Oppdater AMD-grafikkdrivere for Windows i Boot Camp

Last ned og installer de nyeste AMD-grafikkdriverne for Windows på Mac-modeller som bruker AMD-grafikk.

Hvis du bruker Boot Camp til å kjøre Windows på Macen, kan du gå til nettstedet til AMD for å laste ned den nyeste versjonen av driverne deres for Windows. Følgende Mac-maskiner bruker AMD-grafikk:

Sjekk versjonen din av AMD-grafikkdrivere

1. Start Macen i Windows.
  2. Følg en av disse fremgangsmåtene:
    • Høyreklikk på skrivebordet og velg AMD Radeon-innstillinger.
    • Eller klikk på Radeon-innstillinger i systemstatusfeltet.
    • Eller velg AMD Radeon-innstillinger fra Programmer-menyen.
  3. I Radeon-innstillinger klikker du på System-fanen, og deretter klikker du på Programvare-fanen.
  4. Versjonsnummeret vises under versjonen til driverpakken.

Last ned og installer de nyeste AMD-grafikkdriverne

1. I Windows går du til AMD-nettstedet, og deretter klikker du på Drivers & Support (Drivere og kundestøtte).
  2. Velg produktet ditt fra listen, ikke fra menyen: Velg først Graphics (Grafikk), så Mac Graphics (Mac-grafikk) i den neste kolonnen, og deretter velger du Apple Boot Camp i den neste kolonnen.
  3. Klikk på Submit (Send) for å se listen med tilgjengelige drivere.
  4. Se etter driverversjonen som støtter Mac-modellen din. Hvis det er en nyere versjon (et høyere nummer) enn versjonen som er installert på Macen, klikker du på Download (Last ned).
  5. Pakk ut den nedlastede ZIP-filen, og kjør deretter Setup-programmet i den nye mappen for å installere driverne.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.