Hvis du har glemt Apple-ID-en

Følg denne fremgangsmåten for å finne Apple-ID-en din.

Apple-ID-en er kontoen du bruker til å logge på alle Apple-tjenester. Hvis du har glemt Apple-ID-en eller ikke er sikker på at du har en, er det noen måter du kan finne ut av det på. Du kan også tilbakestille passordet ditt for å få tilbake tilgang.

Se om du allerede er logget på med Apple-ID-en din

Følg denne fremgangsmåten for å se om du er logget på en av enhetene dine med Apple-ID-en din:

På iPhone, iPad eller iPod touch

Se etter Apple-ID-en din i iCloud eller i innstillingene for iTunes og App Store.

iCloud

Apple-ID-skjerm på iPhone

Trykk på Innstillinger og deretter på [navnet ditt]. På iOS 10.2 eller eldre trykker du på Innstillinger og deretter på iCloud.

iTunes og App Store

iTunes og App Store-skjermbilde på iPhone som viser alternativet Vis Apple-ID

Trykk på Innstillinger, deretter [navnet ditt] og til slutt på iTunes og App Store. På iOS 10.2 eller eldre trykker du på Innstillinger og deretter på iTunes og App Store.

Du kan også prøve disse andre tjenestene:

• Trykk på Innstillinger og deretter på Kontoer og passord. På iOS 10.3 eller eldre trykker du på Innstillinger, velger Mail og velger Kontakter. Deretter trykker du på Kalendere.
  • Trykk på Innstillinger, velg Meldinger og trykk på Send og motta.
  • Trykk på Innstillinger og deretter på FaceTime.
  • Trykk på Innstillinger, velg Mail og velg Kontakter. Deretter trykker du på Kalendere.

Finn ut hva du skal gjøre hvis du vet Apple-ID-en din, men ikke klarer å slå av Aktiveringslås.

På Mac

• Gå til Apple-menyen , åpne Systemvalg og klikk på Apple‑ID.
  • Gå til Apple-menyen , åpne Systemvalg, klikk på Internett-kontoer, og se etter kontoer med iCloud.
  • Åpne App Store, velg Butikk, og klikk på Vis konto.
  • Åpne FaceTime, velg FaceTime, velg Valg, og klikk på Innstillinger.
  • Åpne Meldinger, velg Meldinger, velg Valg, og klikk på Kontoer.

På Apple TV

• Åpne Innstillinger, velg Kontoer og velg iCloud.
  • Åpne Innstillinger, velg Kontoer og velg iTunes og App Store.

På PC

• Åpne iCloud for Windows.
  • Åpne iTunes på PC-en, velg Konto og velg Vis konto. Hvis du er logget på iTunes med Apple-ID-en din, ser du kontonavnet ditt og e-postadressen din.

I en nettleser

Du kan se om du er pålogget med Apple-ID-en, på iCloud.com eller ved å gå til kontosiden for Apple-ID-en. Hvis du ikke er logget på, kan det hende at Apple-ID-en fylles ut automatisk på påloggingsskjermen.

Du kan også slå opp Apple-ID-en din ved å oppgi det fulle navnet og e-postadressen som er knyttet til Apple-ID-en.

Hvis du bruker telefonnummeret ditt som Apple-ID, er det ikke sikkert du kan slå opp Apple-ID-en.

Fra kontosiden for Apple-ID-en

1. Gå til Apple-ID-kontosiden din, og klikk på Glemt Apple-ID eller passord.
  2. Når du blir bedt om å angi Apple-ID-en din, klikker du på Hvis du har glemt Apple-ID-en, kan du finne den.
  3. Oppgi fornavn, etternavn og e-postadresse. Hvis du oppgir feil e-postadresse, kan du prøve på nytt med en annen.

Hvis du bruker telefonnummeret ditt som Apple-ID, fungerer ikke denne fremgangsmåten.

Fra iCloud.com

Følg denne fremgangsmåten for å se om du er logget på iCloud.com:

Gå til iCloud.com. Hvis du allerede er logget på iCloud, klikker du på Innstillinger.

Kjøpte AAC-lydfiler som viser Queen av Shawn Mendes

Prøv en annen e-postadresse

Apple-ID-en er vanligvis e-postadressen din.* Prøv først å logge på med alle tidligere e-postadresser du kan ha brukt som Apple-ID.

Hvis du vil endre Apple-ID-en når du har funnet den, anbefaler vi at du oppdaterer den for alle Apple-apper og -tjenester under Innstillinger.

Du trenger bare én Apple-ID. Bruk av flere Apple-ID-er kan være forvirrende ved bruk av kjøpt innhold eller Apple-tjenester.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

* I enkelte land og regioner kan du bruke telefonnummeret ditt som Apple-ID.