Bruke e-postadressen for @icloud.com

Finn ut hvordan du sender og mottar e-poster med @icloud.com-e-postadressen din.

Avhengig av når du begynte å bruke iCloud, kan e-postadresser og alias for iCloud slutte med @icloud.com, @me.com eller @mac.com. Uansett hvilken adresse du sender e-post fra, vil du motta all e-post som sendes til @me.com-, @mac.com- eller @icloud.com-adressene, i iCloud-innboksen.

Sende e-post fra en @icloud.com-adresse

Åpne Mail og start en ny e-post:

• Hvis du bare har en @icloud.com-adresse og du ikke har noen iCloud-e-postaliaser, vises den i Cc/Bcc, Fra-feltet på iOS-enheten eller Fra-feltet på Mac og iCloud.com
  • Hvis du har flere e-postadresser, må du kanskje velge @icloud.com-adressen:
    • iOS: Trykk på Cc/Bcc, Fra, trykk på Fra og velg deretter @icloud.com-adressen.
    • macOS: Velg @icloud.com-adressen fra Fra-menyen.
    • iCloud.com: Klikk på CC/Bcc fra, og velg deretter @icloud.com-adressen fra Fra-menyen.

Fullfør deretter e-posten og send den.

Gjøre en @icloud.com-adresse til standardadressen for sending og mottak

For å gjøre @icloud.com-adressen til standardadressen for sending og mottak av e-post fra iCloud, følger du fremgangsmåten nedenfor for hver av enhetene dine.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere:

1. Gå til Innstillinger > Mail.
  2. Rull ned og trykk på Standardkonto.
  3. Trykk på iCloud.

Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre:

1. Gå til Innstillinger > iCloud.
  2. Trykk på Mail under Avansert.
  3. Trykk på e-postadressen under iCloud-kontoinformasjon.
  4. Trykk på e-postadressen for @icloud.com som du vil bruke som standardadresse for å sende e-post fra iCloud Mail.

Mac

1. Gå til Mail > Valg og klikk på Skriving.
  2. Klikk på «Send nye meldinger fra» og marker e-postadressen for @icloud.com som du vil bruke.

iCloud.com

1. Klikk på   i sidepanelet i iCloud Mail og velg Valg.
  2. Klikk på Composing (Skriving).
  3. Velg «Set a default address» (Angi en standardadresse) og velg @icloud.com-adressen du vil bruke.

Outlook

• Outlook 2007: Velg Verktøy > Kontoinnstillinger. Velg E-post-fanen og deretter e-postadressen for @icloud.com fra listen. Klikk på «Bruk som standard».
  • Outlook 2010 og Outlook 2013: Velg Fil > Info > Kontoinnstillinger. Velg E-post-fanen og deretter e-postadressen for @icloud.com fra listen. Klikk på «Bruk som standard».

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.