Bruk Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen med Mac Pro

Finn ut om de mange forskjellige skjermoppsettene du kan bruke med MPX-modulen på Mac Pro-maskinen (2019).

Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen inneholder to AMD Radeon Pro Vega II Duo-grafikkprosessorenhet (GPU) med 32 GB med HBM2-minne, fire Thunderbolt 3-porter, og én HDMI 2.0-port. Du kan bruke Thunderbolt 3-porter til å koble skjermer og eksterne enheter til Mac Pro-maskinen. Når du bruker Radeon Pro Vega II Duo MPX-modulen med Mac Pro-maskinen, kan du også bruke Thunderbolt 3-portene på toppen og baksiden av Mac Pro-maskinen til å koble til ekstra skjermer.

Hvis du bruker Boot Camp og har et tredjeparts grafikkort fra AMD, må du kanskje bruke andre AMD-drivere i Windows.

Om porter og busser

MPX-modulen har to busser for sine Thunderbolt 3-porter. Hvis du kobler to 5K- eller 6K-skjermer til Thunderbolt 3-portene på MPX-modulen, kobler du til én skjerm per buss.

Hvis du kobler en skjerm til HDMI-portene på MPX-modulen din, kan Thunderbolt 3-portene på Buss 0 støtte én ekstra skjerm med en oppløsning på 4K eller lavere. Hvis du trenger å sende lyd til en skjerm koblet til HDMI-porten, og du har andre skjermer koblet til med Thunderbolt 3, må du ikke koble en skjerm til Thunderbolt 3-porten ved siden av HDMI-porten.

Koble skjermer til én enkelt Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul

Du kan koble til opptil åtte skjermer med Thunderbolt 3 i disse konfigurasjonene:

• To Pro Display XDR-er med oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til Buss 0 og Buss 1, og to 5K-skjermer med oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til Thunderbolt 3-portene på både toppen og baksiden av Mac Pro-maskinen.
  • Fire 5K-skjermer med oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til følgende plasseringer: Buss 0, Buss 1 og Thunderbolt 3-portene på toppen og baksiden av Mac Pro-maskinen. Koble til én skjerm for hver plassering.
  • Åtte 4K-skjermer med oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til Thunderbolt 3-portene på grafikkortet og Mac Pro-maskinen.

Koble skjermer til to Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler

Du kan koble til opptil tolv skjermer med Thunderbolt 3 i disse konfigurasjonene:

• Fire Pro Display XDR-er med oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til Buss 0 på hvert kort og Buss 1 på hvert kort, og to 5K-skjermer koblet til Thunderbolt 3-portene på både toppen og baksiden av Mac Pro-maskinen. Koble til én skjerm for hver plassering.
  • Seks 5K-skjermer med oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til følgende plasseringer: Buss 0 og Buss 1 på hvert kort og Thunderbolt 3-portene på toppen og baksiden av Mac Pro-maskinen. Koble til én skjerm for hver plassering.
  • Tolv 4K-skjermer med oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro-maskinen og til hvert kort.

Infinity Fabric Link kommer ferdig installert på MPX-modulen din og muliggjør opptil fem ganger raskere dataoverføring mellom GPU-ene. Så lenge Infinity Fabric Link-broen forblir installert, kan apper som støtter Infinity Fabric Link dra nytte av den: