Activeer JavaScript in de browser om deze informatie te versturen.
Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
iPhone 6s iPhone 6s Plus

Serviceprogramma voor problemen met de stroomvoorziening voor iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Apple heeft vastgesteld dat bepaalde iPhone 6s- en iPhone 6s Plus-apparaten mogelijk niet aangaan vanwege een onderdeel dat defect is. Dit probleem is alleen van invloed op apparaten binnen een beperkt bereik aan serienummers die zijn geproduceerd tussen oktober 2018 en augustus 2019.

Als u denkt dat u dit probleem hebt ervaren, gebruik dan de onderstaande functie voor het controleren van serienummer om te zien of uw iPhone 6s of iPhone 6s Plus in aanmerking komt voor gratis reparatie.

Valid Input Invalid Input

Het ingevoerde serienummer komt mogelijk in aanmerking voor dit programma. Kies hieronder een serviceoptie.

Het serienummer dat u hebt ingevoerd, komt niet in aanmerking onder dit programma vanwege een van de volgende redenen:
- Het serienummer is niet één van de serienummers die in aanmerking komen.
- Uit onze gegevens blijkt dat er al service is uitgevoerd aan uw apparaat als onderdeel van dit programma.
- Uit onze gegevens blijkt dat het apparaat niet langer in aanmerking komt voor een gratis reparatie onder dit programma. Neem contact met ons op als u vragen hebt.

Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van uw verzoek. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

Voer uw serienummer in.

Dit is geen geldig serienummer van een Apple product. Voer het nummer opnieuw in. Neem contact met ons op als u nog steeds problemen hebt.

Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van uw verzoek. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

Het serienummer is gemakkelijk te vinden. Lees hoe u dit doet.

Opmerking: dit programma is niet van toepassing op andere iPhone-modellen.

Serviceproces

Kies een van de onderstaande opties om uw iPhone 6s of iPhone 6s Plus te laten repareren. De iPhone wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma.

Maak voorafgaand aan de reparatie een reservekopie van de iPhone in iTunes of iCloud. Lees meer over het voorbereiden van een iPhone op service.

Als uw iPhone schade heeft waardoor de reparatie wordt bemoeilijkt, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor deze aanvullende reparatie.

Aanvullende informatie

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor iPhone 6s- of iPhone 6s Plus-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER, kan service in andere EER-landen worden uitgevoerd.

Als u denkt dat uw iPhone 6s of iPhone 6s Plus dit probleem vertoont en u hebt betaald voor de reparatie van uw apparaat, kunt u contact opnemen met Apple over een terugbetaling.

Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Uw rechten onder de consumentenwetgeving worden niet beïnvloed door dit programma.

Het programma biedt dekking voor de betreffende iPhone 6s- en iPhone 6s Plus-apparaten gedurende twee jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.

Deze informatie is bijgewerkt op 04-10-2019