Hvis du ikke kan laste ned eller oppdatere apper på iPhone eller iPad

Prøv dette hvis du opplever problemer med oppdatering eller nedlasting av apper fra App Store på iPhone eller iPad.

Legg til en betalingsmåte

Du må kanskje ha en gyldig betalingsmåte registrert, selv om appen du vil laste ned er kostnadsfri.

Legg til en betalingsmåte

Prioriter nedlastingen

Fra Hjem-skjermen trykker du og holder på appen. Velg Prioriter nedlasting i menyen som åpnes.

En iPhone-skjerm som viser en appnedlastingsmeny

Start enheten på nytt

Start iPhonen eller iPaden på nytt, og kontroller om du kan laste ned eller oppdatere apper.

Start iPhone på nytt

Start iPad på nytt

Hvis du fortsatt ikke kan laste ned eller oppdatere apper

Kontakt Apple-kundestøtte