Oppdater AMD-grafikkdrivere for Windows i Boot Camp

Finn ut hvordan du laster ned og installerer Windows-grafikkdrivere i Boot Camp på Mac-modeller som bruker AMD-videokort.

Hvis du bruker Boot Camp for å kjøre Windows på Mac, finner du de nyeste AMD-grafikkdriverne på AMD.com. Først må du sørge for at Mac-modellen din er støttet. Deretter må du fastslå AMD-driverversjonen din. Hvis du ikke har den nyeste versjonen, følger du trinnene for å oppdatere.

Sørg for at Mac er støttet

Du finner oppdaterte AMD-driverpakker for følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro (Retina, 15-tommers, midten av 2015 og nyere)*
  • iMac (Retina 4K, 21,5-tommers, 2017)
  • iMac (Retina 5K, 27-tommers, sent 2014 og nyere)
  • Mac Pro (sent 2013)

AMD-driverpakken støtter for øyeblikket ikke iMac Pro. Kom tilbake og se etter oppdateringer.

*  Hvis du har en MacBook Pro (15-tommers, 2018) med Radeon Pro Vega-grafikkort, er den nyeste AMD-driverpakken installert når du installerer Windows med Boot Camp. MacBook Pro krever for øyeblikket ikke oppdateringsprosessen som er beskrevet på denne siden.

Sjekk versjonen din av AMD-grafikkdrivere

Slik finner du ut hvilken versjon du har:

1. Start Mac i Windows.
  2. Åpne Radeon-innstillingene ved å høyreklikke på skrivebordet og velge AMD Radeon-innstillinger. Du kan også klikke på symbolet for Radeon-innstillinger i systemstatusfeltet, eller du kan velge AMD Radeon-innstillinger fra Programmer-menyen.
  3. Gå til System-fanen > Programvare-fanen.
  4. Se etter nummeret som vises ved versjonen til driverpakken.

Sammenlign versjonen av de gjeldende AMD-grafikkdriverne med det nyeste versjonsnummeret på AMD.com i trinn 4 nedenfor.

Last ned og installer driverne

Følg disse trinnene for å laste ned og installere de nyeste AMD-grafikkdriverne:

1. I Windows går du til AMD-nettstedet, og deretter klikker du på Drivers & Support (Drivere og kundestøtte).
  2. Bruk listene under «or select your product from the list» («eller velg produktet ditt fra listen») for å velge driveren du trenger:
    • Trinn 1: Velg Graphics (Grafikk)
    • Trinn 2: Velg Mac Graphics (Mac-grafikk)
    • Trinn 3: Velg Apple Boot Camp
  3. Klikk på Submit (Send).
  4. På siden som vises, ser du etter versjonen som støtter Mac-modellen din. Hvis den er nyere enn versjonen du har installert (dvs. har et høyere nummer), klikker du på Download (Last ned)-knappen.
  5. Pakk ut den nedlastede filen, og åpne mappen som opprettes.
  6. Kjør Setup.exe-filen for å installere driverne.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.