Lees hier hoe u Berichten gebruikt

Gebruik Berichten om tekstberichten, foto's, video's, persoonlijke effecten en meer te verzenden en ontvangen, op uw iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch.

Aan de slag met Berichten

Personaliseer uw berichten.

Met iOS 10 kunt u expressievere en geanimeerdere berichten sturen via uw iPhone, iPad en iPod touch. Voeg nieuwe effecten, tekeningen en grotere emojis toe aan uw gesprekken. Gebruik ook apps van derden om materiaal direct vanuit Berichten te maken en te delen.