Kabinett for iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter)

Før du begynner

Fjerning

Kabinettet består av følgende deler som kan fjernes:

• Lydkort

• Kabel til lydkort og av/på-knapp

• Flekskabelen til mikrofon

• Wifi- og Bluetooth-antenne

• Wifi-antenne

Kabinettet består også av følgende deler som ikke kan fjernes:

• Midtre wifi-antenne

• Skjermklemmer

• Mikrofon

• Av/på-knapp og flekskabel til av/på-knapp

• Høyttalere

• Volum på baksiden av høyttalere

1. For å fjerne flekskabelen til mikrofonen må du først løsne limet forsiktig mellom kabelen og kabinettet.

2. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde PUSH-knappen på ZIF-mikrofonen på flekskabelkontakten til mikrofonen (1). Skyv deretter enden av kabelen ut av kontakten (2).

Montering

1. Hvis du vil montere flekskabelen til mikrofonen på nytt, skyver du enden av kabelen inn i kontakten.

2. Trykk deretter på kabelen for å feste den til kabinettet.

• Viktig: Før flekskabelen til mikrofonen under flekskabelen til lydkortet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: