Koble til en skjerm på Macen

Finn ut hvordan du kobler til en annen skjerm på Macen.

MacBook Pro og Pro Display XDR som sammen viser macOS-skrivebordet

Finn ut hvor mange skjermer du kan koble til

Du kan koble til én eller flere eksterne skjermer, avhengig av Macen. For å finne ut hvor mange eksterne skjermer Macen din støtter, sjekker du siden med tekniske spesifikasjoner:

1. Velg Apple-menyen  > Om denne maskinen, dobbeltklikk på serienummeret, og trykk deretter på Kommando-C for å kopiere det.
  2. Gå til siden med tekniske spesifikasjoner, klikk på Søk i tekniske spesifikasjoner-linjen, trykk på Kommando-V for å angi datamaskinens serienummer, og klikk deretter på Søk.
  3. Klikk på spesifikasjonssiden for Macen din. Antall skjermer Maeen din støtter, vises under Videostøtte eller Grafikk.

Hvis du bruker en Mac med Apple-chip:

• Du kan koble til én ekstern skjerm på Macen ved hjelp av en av Thunderbolt- / USB 4-portene. På iMac og Mac mini kobler du skjermen til en av portene med Thunderbolt-symbolet .
  • På Mac mini (M1, 2020) kan du koble en annen skjerm til HDMI-porten.
  • Bruk av dokkingstasjoner eller apparater for kjedekobling øker ikke antall skjermer du kan koble til.

Koble til skjermen

Koble skjermen til strøm, og koble deretter skjermen til Macen. Sjekk portene på Macen for å finne ut om du trenger en adapter.

Hvis du bruker eksternt tastatur og ekstern mus sammen med den bærbare Macen, kan du lukke den innebygde skjermen etter at du har koblet til den eksterne skjermen. Du må kanskje trykke på en tast eller klikke på musen for å vekke den eksterne skjermen.

Hvis den eksterne skjermen ikke slås på etter at du kobler den til Macen, kobler du til skjermen mens Macen er slått av, og deretter vekker du eller slå du på den.

Bruk AirPlay

Hvis du har en Apple TV eller en AirPlay 2-kompatibel smart-TV, kan du bruke TV-en som en separat skjerm for Macen. Finn ut hvordan du bruker AirPlay til å speile eller utvide Mac-skjermen.