USB-C-kort for iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter)

Før du begynner

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

• Torx T3-skrutrekker

Fjerning

Merk: Følgende trinn beskriver hvordan du fjerner begge USB-C-kortene. Du kan imidlertid fjerne ett USB-C-kort om gangen.

1. Trekk av polyesterfilmteipen fra USB-C-kortene. Ta vare på den til remonteringen.

2. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de to T3-skruene (923-05555) fra hvert USB-C-kort.

3. Vipp opp USB-C-kortene for å komme til kortdekslene.

•  Forsiktig: Pass på at USB-C-kortene ikke berører adapterkortet.

4. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de to T3-skruene (923-05562) fra hvert deksel.

5. Fjern det høyre dekselet og legg det til side frem til monteringen.

6. Flytt forsiktig det venstre dekselet og høyttalerkabelen til side for å komme til den venstre USB-C-kortkontakten.

• Merk: Høyttalerkabelen føres gjennom det venstre dekselet til USB-C-kort og festes med teip.

•  Forsiktig: Pass på at USB-C-kortene ikke berører adapterkortet.

7. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løfte endene til høyttalerens flekskabel av kontakten på hovedkortet.

8. Ta USB-C-kortene ut av kabinettet.

Montering

1. Plasser USB-C-kortene over kontaktene. Trykk deretter endene til USB-C-kort flekskabelen til kontakten på hovedkortet.

•  Forsiktig: Pass på at USB-C-kortene ikke berører adapterkortet.

2. Plasser dekslene til USB-C-kortet over kontaktene.

3. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de to T3-skruene (923-05562) til hvert deksel.

4. Vipp ned USB-C-kortene. Sørg for at de er på linje med skruehullene.

5. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de to T3-skruene (923-05555) til hvert USB-C-kort som vist.

6. Fest polyesterfilmteipen over USB-C-kortene igjen.

• Merk: Hvis du skal montere et nytt USB-C-kort, bruker du den nye polyesterfilmteipen som følger med, i stedet for den gamle polyesterfilmteipen.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: