Dekking tegen diefstal en verlies voor iPhone

De dekking tegen diefstal en verlies is inbegrepen bij AppleCare+ met Diefstal en verlies voor iPhone en biedt elke 12 maanden dekking tegen maximaal twee gevallen van diefstal of verlies. Per geval is wel een eigen risico van toepassing, en er kunnen belastingen in rekening worden gebracht. Voor dekking tegen diefstal of verlies moet 'Zoek mijn' ingeschakeld zijn op je apparaat vanaf het moment dat het is zoekgeraakt of gestolen tot het einde van het claimproces.

Een claim indienen

Is je iPhone zoekgeraakt of gestolen? Als je iPhone wordt gedekt door AppleCare+ met Diefstal en verlies, kun je inloggen met je Apple ID en een claim indienen voor een iPhone-vervanging.

Gebruik de Zoek mijn-app of ga naar iCloud.com/find om je iPhone als verloren op te geven. Verwijder je apparaat pas uit je account nadat je claim volledig is goedgekeurd.

Internationale claims

Als je iPhone zoekraakt of wordt gestolen terwijl je op reis bent, kunnen we je vervangende iPhone naar je opsturen terwijl je nog onderweg bent. Als je je op dat moment in het buitenland bevindt, kunnen we het vervangende apparaat zelfs naar elk land versturen waar dekking tegen diefstal en verlies beschikbaar is. Internationale vervanging van zoekgeraakte of gestolen apparaten is onderhevig aan beschikbaarheid van apparaten. De opties kunnen per regio, iPhone-model of -kleur verschillen. Nadat je claim is goedgekeurd, kan het tot 4 werkdagen duren voordat je vervangende iPhone wordt afgeleverd.

Beschikbare landen

• Australië
  • Oostenrijk
  • Chili
  • Denemarken
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Ierland
  • Japan
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Noorwegen
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Vraag support aan

Kun je online geen claim indienen of
kun je niet inloggen met je Apple ID?

AppleCare+

Lees de voorwaarden.

Claimstatus

Heb je een claim gestart? Je kunt de status van je claim controleren.