Avslutt eller endre betalingsmåten for AppleCare-abonnementet

Gjør endringer i AppleCare+-abonnementet eller AppleCare Protection Plan.

Hvis du forskuddsbetalte hele beløpet for AppleCare-abonnementet ditt

Kontakt Apple-kundestøtte for å avslutte abonnementet ditt. Ha én av disse tingene klare:

Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet innen 30 dager etter kjøpsdatoen, får du full refusjon minus verdien av eventuell service som er gitt.1

Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet mer enn 30 dager etter kjøpet, får du refusjon basert på prosentdelen av ikke utløpt AppleCare-abonnementsdekning minus verdien av eventuell service som er gitt.1

1. Retningslinjene for refusjon kan variere i ulike land, regioner, delstater og provinser. Du finner mer informasjon om avslutning og refusjon i de gjeldende vilkårene for AppleCare.

Hvis du betaler månedlig for AppleCare-abonnementet ditt

Trenger du å endre betalingsmåten for AppleCare-abonnementet? Endre Apple-ID-betalingsmåte.

Trenger du å avslutte abonnementet? Du kan avslutte AppleCare-abonnementet ditt i kontoinnstillingene på enheten din. Hvis du ikke ser abonnementet ditt når du prøver å avslutte det, må du fullføre konfigureringen av kontoen din. Hvis du er ferdig med å konfigurere kontoen din og fremdeles ikke ser abonnementet ditt, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet, kan ikke den månedlige faktureringen2 fornyes. Hvis du ikke lenger kvalifiserer for et AppleCare-abonnement, kan du ikke legge det til enheten igjen.

2. I noen land og regioner har du kanskje mulighet til å betale månedlig for AppleCare-abonnementet ditt. Dette alternativet er ikke tilgjengelig for alle AppleCare-abonnementer eller alle land og regioner.