Slik klargjør du en iPhone, Apple Watch eller Android-enhet for innbytte

Forbered og send den gamle enheten til Apple for innbytte.

Hvis du valgte å dra nytte av innbytte ved kjøp av en ny iPhone eller Apple Watch, mottar du et sett med alt du trenger for å sende den gamle enheten tilbake til Apple. Du mottar kanskje settet i samme pakke som den nye enheten. Ellers leveres settet med en budtjeneste eller sendes til deg separat så snart den nye varen sendes eller hentes. Hvis du er i Asia og Stillehavsområdet, blir innbyttesettet levert hjem til deg eller gjort tilgjengelig på et angitt sted.

Kunder i Asia og Stillehavsområdet må kun følge trinnene i «Før du returnerer [enheten]»-avsnittene og «Returner [enheten]»-avsnittene for landet eller området de befinner seg i.

Før du returnerer iPhone

1. Sikkerhetskopier iPhone.
  2. Oppdater iPhonen til nyeste versjon av iOS.
  3. Du må fjerne enheten fra Apple-ID-enhetslisten din før du sender den.
  4. Hvis du skal sende inn en iPhone som er sammenkoblet med en Apple Watch, må du fjerne sammenkoblingen til Apple Watch. Når du fjerner sammenkoblingen, oppretter iPhone en sikkerhetskopi av Apple Watch.
  5. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå av iMessage.
  6. Slett iPhonen din.
  7. Slå av iPhone-enheten.
  8. Ta ut SIM-kortet fra iPhonen hvis den har SIM-kort, og oppbevar det på et trygt sted.
  9. Fjern skjermbeskytteren og/eller etuiet. Hvis disse er inkludert i esken, blir de resirkulert og kan ikke returneres til deg.

Før du returnerer Apple Watch

1. Oppdater Apple Watch til nyeste versjon av Watch OS.
  2. Fjern sammenkoblingen til og slett Apple Watch. Når du fjerner sammenkoblingen, oppretter iPhone en sikkerhetskopi av Apple Watch.
  3. Fjern remmen fra Apple Watch. Hvis den er inkludert i esken, blir den resirkulert og kan ikke returneres til deg.

Før du returnerer en Android-enhet

1. Sikkerhetskopier dataene dine.
  2. Slett enheten og gjenopprett fabrikkinnstillingene.
  3. Fjerne alle SIM-kort, minnekort, deksler og skjermbeskyttere

Finn ut hvordan du overfører data fra Android-enheten til en iOS-enhet. Kontakt produsenten av enheten hvis du trenger mer hjelp.

Pakk iPhone, Apple Watch eller Android

Viktig: Hvis du har kjøpt en ny iPhone og Apple Watch og bytter inn en brukt iPhone, Apple Watch eller Android-enhet, mottar du et separat innbyttingssett for hvert produkt. Disse innbyttesettene kan leveres på forskjellige dager. Påse at du pakker de riktige brukte produktene inn i riktig innbyttesett ved å sjekke at tilbudskodenummeret på adresselappen for retur samsvarer med tilbudskodenummeret i e-postbekreftelsen for innbyttet. Du må iverksette en separat innbytteprosess for hvert produkt du ønsker å bytte inn og pakke hvert innbytteprodukt i en egen boks. Du kan finne mer informasjon om hvordan du bytter inn eller resirkulerer Apple-produktet ditt på nettet.

Hvis du er i Asia og Stillehavsområdet, går du videre til delen Returner iPhone, Apple Watch eller en Android-enhet.

1. Løft pappinnlegget fra forsendelsesboksen og plasser Apple Watch, iPhonen eller Android-enheten i innlegget med skjermen vendt opp. Ikke pakk flere enheter i samme boks.
  2. Trykk lett ned på pappinnlegget for å påse at enheten ligger trygt.
  3. Lukk forsendelsesesken. Ikke inkluder noe annet enn enheten i esken (herunder SIM-kortet ditt). Hvis du inkluderer ekstra tilbehør, kan det ikke returneres til deg.
  4. Forsegl esken med tape og send den til Apple.* Hvis det er et batteriklistremerke festet på utsiden av esken, sørger du for at batteriklistremerket ikke er tildekket.
  5. Dekk hele den opprinnelige adresselappen på esken med adresselappen for retur som følger med. Hvis du ser et rødt klistremerke med «peel here» (skrap her) på adresselappen, er adresselappen for retur under. Fjern forsiktig det røde klistremerket for å avdekke adresselappen for retur.

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Returner iPhone, Apple Watch eller en Android-enhet

Hvis du er i Kina, fastlandet, går du til Kina, fastlandet-delen for å se instruksjoner for hvordan du returnerer en iPhone, Apple Watch eller Android-enhet.

USA og Canada

1. Finn navnet på transportøren på returadresselappen.
  2. Gå til transportørens nettsted for å finne et avleveringssted.
    - FedEx
    - UPS
  3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Kina, fastlandet

Transportøren gir deg et innbyttesett for henting av iPhone, Apple Watch eller Android-enheten.

1. Få kvittering fra transportøren.
  2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Returner iPhone eller Apple Watch i Asia og Stillehavsområdet

Hvis du er i Asia og Stillehavsområdet (med unntak av Kina, fastlandet), velger du landet eller området ditt for å se instruksjoner for retur av iPhone eller Apple Watch til Apple.

Australia

1. Velg om du vil avtale henting eller levere inn enheten på et angitt sted. Hvis du velger henting, leveres et innbyttesett til deg før transportøren kommer for å hente enheten. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.
  2. Få kvittering fra transportøren.
  3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Hongkong

1. Velg om du vil avtale henting eller levere inn enheten på et angitt sted. Hvis du velger henting, tar transportøren med et innbyttesett når vedkommende henter iPhone eller Apple Watch. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.
  2. Få kvittering fra transportøren.
  3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Japan

Transportøren tar med et innbyttesett når de henter iPhone eller Apple Watch. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Sør-Korea

Et innbyttesett sendes til deg før innleveringen.

1. Levér enheten på det angitte stedet.
  2. Få kvittering fra transportøren.
  3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Taiwan

Transportøren tar med et innbyttesett når de henter iPhone eller Apple Watch.

1. Få kvittering fra transportøren.
  2. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Vietnam

1. Velg om du vil avtale henting eller levere inn enheten på et angitt sted. Hvis du velger henting, tar transportøren med et innbyttesett når vedkommende henter iPhone eller Apple Watch. Hvis du velger innlevering, er innbyttesettet tilgjengelig på innleveringsstedet.
  2. Få kvittering fra transportøren.
  3. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

© 2023 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone, Watch og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.