Hvis du ikke kan koble deg til App Store, iTunes Store eller andre Apple-tjenester

Dette er hva du kan gjøre hvis du ser meldingen «Kan ikke koble til». Denne fremgangsmåten fungerer også hvis appen ikke laster inn noe eller stopper mens innholdet lastes ned.

Prøv denne fremgangsmåten hvis du ikke kan koble til noen av disse appene:

• App Store
  • iTunes Store
  • Game Center
  • Apple Books-appen
  • Apple Music-appen
  • Apple TV-appen
  • Apple News-appen

Sjekk systemstatussiden

Sjekk Apples systemstatusside for å se om det er tjenesteavbrudd for en tjeneste i landet ditt eller regionen din.

Kontroller at enheten er koblet til internett

Bruk hvilken som helst nettleser for å koble til et hvilket som helst nettsted. Hvis det er ingenting som lastes inn, kan du bruke en annen enhet i det samme nettverket for å se om den kan koble til et hvilket som helst nettsted. Hvis ingen andre enheter har tilgang til internett, må du slå av Wi-Fi-ruteren og deretter slå den på igjen for å tilbakestille den. Hvis du fortsatt ikke kan koble til Wi-Fi-nettverket ditt, kontakter du internettleverandøren for å få mer hjelp. Hvis det bare er den første enheten din som ikke kan koble seg til internett, kan du få hjelp med Wi-Fi på iPhone, iPad eller iPod touch, Apple Watch, Apple TV eller Mac.

Hvis du bruker mobiltjeneste for å koble deg til internett på iPhone eller iPad, må du sørge for at mobildata er slått på for appen du bruker. For å gjøre dette åpner du Innstillinger-appen, trykker på Mobilnett, og deretter slår du på Mobildata.

Oppdater programvaren

Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, macOStvOSwatchOS eller programvaren for en enhet som ikke er fra Apple. Deretter kan du prøve å koble til på nytt.

Sjekk dato og klokkeslett

Påse at dato og klokkeslett på enheten er angitt riktig for tidssonen din.

På iPhone, iPad, iPod touch: Åpne Innstillinger-appen. Trykk på Generelt, og trykk deretter på Dato og klokkeslett. Få mer hjelp med dato og klokkeslett.
På Mac: Åpne Systemvalg, og velg deretter Dato og klokkeslett.
På Apple TV: Gå til Innstillinger > Generelt > Dato og klokkeslett.

Hvis dato og klokkeslett er feil, kan du oppdatere dette eller slå på alternativet for å angi dato og klokkeslett automatisk.

Hvis du ser en annen varselmelding om tilkobling

Følg fremgangsmåten ovenfor hvis du ser en av disse feilmeldingene:

• «Kan ikke koble til iTunes Store. Det oppsto en ukjent feil.»
  • «Vi kunne ikke fullføre iTunes Store-forespørselen din. iTunes Store er midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen senere.»
  • «Kunne ikke koble til iTunes Store. Forsikre deg om at forbindelsen fungerer, og prøv igjen.»
  • «Vi kunne ikke fullføre iTunes Store-forespørselen din. Nettverksforbindelsen kunne ikke opprettes. Det oppsto en feil i iTunes Store. Prøv igjen senere.»

Relaterte emner

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.