Slik administrerer du AppleCare-abonnementet ditt

Vi kan hjelpe deg hvis du må administrere eller avslutte et AppleCare+-abonnement eller en AppleCare Protection Plan.

Hvis du trenger hjelp med et AppleCare-abonnement, må du velge betalingsmåten din nedenfor. Hvis du trenger hjelp med et app- eller tjenesteabonnement, kan du lese om hvordan du avslutter abonnementene.

Administrer eller avslutt et AppleCare-abonnement som betales månedlig

Hvis du betaler for AppleCare-abonnementet ditt på månedlig basis, kan du administrere eller avslutte abonnementet fra en iOS-enhet, Mac eller PC. Les om hvordan du avslutter abonnementet.

Hvis du ikke ser abonnementet, må du fullføre opprettingen av nettkontoen din før du kan administrere abonnementet og hvordan du betaler for det.

Hvis AppleCare-abonnementet ditt fortsatt ikke er oppført med de andre tjenestene dine, eller hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Når du avslutter AppleCare-abonnementet, kan ikke den månedlige faktureringen fornyes. Hvis du ikke lenger kvalifiserer for et AppleCare-abonnement, kan du ikke legge det til enheten igjen.

Avslutt et AppleCare-abonnement du har betalt hele beløpet for

Det er noen få ting du bør være oppmerksom på hvis du vil avslutte et AppleCare-abonnement du har betalt hele beløpet for:

• Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet innen 30 dager etter kjøpsdatoen, får du full refusjon minus verdien av eventuell service som er gitt. Du finner mer informasjon om AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ i vilkårene og betingelsene for AppleCare-produktet. Du finner mer informasjon i forsikringsdokumentene hvis du har AppleCare+ for dekning for tyveri og tap.
  • Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet mer enn 30 dager etter kjøpet, får du refusjon basert på prosentdelen av ikke utløpt AppleCare-abonnementsdekning minus verdien av eventuell service som er gitt. Du finner mer informasjon om AppleCare Protection Plan eller AppleCare+ i vilkårene og betingelsene for AppleCare-produktet. Du finner mer informasjon i forsikringsdokumentene hvis du har AppleCare+ for dekning for tyveri og tap.

Når du er klar til å avslutte AppleCare-abonnementet ditt, kontakter du Apple-kundestøtte og forteller rådgiveren at du trenger hjelp til å avslutte AppleCare-abonnementet ditt. Det kan hjelpe å ha AppleCare-avtalenummeret fra dekningsbeviset, serienummeret til enheten AppleCare-abonnementet dekker, eller den opprinnelige kvitteringen.

Retningslinjene for refusjon kan variere i ulike regioner. Finn ut mer om vilkårene og betingelsene for produktet ditt og landet ditt eller regionen din.