Hvis du ikke klarer å laste ned eller oppdatere apper på iPhone eller andre Apple-enheter

Finn ut hva du kan gjøre hvis apper ikke blir lastet inn eller oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Mac eller Apple TV.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan laste ned eller oppdatere apper, inkludert kostnadsfrie apper, og du ser en melding om fakturering eller betaling.

Hvis du vil oppdatere apper, kan du oppdatere dem manuelt eller slå på automatiske oppdateringer. Men hvis appen ikke vil oppdatere seg eller den forstyrres mens den lastes ned, kan du prøve denne fremgangsmåten:

Koble til Wi-Fi

iPhone som viser Wi-Fi-innstillinger. En melding der det står at ingen internettforbindelse er tilgjengelig.

Hvis du bruker mobildata eller Wi-Fi og har problemer med en app, kan du prøve å koble til et annet Wi-Fi-nettverk. Finn ut hvordan du kobler til Wi-Fi på iOS- or iPadOS-enheten din, på Mac eller på Apple Watch.

Sjekk Wi-Fi-forbindelsen ved å strømme en video fra internett og se om den vises raskt og jevnt. Eller ta kontakt med internettleverandøren for å få mer hjelp.

Stopp nedlastingen av appen midlertidig, og fortsett igjen

iPhone som viser en meny med alternativer for å prioritere nedlasting, sette nedlasting på pause, avbryte nedlasting og endre rekkefølge på apper.

Når du trykker hardt på appen på Hjem-skjermen, ser du kanskje alternativene Gjenoppta nedlastingen, Sett nedlastingen på pause eller Avbryt nedlastingen. Trykk på Fortsett nedlasting hvis nedlastingen av appen er stoppet midlertidig. Trykk på Stopp nedlasting midlertidig hvis den ikke kommer videre. Så trykker du hardt på appen igjen og deretter på Fortsett nedlasting.

Start enheten på nytt

iPhone som viser en app som har et hvitt rutenett med grå linjer.

Hvis appen vises på Hjem-skjermen, men er nedtonet eller har et hvitt rutenett med grå linjer, så ikke slett appen. Start enheten på nytt, og gå så inn i App Store og last ned appen på nytt. Lær hvordan du starter en iOS- eller iPadOS-enhetApple Watch eller Apple TV på nytt.

Hvis du sletter en app, kan du også miste innholdet som hører til.

Få mer hjelp

Hvis du fremdeles har problemer med apper på enheten, kontakter du Apple-kundestøtte.