Lees meer over Berichten

Maak kennis met de nieuwste functies waarmee u meer persoonlijke en interactieve berichten kunt sturen dan ooit tevoren.

Berichten gebruiken

Stuur sms-berichten, foto's, video's en audioberichten, allemaal vanuit de Berichten-app.

Breng je gesprekken tot leven

Geef je berichten nog meer van je persoonlijkheid mee met foto's, camera-effecten, schermvullende animaties en meer.

Doe meer met Berichten

Hulp nodig?

Lees wat u moet doen als u geen berichten kunt versturen of ontvangen. Of leer hoe u uw nummer kunt gebruiken met iMessage.