Hvis du ikke kan laste ned eller oppdatere apper på iPhone eller iPad

Prøv dette hvis du har et problem når du oppdaterer eller laster ned apper fra App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.

Åpne App Store og logg på

Hvis et blått kontosymbol vises øverst i App Store, kan det hende at du ikke er logget på. Trykk på det og logg på med Apple-ID-en din. Finn ut hva du kan gjøre hvis du har glemt passordet ditt.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan åpne App Store.

Oppdater programmet manuelt

I App Store kan du prøve å oppdatere appen manuelt.

Sjekk betalingsmåten

Du må kanskje ha en betalingsmåte registrert, selv om appen du vil laste ned, er kostnadsfri. Se hvilken betalingsmåte du har registrert, og sørg for at den ikke er utløpt, avvist eller har feilet.

Hvis du ikke kan oppdatere programmer og du ser en melding som sier at kontoen din er deaktivert i App Store, kan det være et problem med betalingsmåten din. Kontakt Apple-kundestøtte for å få hjelp.

Sett nedlastingen på pause, og start den deretter på nytt

Når du trykker og holder på appen på Hjem-skjermen, ser du kanskje alternativene Gjenoppta nedlastingen, Sett nedlastingen på pause eller Avbryt nedlastingen. Trykk på Fortsett nedlasting hvis nedlastingen av appen er stoppet midlertidig. Trykk på Stopp nedlasting midlertidig hvis den ikke kommer videre. Så trykker du og holder på appen igjen og deretter på Fortsett nedlasting.

Start enheten på nytt

Start iPhone eller iPad på nytt.

Deretter sjekker du om du kan laste ned eller oppdatere apper.

Kontakt Apple

Hvis du fremdeles ikke kan laste ned eller oppdatere apper på iPhone eller iPad, kontakter du Apple-kundestøtte.