Batterikortkabel for iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

Fjerning

1. Plasser kabinettet med baksiden vendt nedover og toppen nærmest deg.

2. Trekk forsiktig av polyesterfilmteipen som er festet til kabinettet i det viste området. Ikke fjern teipen fra kabelen til batterikortet. Fjern kabelen frakabinettet.

3. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av kabelen til batterikortet av kontakten på hovedkortet. Løft deretter enden av kabelen til batterikortet av kontakten på batterikortet.

Montering

1. Plasser kabelen til batterikortet i kabinettet som vist. Trykk en ende av kabelen til batterikortet til kontakten på hovedkortet (1). Trykk deretter de andre enden av kabelen til batterikortet (2).

2. Fest polyesterfilmteipen til kabelen til batterikortet og kabinettet som vist.

• Viktig: Hvis du monterer en ny kabel til batterikortet, må du trekke av den selvklebende baksiden av teipen før du fester den til kabinettet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: