Aktiver JavaScript i nettleseren for å sende inn denne informasjonen.
Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt
13-tommers MacBook Pro

Serviceprogram for SSD-stasjon på 13-tommers MacBook Pro (uten Touch Bar)

Apple har funnet ut at det i et begrenset antall 13-tommers MacBook Pro-maskiner (uten Touch Bar) som har SSD-stasjoner på 128 GB eller 256 GB, kan forekomme en feil som fører til tap av data og at stasjonen ikke fungerer skikkelig. De 13-tommers MacBook Pro-maskinene med stasjonene som er berørte, ble solgt mellom juni 2017 og juni 2018.

Apple-autoriserte tjenesteleverandører utfører service på berørte stasjoner – kostnadsfritt. Apple anbefaler at du får utført service på stasjonen din så snart som mulig.

Apple sender også en e-post til kunder som har registrert enheten sin hos Apple, for å gjøre dem oppmerksomme på dette programmet.

Kvalifikasjon

Sjekk først hvilken 13-tommers MacBook Pro du har. Velg Om denne maskinen i Apple-menyen () øverst til venstre på skjermen. Bekreft at modellen din er «MacBook Pro (13-tommers, 2017, to Thunderbolt 3-porter)». Hvis du har denne modellen, skriver du inn maskinens serienummer nedenfor for å se om den er kvalifisert for dette programmet.

Valid Input Invalid Input

Serienummeret du har skrevet inn, kan være kvalifisert for dette programmet. Velg et av servicealternativene nedenfor.

Serienummeret du har skrevet inn, er ikke kvalifisert for dette programmet, av en av følgende grunner:
– Det er ikke i det aktuelle serienummerintervallet.
– Ifølge oppføringene våre er det allerede utført service på maskinens stasjon.
– Ifølge oppføringene våre er ikke enheten lenger kvalifisert for gratis service i henhold til dette programmet. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Apple.

Vi beklager, det oppsto et problem under behandling av forespørselen din. Prøv igjen om noen minutter.

Skriv inn serienummeret ditt.

Dette er ikke et gyldig serienummer for et Apple-produkt. Skriv inn nummeret på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss.

Vi beklager, det oppsto et problem under behandling av forespørselen din. Prøv igjen om noen minutter.

Det er enkelt å finne serienummeret. Slik gjør du det.

Dette programmet påvirker ikke 13-tommers MacBook Pro-maskiner med Touch Bar eller eldre 13-tommers MacBook Pro-modeller.

Serviceprosess

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få utført service på stasjonen din. Den 13-tommers MacBook Pro-maskinen din blir undersøkt før det utføres service for å bekrefte at den er kvalifisert for dette programmet og er i god stand.

Før du får utført service, er det viktig at du sikkerhetskopierer alle dataene dine fordi stasjonen blir slettet som en del av serviceprosessen.

• En tekniker bruker et verktøy for å oppdatere firmwaren på stasjonen din, noe som tar ca. én time eller mindre.
  • macOS blir installert på nytt på den 13-tommers MacBook Pro-maskinen.
  • Etter service må du gjenopprette dataene dine fra en sikkerhetskopi.

Siden maskinen ikke har tilgang til internett før du har gjenopprettet, anbefaler vi at du bruker en annen enhet, for eksempel iPhone, til å lese Apple-kundestøtteartikkelen om hvordan du gjenoppretter dataene fra sikkerhetskopien.

Merk: Filer som allerede var skadet før service, kan ikke gjenopprettes.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis den 13-tommers MacBook Pro-maskinen har skader som kan påvirke servicen på stasjonen, må dette problemet løses før det utføres service. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Dette verdensomspennende Apple-programmet utvider ikke garantidekningen for den 13-tommers MacBook Pro-maskinen.

Hvis du mener at den 13-tommers MacBook Pro-maskinen din har vært berørt av dette problemet, og hvis du betalte for service, kan du kontakte Apple angående refusjon.

Dette programmet dekker berørte MacBook Pro-modeller i tre år fra datoen da maskinen første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 9. november 2018