Hvis du ikke kan finne eller bruke kjøp i app

Hvis du ikke kan bruke eller finne tidligere kjøp i app, kan du prøve å gjenopprette dem.

Gjenopprette kjøp i app

Noen kjøp i app, som spillvaluta eller tips, er forbruksvarer. Det betyr at de utløper etter hvert som du bruker dem. Du kan ikke gjenopprette forbruksvarer du har kjøpt. Finn ut mer om ulike typer kjøp i app.

Du kan kanskje gjenopprette et kjøp som ikke er forbruksvare, for eksempel en oppgradering til en pro-versjon, en ekstra funksjon i et spill eller et abonnement:

1. Åpne appen du brukte til å kjøpe objektet.

2. Se etter et alternativ for å gjenopprette. Du finner det kanskje i appens butikk, i hovedmenyen, Innstillinger-menyen eller Alternativer-menyen.

Hvis du prøver å gjenopprette og det ikke skjer noe eller du får en feil