Bruke flere skjermer med Windows på Mac Pro (sent 2013)

Du kan koble flere skjermer til Thunderbolt-, Mini DisplayPort- og HDMI-portene på Mac Pro (sent 2013) og så bruke dem når Mac-maskinen startes fra Microsoft Windows.

Koble skjermer til Mac Pro (sent 2013)

Du kan koble opptil seks skjermer til Mac Pro (sent 2013) ved bruk av Thunderbolt, Mini DisplayPort og HDMI. Du kan bruke disse skjermene når Mac startes fra fra OS X eller fra Windows 8.1 eller nyere med Boot Camp.

Hver skjermtilkobling er en del av en innebygd «buss» på Mac Pro. Når du bruker mer enn én skjerm med Mac Pro, må noen av skjermene kobles til bestemte porter. Følg retningslinjene nedenfor for å være sikker på at du kobler til skjermene riktig.

Du kan koble til:

• Seks Apple LED Cinema-skjermer (27-tommers) eller skjermer fra tredjepart ved bruk av Thunderbolt. Du får best resultat ved å koble skjermene til forskjellige Thunderbolt-busser når det er mulig.
  • Tre Apple Thunderbolt-skjermer (27-tommers). Koble bare én skjerm til hver Thunderbolt-buss. Du kan koble til tre flere LED Cinema-skjermer (27-tommers) eller skjermer fra tredjepart, én per Thunderbolt-buss, for å få totalt seks skjermer.
  • To Apple Thunderbolt-skjermer (på Thunderbolt-buss 1 og 2) og én 4K Ultra HD-TV via HDMI.
  • To 4K-skjermer (på Thunderbolt-bussene 1 og 2) og én 4K Ultra HD-TV på HDMI).

DVI-skjermer

Du kan koble til DVI-skjermer med en riktig adapter. Bruk to eller færre DVI-skjermer (eller andre TMDS-signalenheter) samtidig på Mac Pro. Bruk bare én DVI-skjerm hvis du også bruker en HDMI-enhet.

4k-skjermer

Du kan bruke de samme 4k- og Ultra HD TV-skjermene på Mac Pro i Windows som i OS X. Enkelte Windows-programmer kan vise bare halvparten av skjermen på en 4K-skjerm når du bruker en oppdateringsfrekvens på 60 Hz. Bruk de innebygde kontrollene på 4k-skjermen til å endre innstillingene til 30 Hz for å bruke hele skjermflaten med programmene dine.

Hvis en skjerm ikke fungerer

Hvis du ikke ser bilde på en tilkoblet skjerm, kan du prøve å koble fra og så koble til igjen Thunderbolt-, HDMI- eller Mini DisplayPort-kabelen eller -adapteren på Mac Pro. Hvis du fremdeles ikke får bilde, prøver du å installere Boot Camp-støtteprogramvaren på nytt

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.