemt Apple-ID-en

Følg denne fremgangsmåten for å finne Apple-ID-en din.

Apple-ID-en er kontoen du bruker til å logge på alle Apple-tjenester. Hvis du har glemt Apple-ID-en eller ikke er sikker på at du har en, er det noen måter du kan finne ut av det på. Du kan også tilbakestille passordet ditt for å få tilbake tilgang.

Se om du allerede er logget på med Apple-ID-en din

Følg disse trinnene for å se om du er logget på en av enhetene dine med Apple-ID:

På iPhone, iPad eller iPod touch

Se etter Apple-ID-en din i iCloud eller i innstillingene for Medier og kjøp.

iCloud

Trykk på Innstillinger og deretter på [navnet ditt].

Medier og kjøp

Trykk på Innstillinger, trykk på [navnet ditt], og trykk deretter på Medier og kjøp. I iOS 13 eller eldre trykker du på iTunes og App Store i stedet.

Du kan også prøve disse andre tjenestene:

• Trykk på Innstillinger, og trykk deretter på Passord. I iOS 13 eller eldre trykker du på Passord og kontoer.
  • Trykk på Innstillinger, velg Meldinger og trykk på Send og motta.
  • Trykk på Innstillinger og deretter på FaceTime.

Hvis du vet Apple-ID-en din, men ikke kan slå av Aktiveringslås, kan du lese om hva du kan gjøre her.

På Mac

• Velg Apple-menyen () > Systemvalg og klikk på Apple-ID.
  • Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Internett-kontoer, og velg deretter en iCloud-konto fra sidepanelet.
  • Åpne App Store, og velg deretter Butikk > Vis konto.
  • Åpne FaceTime, og velg deretter FaceTime > Valg.
  • Åpne Meldinger, og velg deretter Meldinger > Valg, og klikk deretter på iMessage.

På Apple TV

• Åpne Innstillinger, velg Brukere og kontoer, og velg deretter iCloud.
  • Åpne Innstillinger, velg Brukere og kontoer, velg kontoen din, og velg deretter Butikk.

På PC

• Åpne iCloud for Windows.
  • Åpne iTunes på PC-en, velg Konto og velg Vis konto. Hvis du er logget på iTunes med Apple-ID-en din, ser du kontonavnet ditt og e-postadressen din.

I en nettleser

Du kan se om du er pålogget med Apple-ID-en på iCloud.com eller ved å gå til kontosiden til Apple-ID-en din. Hvis du ikke er logget på, kan det hende at Apple-ID-en fylles ut automatisk på påloggingsskjermen.

Du kan også slå opp Apple-ID-en din ved å oppgi det fulle navnet og e-postadressen som er knyttet til Apple-ID-en.

Hvis du bruker telefonnummeret ditt som Apple-ID, er det ikke sikkert du kan slå opp Apple-ID-en.

Fra iCloud.com

1. Gå til iCloud.com.
  2. Hvis du allerede er logget på iCloud, går du til Kontoinnstillinger.

Fra kontosiden for Apple-ID-en

1. Gå til Apple-ID-kontosiden din, og klikk på Glemt Apple-ID eller passord.
  2. Når du blir bedt om å oppgi Apple-ID-en din, klikker du på «Slå opp».
  3. Oppgi fornavn, etternavn og e-postadresse. Hvis du oppgir feil e-postadresse, kan du prøve på nytt med en annen.

Hvis du bruker telefonnummeret ditt som Apple-ID, fungerer ikke denne fremgangsmåten.

Prøv en annen e-postadresse

Apple-ID-en er vanligvis e-postadressen din.* Hvis fremgangsmåten ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å logge på med alle tidligere e-postadresser du har brukt som Apple-ID.

* I noen land og regioner kan du bruke telefonnummeret ditt som Apple-ID.

Les mer om Apple-ID-en din

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.