Slik administrerer du AppleCare-abonnementet ditt

Vi kan hjelpe deg hvis du må administrere eller avslutte et AppleCare+-abonnement eller en AppleCare Protection Plan.

Administrer AppleCare-abonnement som betales månedlig

Hvis du betaler for AppleCare-abonnementet ditt på månedlig basis, kan du administrere abonnementet fra en iOS-enhet, Mac eller PC. AppleCare-abonnementet bruker betalingsinformasjonen som er koblet til Apple-ID-en din. Finn ut hvordan du endrer betalingsinformasjonen for Apple-ID-en din.

Du kan vise eller avslutte et AppleCare-abonnement som faktureres månedlig sammen med resten av Apple-tjenestene dine. Administrer tjenestene dine.

Hvis AppleCare-abonnementet ditt ikke er oppført med de andre tjenestene dine, eller hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Avslutt et AppleCare-abonnement du har betalt hele beløpet for

Det er noen få ting du bør være oppmerksom på hvis du vil avslutte et AppleCare-abonnement du har betalt hele beløpet for:

• Hvis du kansellerer AppleCare-abonnementet innen 30 dager etter kjøpsdatoen, får du full refusjon minus verdien av eventuell service som er gitt.
  • Hvis du kansellerer AppleCare-abonnementet mer enn 30 dager etter kjøpet, får du refusjon basert på prosentdelen av ikke utløpt AppleCare-dekning minus verdien av eventuell service som er gitt. Du finner mer informasjon om AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ i vilkårene og betingelsene for AppleCare-produktet. Du finner mer informasjon i forsikringsdokumentene hvis du har AppleCare+ for dekning for tyveri og tap.

Retningslinjene for refusjon kan variere i ulike regioner. Finn ut mer om vilkårene og betingelsene for produktet ditt og landet ditt eller regionen din.

Dette trenger du for å avslutte

Når du er klar til å avslutte AppleCare-abonnementet ditt, kontakter du Apple-kundestøtte og forteller rådgiveren at du trenger hjelp til å avslutte AppleCare-abonnementet ditt. Sørg for at disse tingene ligger klare:

• AppleCare-avtalenummeret fra dekningsbevis-sertifikatet.
  • Serienummeret til Apple-enheten som AppleCare-abonnementet dekker.
  • Den opprinnelige kjøpskvitteringen. Hvis du har kjøpt AppleCare-abonnementet og enheten det dekker, direkte fra Apple, er det ikke sikkert at vi trenger kvitteringen din.