Bruk av AMD-grafikkort med Microsoft Windows på Mac Pro-maskinen (2019)

Grafikkort fra AMD fungerer kanskje ikke i Microsoft Windows når Apple MPX-modulen og tilhørende drivere også er installert.

Hvis du installerer et annet grafikkort fra AMD i Mac Pro-maskinen (2019), kan du oppleve følgende symptomer når du bruker Boot Camp til å kjøre Microsoft Windows:

• Ikke noe videosignal til noen skjerm koblet til AMD-grafikkortet du installerte

• Ikke noe videosignal til noen skjerm koblet til en Thunderbolt 3-port på Macen din

Hvis du vil bruke et annet AMD-grafikkort du har med Windows, kan du følge disse trinnene for å fjerne Apple MPX-modulen og tilhørende drivere, og deretter installere AMD-kortet og tilhørende drivere.

Bruk HDMI til videosignalet, hvis nødvendig

Hvis du allerede har installert AMD-grafikkortet ditt, og du nå ikke har noe videosignal til de tilkoblede skjermene dine, kan du bruke HDMI til videosignalet i stedet for å ta ut kortet ditt:

1. Trykk og hold av/på-knappen på Macen din i opptil 10 sekunder, frem til Macen slår seg av.

2. Koble alle skjermer fra Macen din, og koble deretter en skjerm til HDMI-porten til MPX-modulen.

3. Start opp Macen i Windows igjen. Skjermen din bør nå motta et videosignal.

4. Hvis du vil bruke AMD-grafikkortet ditt til videosignalet, følger du trinnene nedenfor i Microsoft Windows.

Fjern MPX-modulen og tilhørende drivere

1. I Kontrollpanel klikker du på Programmer, og deretter klikker du på Programmer og funksjoner.

2. Klikk på programmet som heter AMD Radeon Software, og velg deretter Endre.

3. Klikk på Clean Uninstall (Ren avinstallasjon) og følg instruksjonene på skjermen, for å fjerne driverne.

4. Slå av Macen, og fjern deretter MPX-modulen.

Som et resultat av at MPX-modulen og tilhørende drivere fjernes, kan ikke Thunderbolt 3-portene på toppen og baksiden av Macen lenger brukes til video.

Installer AMD-grafikkortet og tilhørende drivere

1. Installer AMD-kortet ditt, hvis det ikke allerede er installert.

2. Koble skjermen til AMD-kortet.

3. Start Macen i Windows.

4. Windows bør automatisk be deg om å installere drivere for AMD-kortet. Hvis det ikke skjer, laster du ned og installerer riktige drivere fra Drivers & Support-siden (Drivere og støtte) på AMDs nettsted.

5. Start Macen på nytt i Windows.

Finn ut mer

Hvis du vil gå tilbake til å bruke MPX-modulen i stedet for AMD-kortet, er trinnene ganske like de ovenfor, men i motsatt rekkefølge:

1. Avinstaller driverne for AMD-kortet, og start Macen på nytt.

2. Slå av Macen, installer MPX-modusen, og fjern AMD-kortet.

3. Koble skjermen til HDMI-porten til MPX-modusen, og start deretter Macen på nytt.

4. Last ned og installer de nyeste AMD-grafikkdriverne til Mac Pro.

5. Start Macen på nytt. Du kan nå bruke en annen videoport, hvis du ikke vil bruke HDMI.

Finn ut mer om bruk av tredjeparts PCIe-kort i Mac Pro.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.