Finne ut hvor mye iCloud-lagringsplass du trenger til bildebiblioteket på Mac-maskinen

iCloud-bildebibliotek regnes som en del av iCloud-lagringsplassen. Følg denne fremgangsmåten for å finne ut hvor mye lagringsplass du trenger for å få hele Mac-bildebiblioteket i iCloud.

Kontrollere størrelsen på Bilder-biblioteket

Åpne Bilder og velg Bilder > Valg > Generelt. Klikk på Vis i Finder-knappen for å gå til Bilder-biblioteket. Når Finder åpnes, markerer du Bilder-biblioteket og velger deretter Arkiv > Vis info. Se under Generelt for å finne størrelsen.

Størrelsen på Bilder-biblioteket på Mac-maskinen vil vanligvis være litt større enn plassen du trenger for å lagre bilder og videoer i iCloud.*

Se hvor mye iCloud-lagringsplass du bruker

Velg Apple-menyen > Systemvalg. Velg deretter iCloud for å se den totale og tilgjengelige lagringsplassen.

Legge størrelsen på Bilder-biblioteket til mengden av iCloud-lagringsplass du bruker

Når du skal lagre det nåværende iCloud-innholdet og Bilder-biblioteket, trenger du et iCloud-lagringsabonnement med nok plass til begge deler.

Når du registrerer deg for iCloud, får du automatisk 5 GB lagringsplass kostnadsfritt. Hvis du bruker all iCloud-lagringen din, kan du kjøpe mer. Priser starter fra 50 GB for 0,99 USD per måned. Finn ut mer om priser i landet ditt eller regionen din.

Du kan også redusere størrelsen på Bilder-biblioteket.

*Det er flere grunner til at Bilder-biblioteket på Mac-maskinen kan være større enn plassen du trenger for å lagre bilder og videoer:

• Bilder-biblioteket kan inneholde bilder eller videoer som allerede har blitt lagt til i iCloud-bildebiblioteket fra en annen enhet.
  • Deler av Bilder-biblioteket omfatter små systemfiler. Disse filene blir ikke lastet opp når du slår på iCloud-bildebiblioteket.
  • Mac-maskinen og iCloud beregner størrelsen i GB forskjellig. Mac-maskinen viser lagringsplassen i desimaltall med grunntall 10, der 1 GB = 1,000,000,000 bytes. iCloud-lagringsnivåene regnes binært med grunntall 2, der 1 GB = 1 073 741 824 byte.