Konfigurer iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud på alle enhetene dine. Resten går automatisk.

For å få en best mulig opplevelse med iCloud må du kontrollere at enheten oppfyller minimumskravene til systemet.

Bruk den nyeste versjonen av iOSog iPadOS

Sørg for at enheten kjører den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Gå til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering. Se om det finnes en tilgjengelig oppdatering.

Logg på

Gå til Innstillinger, og logg deg på enheten med Apple-ID-en din. Når du logger på, slås iCloud på automatisk.

Har du spørsmål om Apple-ID?

Sjekk iCloud-innstillingene

Gå til Innstillinger, trykk på [navnet ditt], og velg iCloud. Velg appene du ønsker å bruke med iCloud, for eksempel Bilder, Kontakter, Kalendere og tredjepartsapper.

Konfigurer iCloud på de andre enhetene dine, slik at du kan holde innholdet oppdatert overalt.

Finn det lagringsabonnementet som er riktig for deg

Ett trygt sted for alle bilder og filer med mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.