Konfigurer iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud på alle enhetene dine. Resten går automatisk.

For å få en best mulig opplevelse med iCloud må du kontrollere at enheten oppfyller minimumskravene til systemet.

Bruk den nyeste versjonen av iOS

Kontroller at enheten kjører den nyeste versjonen av iOS. Gå til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering. Se om det finnes en tilgjengelig oppdatering.

iPhone og Mac som viser skjermbilde for Programvareoppdatering

Logg på

Gå til Innstillinger, og logg deg på enheten med Apple-ID-en din. Når du logger på, slås iCloud på automatisk.

Har du spørsmål om Apple-ID?

Sjekk iCloud-innstillingene

Gå til Innstillinger, trykk på [navnet ditt], og velg iCloud. Velg appene du ønsker å bruke med iCloud, for eksempel Bilder, Kontakter og Kalendere.

Konfigurer iCloud på de andre enhetene dine, slik at du kan holde innholdet oppdatert overalt.

Finn det lagringsabonnementet som passer best for deg

Ett trygt sted for alle bilder og filer med mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.