Avslutt eller endre betalingsmåte for AppleCare-abonnementet ditt

Gjør endringer i AppleCare+-abonnementet eller AppleCare Protection Plan.

Hvis du betaler månedlig for AppleCare-abonnementet ditt

For å endre betalingsmåten du bruker for AppleCare-abonnementet ditt, må du endrer betalingsmåten du bruker med Apple-ID-en din.

For å avslutte AppleCare-abonnementet ditt følger du fremgangsmåten for enheten din. Hvis du ikke ser abonnementet ditt når du prøver å avslutte det, må du fullføre konfigureringen av kontoen din. Hvis du er ferdig med å konfigurere kontoen din og fremdeles ikke ser abonnementet ditt, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet, kan ikke den månedlige faktureringen fornyes. Hvis du ikke lenger kvalifiserer for et AppleCare-abonnement, kan du ikke legge det til enheten igjen.

Hvis du forskuddsbetalte hele beløpet for AppleCare-abonnementet ditt

Kontakt Apple-kundestøtte for å avslutte abonnementet ditt. Det kan hjelpe å ha AppleCare-avtalenummeret, serienummeret til enheten abonnementet dekker, eller den opprinnelige kvitteringen. For å få avtalenummer og serienummer logger du på Min kundestøtte.

• Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet innen 30 dager etter kjøpsdatoen, får du full refusjon minus verdien av eventuell service som er gitt.*
  • Hvis du avslutter AppleCare-abonnementet mer enn 30 dager etter kjøpet, får du refusjon basert på prosentdelen av ikke utløpt AppleCare-abonnementsdekning minus verdien av eventuell service som er gitt.*

* Retningslinjene for refusjon kan variere i ulike land og regioner. Du finner mer informasjon om avslutning og refusjon i vilkårene og betingelsene for AppleCare Protection Plan eller vilkårene og betingelsene for AppleCare+. Du finner mer informasjon i forsikringsdokumentene hvis du har AppleCare+ for dekning for tyveri og tap.