Lees hier hoe u Berichten gebruikt

Gebruik berichten om sms-berichten, foto's, video's, gepersonaliseerde effecten en meer te verzenden en ontvangen. Leer hoe u ermee aan de slag kunt of ontvang hier hulp.

Aan de slag

Hulp nodig?

Zie wat u kunt doen als u hulp nodig hebt bij het verzenden of ontvangen van berichten.

Uw berichten personaliseren

Met iOS 10 kunt u expressievere en geanimeerdere berichten sturen via uw iPhone, iPad en iPod touch. Voeg nieuwe effecten, tekeningen en grotere emoji toe aan uw gesprekken. Gebruik ook apps van derden om materiaal direct vanuit Berichten te maken en te delen.