Bruk Radeon Pro 580X MPX-modulen med Mac Pro

Finn ut om de mange forskjellige skjermoppsettene du kan bruke med MPX-modulen på Mac Pro-maskinen (2019).

Radeon Pro 580X MPX Module inneholder en AMD Radeon Pro 580X-grafikkprosessorenhet (GPU) med 8 GB med GDDR5-minne og to HDMI 2.0-porter. Når du bruker Radeon Pro 580X MPX-modulen med Mac Pro-maskinen, kan du også bruke Thunderbolt 3-portene på toppen og baksiden av Mac Pro-maskinen til å koble til ekstra skjermer.

Hvis du bruker Boot Camp og har et tredjeparts grafikkort fra AMD, må du kanskje bruke andre AMD-drivere i Windows.

Koble til skjermer med Radeon Pro 580X MPX-modulen

Du kan koble til opptil seks skjermer med disse konfigurasjonene:

• To Pro Display XDR-er med oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro-maskinen. Koble én skjerm til en Thunderbolt 3-port på toppen av Mac Pro-maskinen, og den andre skjermen til en Thunderbolt 3-port på baksiden av Mac Pro-maskinen.
  • To 5K-skjermer med oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til via Thunderbolt 3, og to 4K-skjermer med oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til via HDMI. Koble én 5K-skjerm til en Thunderbolt 3-port på toppen av Mac Pro-maskinen, og den andre 5K-skjermen til en Thunderbolt 3-port på baksiden av Mac Pro-maskinen.
  • Seks 4K-skjermer med oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koble til via HDMI og Thunderbolt 3.